Jakob_Ostrjan
4

Samo srce
Kranj
Priporočam, da tehnike za vzpostavitve stika z vodniki in angeli ne uporabljajte sami, pač pa naj vam v tem pomaga nekdo, ki to zna. Gre namreč za to, da te tehnike sežejo v človekovo podzavest, tam se pa nahajajo vse mogoče norosti in če naletite na tako brez varnega vodstva, boste znoreli. No ja, bo pa to pač vaš način učenja, sam brez panike...
Meni je uspelo najti stik z mojim Pepetom po obisku Marije Panjan, ko sva delala regresijo. Od takrat Pepeta vidim in slišim, seveda, če popolnoma izpraznim glavo: to je, če možgane preklopim v alfa stanje. Tehnika za to je globinsko sproščanje. Za par trenutkov se lahko pogovarjam z njim tudi zjutraj, ponavadi kmalu po tistem, ko odprem oči ali pa včasih tudi pred ogledalom, ko si umivam zobe. Včasih pa mi pove sporočilo tudi sredi dneva, takrat, ko je to zame važno oziroma sem zrel, da bom sporočilo razumel, bolje povedano, ga znal prav uporabiti.
Pa še nekaj: z mojim Pepetom se je možno pogovarjati samo o zadevah duše. Karkoli izvira iz mojega ega, do njega ne seže. Zato je zelo važno, da se najprej naučim razlikovati med tema dvema kategorijama, ker drugače je čisto brez zveze, če ga vidim in ga sprašujem, saj ostaja nem.
|