1.
Quote:Na noč arabskega diska smo se slišali in potem srečali v Mc-ju, in ste ti in tvoja ekipa izrazili željo da bi nekaj skadili in če gre kaj dobit, na mojo nesrečo, kot to zdaj vidim, sem imel nekaj in sem velikodušno rekel da ni problema. In sem vam dal, free, da se bi imeli fajn in vam polepšal večer, na vašo željo da se razumema, in potem, ko ste tudi vi imeli nekaj od tega, in se je noč razvijala kot se pač je, sem te res, žal, vprašal če lahko dam v avto.
A ne?
2.
Quote:Sem šel čekirat nazaj, sorry, tega nisem zapisal..
Napisal sem da sem vam dal, pa da ste verjetno bili malo /// .... That`s all.
Mislim, preberite prvo številko ene in nato pod številko dva ???
3.
Quote:Phhh... phhhh... Ful ja, 100%. Bi rekel da ste bili sfrustrirani, ampak od alkohola itd.. In ne, ni res da nisem pomagal iskat, sem pogledal na oni strani avta. In ni res da sem kar izginil, odšel.
Razumem da je človek jezen če mu nekdo izgubi ključe o davta, razumljivo, ni mi pa ok da ga imaš potem ven kot malega pudla, ničvredneža, nulo, in ne kot človeka, da dobi občutek kot da je gnoj, kajjazvemkaj, nič dobrega, negativa, ..in potem ko si bila pri drugem avtu in pogledam in vidim tvoj zaničevalni/prezirajoč pogled, halo?, ne hvala, mi je bilo dovolj, ne dovolj, preveč,in sem se obrnil - in šel. Hvala.
4.
Quote:Rajši se vprašaj, recimo, a misliš da sem šel vstran, peš, zjutraj, hladno, kr nekaj km do Ruš, ker me je to zabavalo, ker mi je prijalo,
Dovolj je samo pogled, hmmm, ni pa dovolj, da izgubiš ključe ???
Normalno, da te človek ne bo lepo gledal, če si mu izgubilj ključe, v njemu je stiska in ti, odšel ???
Pogled