titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Zdej sem sem se glih zagrel morem povedat, da zna bit alfa res strup. 145-ko sem nabavu čist ta prvi model, ki ga je blo še treba naročit pa čakat. Predvsem zarad dizajna in ko smo jo pripeljal domov, se je kar nismo mogl nagledat, tko od znotrej kot od zunaj. Je blo to leta '95 in če si bil privatnik, si bil v poslu zaupanja vrdedn točn tolk, kakršen avto si imel. Čeprav je bla alfa čist neprimerna za familjo (samo 3 vrata), smo tud kot familja presedel v nej več kot pa doma pred tv, ker je blo v nej bolj udobno. Smo naredl službeno pa privat v petih letih 200.000 km, tko da je šlo sigurno pol družinskega proračuna za benz pa vzdrževanje, pa se je vedno vsak mehanik zgražal, kako je zmatrana pa slabo vzdrževana za svoja leta. Zadnje tri leta sem jo zaćel sovražit ko psa, ampak sem je vzdrževal pri življenju zato, ker se je sin čist poistovetu z njo. Zdej je naredu iz nje audio studio na dveh kolesih in čeprav nima dnarja, da bi se z njo vlaču okrpog več kot je nujno potrebno, se na daleč vid, kako se mu napihne ego, ko se vanjo usede. Je v nej odraščal in zarad nje postal odraščen, zato je bla predaja lastništva (ne p v celot tud prekletstva vzdrževanja) ene vrste inicacija v odraslost, hkrat pa ena ozdravitev mojega ega vsake napihnjenosti, ki bi jo povzroču avto (razen napihnjenosti, ko vidim sina v alfi). Tko da iz svoje izkušnje lahko rečem, da je vsaj enkrat v lajfu treba sprobat imet sanjski avto in da je bil po moji izkušnji lahko sanjski avto samo en in da me alfa 147, ki je dizajnersko nedvomno še večji strup kot alfa 145, ne premakne čist nč drgač kot zgolj estetsko.
|