Dragi fantje
kar se greste zdaj tule gori je v slovenski zgodovini zelo znan pojav...nekoč so mu rekli črkarska pravda

Meni ni bistveno kdo je pozicija in kdo je opozicija, jaz kot civilna družba sem grožnja, da bi pozicija zgubila oblast - če bo korumpirana.
Gre zato, da nobeni poziciji ne dovolimo, da požene korenine na oblasti (če me seveda razumete)
Nekdo je napisal...slovenska desnica (ali kar se razume pod koalicijo Slovenija), je imela oblast pa ni nič naredila...
očitno ne veste kaj je pojav družbene inercije...3 meseci, 1 leto, 4 leta so premalo za korenite spremembe...vsakokratna oblast "podeduje" vse od prejšnje...naš komunistični režim pa je trajal 50 let (da ne rečem to, da se mora tudi ljudstvo naučiti konceptov kot na primer človekove pravice)
in vsi, ki pljuvate po opoziciji; 2 stvari v premislek
koliko sprememb se da napraviti v 2 letih, kolikor so bili na oblasti
trenutna opozicija ima en hud problem - premalo kadra, kajti povojni poboji so to miselnost izkoreninili ali pa jo "izselili" v banana republike

In ko smo pri Bajuku... v Argentini je toliko bananovcev kot v Sloveniji

in g. Bajuk je naše gore list
tudi mene moti to, da naša opozicija ni bolj ateistična...vse to naslanjanje na Cerkev, gre tudi meni pošteno na živce, Cerkev bi morala zaradi svoje kredibilnosti malo počistiti znotraj svojih institucij in končno stopiti v 21. stol...namesto tega, pa pridiga način življenja iz srednjega veka
(pa pozor ne govorim o veri!!!)