sinjeoka wrote on 17.12.2003 at 23:52:51:tale post me že prav živcira. že 3x se mi je izbrisal
torej
Andres,
z napisanim v telebanščini se strinjam 100%. Moj speciality je namreč družinsko pravo in tu v praksi res vidim svašata, ama to kar pišeš praksa čisto potrjuje.
Toda vsak zakaj ima svoj zato...in zatorej zakaj ženske zanosijo na tak blesav "način"?
Če pogledam tipe v moji generaciji so stvari nekako take...obanšajo se kot Casanove in več črtic kot zberejo, bolje...ne iščejo kvalitete nego kavntiteto. Pa saj ne rečem, eksperimentirat je treba, že zato da ugotovimo kaj nam paše...toda eksesivnost tega eksperimentiranja ni več v mejah iskanja, ampak v mejah ko je vse samo še "lov iz egopumpa".
In ker smo ženske še vedno vzgojene, da brez tipa in prstana ne štejemo baš mnogo, je treba marsikaki tako tičico ujet in ukrotit.
In kaj je lažje kot rodit otroka. Moški, ga itak MORA sfinancirat, če test pokaže, da je njegov. Ker pa 90% moških ne zasluži dovolj za financiranje otroka in casanovovski stil življenja, se je tako prisiljen umiriti.
No da ne rečem, kako povpraševanje po njem upade na "trgu mesa" 1x, ko ima otroka.
Zakaj ženske tako na easy zmagujemo?
Z razliko od tebe Andres večina tipov ne mara uporabljat kondomov, včasih se vas niti ne da prisilit v uporabo., ker vam bolj sede brez...in bingo.

Pa da dodam še Ostrijana...če bi ženska imela v glavi razpucano zakaj so moški na svetu, takega tipa tudi pogledala ne bi. Meni se zdi, da ni toliko point v razpucanosti kot v tem, da taki freestylerji nimajo na čelu ene opozorilne štampiljke. Tehnike in taktike zavajanja so pač različne in eni so pač profiji na tem področju in znajo pritisnit na pravi gumb, da se ženska ujame in dobesedno nasadi

. in ognja itak ne čutiš, dokler se ne opečeš in takrat je itak too late.
Moje vprašanje o zakaj tipi obstajate je posledica vsega zgoraj napisanega.
Sprašujem se namreč, ali naj se spustim v dirty game, ki se ga gredo ženske in nekoga na silo ukrotim, ali naj tvegam v iskanju "pravega" in ostanem samska.
Moje ugotovitev načeloma je, da sem srečnejša samska, kot pa v vezi ala Tutti Frutti, ker me vsaj noben ne ponižuje in serje na glavo. Kar se sexa tiče;
Dokler sem lušna mlada in fukabilliš mi ponudbe, za takšne in drugačne vezice kratkega roka ne manjka, čeprav pošteno povedano imam res raje mastrubacijo kot pa sex na ta način. Sex v teh primerih je po defoltu egoističen in jangovski, so no thanx.
ama nekoč bom stara ....
Teli tipi iz tvoje generacije so verjetno še tisti, ki na avto ipd babe lovijo, torej za odplačilo lizinga in preživnino res nimajo zadosti. To obenem pomeni, da stara ne moreš biti. Ker imaš znameniti profil nepopolno izpolnjen niti ne vemo koliko jih boš dopolnila v naslednjem letu. (hehe, sem te takoj za leto postaral)
Ne vem zakaj bi morala enega na silo krotit. Bedarija. Na silo enega krotit pomeni nič drugega kot prevzgoja po tvojem merilu. In ker iščeš nekoga po tvojem merilu, si tudi napisala zakaj sploh moški so na svetu. Mislim, da sta dve možnosti. Al si ti toliko zajebana, ali pa imaš previsoke kriterije. Saj če ima tip bradavico med jajci te to ne sme motiti in nobena prevzgoja, krotenje, jo ne bo odpravila. Če greš njega spreminjat v življenskih načelih bo on našel nekaj na tebi in potem se bosta vsak dan fightala. A je to boljše? Ah to itak še pride, če boš ostala sama. Al pa ne.
Kak odstavek pameten ven butneš, potem pa na koncu daješ sama sebi samo dve opciji. Ali bi ostala sama, ali pa nekoga na silo ukrotiš. Srednje poti pa ni al kaj? Valjda je mogoče prešvican poštar ta pravi, al pa tisti iz avtobusa, ki je zavaljen, ampak te je že dvakrat na kofe povabil. Mogoče celo škilasti barmann, ki ti zastonj toči, ali celo policaj, ki te je kaznoval.
A vidiš zdaj zakaj so moški. En te kaznuje, drugi ti da za pit, tretji ti plačo prinese, četrti te vabi v oštarijo. Ja jebemo, saj nismo mi slabi, sam ti nas tak črno vidiš. Verjetno preveč te Casanove, kot si jih imenovala gledaš, le ti pa na zunaj niso zapacani, na prvi pogled ne kaznujejo, denar oz dobrine ti nosijo kratkoročno, skratka nič otipljivega.
Ženske ste vzgojene da brez tipa in prstana ne veljate mnogo, si napisala. Ne vem kaj bi ti odgovoril. Ne da ste tako vzgojene, ampak tip in prstan tvorita skupnost, skupnost tvori pogosto otroka. Tega valjda ne more moški roditi, torej ga mora ženska. Kot mama je njena materinska dolžnost otroka od joška na noge spravit. Oče je pa itak lovec in mora nekje pač kakega kozla ujet da bo doma kaj za jest.

.
Verjetno bi bilo vse drugače če ženske nebi imele materinega mleka. To je verjetno eden prvih in najboljših signalizacij, da se otrok na jošk pripopa in tako ostane mamin. In celo beseda mama je mednarodna. Oče, ati, fotr. Te mednarodne besede ni. Papa je še najbolj mednarodna za očeta.
Po vsem naštetem je pomoje še dobro, da imate službo in pogosto elegantno sedeće delo.
Ob zapisanem bi se samo še ustavil, da si dvakrat zapisala isto, vendar za oba spola. Ukrotiti torej. Enkrat naj bi bile ukrotene ženske, drugič bi ti enega ukrotila, ali pa boš sama ostala, oziroma kaj je bolje.
Dve opciji imaš. Al vzami prešvicanega poštarja, škilastega natakarja, ki zastonj toči, oz zavaljenca iz avtobusa, ali pa čakaj. Bo sam prišel. Tudi pikica moja je sama prišla.
In mimogrede. Noben od treh naštetih ni bogat, dobila boš pa itak tisto kar ne boš iskala.
Andres