goinup
3

Za nosom...
Djibuti
Zakaj je pišcanec preckal cesto?
UCITELJICA Da pride na drugo stran.
PLATON Za višje dobro.
ARISTOTEL V naravi pišcancev je da hodijo cez cesto.
KARL MARX To je zgodovinska neizbežnost.
SADDAM HUSEIN To je bilo sprovocirano dejanje upora in povsem upraviceno smo nanj spustili 50 ton bojnih strupov.
GEORGE W. BUSH S tem teroristicnim dejanjem je nazorno pokazal, da je na strani Al Kaide in njenih pomagacev. Vse protiteroristicne sile se morajo združiti proti njemu.
MARTIN LUTHER KING Imam vizijo sveta v katerem bodo vsi piscanci lahko svobodno preckali ceste ne da bi se kdo spraševal o njihovih motivih.
JANEZ PAVEL II. Korajža velja!
MOJZES Bog je rekel pišcancu: >Ti boš hodil cez cesto!<
FOX MULDER Videli ste na lastne oci, kako je preckal cesto. Koliko pišcancev mora še preckati cesto, da bi verjeli?
RICHARD NIXON Pišcanec ni preckal ceste. Ponavljam, pišcanec NI preckal ceste.
MACCHIAVELI Dejstvo je, da je pišcanec preckal cesto in to opravicuje vsak motiv, ki ga je imel.
JERRY SEINFELD Zakaj nekdo precka cesto? Zakaj se konec koncev nihce ne vpraša, kaj je pišcanec sploh pocel tam?
FREUD Samo dejstvo, da vas zanima zakaj je pišcanec preckal cesto odkriva vaše spolne frustracije.
CARL WESTENDORP To je edina pot, ki jo pišcanec lahko naredi upoštevaje dolocbe Daytonskega sporazuma.
BILL GATES Pravkar smo izdali nov Pišcanec2000, ki ne bo samo preckal ceste, ampak bo lelal na vaših podatkih in jih varoval.
OLIVER STONE Vprašanje ni, zakaj je pišcanec preckal cesto, ampak kdo je preckal cesto, ko smo razpravljali o pišcancu.
CHARLES DARWIN To je bil naslednji logicen korak evolucije po sestopu iz drevesa.
ALBERT EINSTEIN Ali je pišcanec preckal cesto ali pa se je cesta pomikala pod pišcancem je odvisno od vašega položaja v referentnem sistemu.
BUDDHA Postavljanje tega vpraaanja zanika vašo lastno pišcancjo naravo.
ERNEST HEMINGWAY Da umre.da dežuje.Samo.
BILL CLINTON Jaz nisem imel nikakršne nemoralne zveze s tem pišcancem.
ISSAC NEWTON Pišcanec, ki se nahaja v stanju mirovanja, bo ostal na enem mestu. Pišcanec, ki se premika v nekem referentnem sistemu bo preckal ceste.
DARTH VADER Zato, ker se ni mogel upreti moci temne strani.
KAPITAN KIRK Ceste. Skrajne meje. To so potniki USS Jajceprise-a. Njihova petletna misija je da odkrijejo nove civilizacije in da pogumno gredo tja, kamor še nikoli noben pišcanec ni šel.
STALIN Me ne zanima. Samo ujemite ga. Potrebujem jajca za omleto!
SALVADOR DALI Riba.
RENE DESCARTES Mislim. Torej pišcanec obstaja.
GROUCHO MARX Pišcanec? Kaj je bistvo zgodbe? Jaz sem namrec imel strica, ki je mislil, da je pišcanec. Teta se je skoral locila, vendar smo potrebovali jajca.
KARL MARX 2 Da pobegne pred boržuaznim bojem srednjega razreda.
CESAR Da pride, da vidi, da zmaga.
ADOLF HITLER Hotel je pobegniti pred plinsko celico.
JOSIP BROZ TITO Pa druže, ovo ti je rezultat naae protiv fašisticke narodno-oslobodilacke borbe bratskih naroda Jugoslavije.
FRANCE PREŠERN Pišcan'ci, obrodile so njive zrnje nam sladko.
RACUNALNIK COBOL PIŠCANEC 0001-PIŠCANEC-PRECKA IF NI-AVTA-NIKJER THEN PERFORM 0010-PRECKAJ-CESTO VARYING STEPS FROM 1 BY 1 UNTIL NA-DRUGO-STRAN ELSE GO TO 0001-PIŠCANEC-PRECKA
JOHN F. KENNEDY
Ask not what your chicken can do for you, ask what you can do for your chicken.
|