Tutifruti wrote on 15.12.2003 at 20:30:36:Zakaj se moški spreminjate?
Zakaj mora biti vse vedno po vašem?
Moja zgodba... spoznam tipa. Preden začneva hodit, se trudi zame, me klicari vsak dan, mi pošilja sms-se, mi piše maile, nonstop je prijazen, nasmejan.
Potem prvi sex in prvi resen pogovor o načrtih za prihodnost. Naslednji dan se že vse spremeni. Mailov je malo manj in malo krajši so. Čez nekaj dni je konec z maili, rekoč, da ima preveč časa in nima časa še za maile. Tudi klicov je vedno manj.
Reče da me ima rad, čez tri ure pa mu je odveč, ko ga pokličem. Vedno je slabe volje, vedno mu je odveč, če bi se rada pogovarjala z njemu. Začel me je žaliti, vse ga moti, takoj dvigne glas ali pa je ves mrk. Večinoma časa je hladen, sploh če ga pokličem jaz, če pokliče on, je včasih (redko) ves sladek in prijazen.
Vidiva pa se čisto normalno - glede na najin prost čas.
Ali mi bo požrl živce, ali pa se bom začela delat norca z njega. Ne enega, ne drugega nočem.
Kaj pravite na to?
Vprašala sem ga že, zakaj je sploh z mano - glede na njegovo obnašanje - pa je spet povzdignil glas in sva se samo skregala.
Moški, vprašanje za vas. Zakaj se tako obnašate? Zakaj raje ne končate vsega, kot pa, da se tako grdo obnašate do svoje punce?
Dala si naslov topica Labilni moški. Če bi dala naslov Potrebni moški, bi bilo bolj smiselno, ker tale tvoj je očitno samo potreben, ti pa tudi, kar je normalno, torej smo že trije. Še kdo?
Zakaj se moški spreminjamo? Spreminjamo se ljudje in full enih bab sem spoznal, ki so bile danes cvetlice, jutri koprive. So tudi sončnice, tiste ta lene, ki se sam nastavljajo, vrtnic pa tudi ne dobiš več kar tako, saj v Holandiji je suša

:D
In mimogrede Tuti fruti? Kaj pa če je s tabo kaj narobe? Morda pa si ti taka do njega, da se njemu niti smsa ne splača napisat. Boli njega, ima še dva joška rezerve, ki ga ne črpata energijsko, kar za tebe ne morem trditi, saj ne moremo izključiti popolnoma nič, ker nisi šla v detajle.
Andres