Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 7
(Read 25451 times)
Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Re: labilni moški
Reply #15 - 16.12.2003 at 10:41:15

exorcist wrote on 16.12.2003 at 10:24:15:
Prvo pride teorija, šele nakar praksa, vse po korakih in premišljeno, saj gre za proces. Zorenje je vedno proces, če ješ nezrele jabolke, dobiš drisko. Ni se dobro prehitro zaletet v "nič", kaj hitro obžaluješ...

Če bi vsi teoretiziral, bi človeštvo že izumrlo, malo spontanosti je pa že potrebno pri tej stvari, upam no. Če jabolka ne utrgaš, zgnije.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #16 - 16.12.2003 at 10:50:47

sinjeoka wrote on 16.12.2003 at 09:47:38:
Aja, pa ker si že nova; Andres in Exo sta dve plati iste zgodbe...oba se bojita žensk; vsak na svoj način. En se proti nam bojuje z vero drugi pa s pikrostjo.

Andres, tole je pa zanimivo. A se res bojiš žensk? Tongue Grin Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Jakob_Ostrjan
4

Samo srce
Kranj
Reply #17 - 16.12.2003 at 12:22:12

Tutifruti wrote on 15.12.2003 at 20:30:36:
Zakaj se moški spreminjate?
Zakaj mora biti vse vedno po vašem? Kaj pravite na to?
Moški, vprašanje za vas. Zakaj se tako obnašate? Zakaj raje ne končate vsega, kot pa, da se tako grdo obnašate do svoje punce?

Punca, odrasti bo treba in takele otročarije pustiti za seboj!

Kot prvo: nismo vsi moški taki, pač pa samo nezreli. Tiste ženske, ki se s takimi ukvarjate, ste tudi same čustveno in mentalno, predvsem pa duhovno nezrele. Sori, da ti direkt povem, ampak tko je...

Kot drugo: zakaj postavljaš vprašanja nam, oziroma sebi? Pravilno vprašanje se glasi: zakaj se sploh ukvarjam z njim? Se zavedaš, da ženska, ki ima pri sebi razčiščeno, zakaj so moški na svetu, takega dedca niti povohala ne bi?

Moj nasvet: pusti tipa pri miru in začni preminjati sebe. To je vse, kar sploh lahko narediš. Vse ostalo je psihično nasilje, največkrat v zelo prefinjeni in zakrinkani obliki.
Back to top

PA BOHLONEJ, K' STE TOLE BRAL...

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #18 - 16.12.2003 at 12:48:49

napaka, ti zdaj govoriš o prepričevanju.
Jaz sem govorila o tem ; IMPUT - PROCESING - OUTPUT

Če ti zadeve ne sprocesiraš, ampak samo ugotoviš, da ni nekaj kar že poznaš, potem zadevo apriori zavrneš, namesto, da bi lepo sprocesiral do konca in se trudil RAZUMETI. (na pa STRINJATI)

exorcist wrote on 16.12.2003 at 10:38:47:
Ne ravno nasprotno, zelo sem odprt za drugačno razmišljanje, ampak predpogoj je, da oba popustiva, da ne vztraja trmasto vsak na svojem, ampak sva odprta za druge ideje, za pluralnost. Nikjer nisem nikomur nič nasprotoval, napisal sem zgolj moje subjektivno razmišljanje, enako sprejmem tvoje, to pa ne pomeni, da se moram strinjat s tabo ali soglašat. No, lahko pa tudi kaj drugega vidiš v meni, to prepuščam tvoji lastni presoji, kako si me umišljaš, lahko v meni vidiš napake, slabo, nestrinjanje, pozitivne lastnosti, dobro... Cilj je to, da se drug od drugega kaj naučimo, da sprejmemo drugačna, a hkrati ista stališča, vsaj zame je tako.
Wink

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #19 - 16.12.2003 at 14:18:21

Valentinaa wrote on 16.12.2003 at 10:41:15:
Če bi vsi teoretiziral, bi človeštvo že izumrlo, malo spontanosti je pa že potrebno pri tej stvari, upam no. Če jabolka ne utrgaš, zgnije.

Saj pravim, svet ne bi mogel obstajati brez teoretikov, niti brez praktikov, oboji so potrebni. Vsak služi k ohranjanju sveta po svojih zmogljivostih, vsak dela po svoji moči, vsak prsipevek je nekaj vreden. Eni težijo bolj k teoriji, drugi bolj k praksi; oboji pa so "profesionalci" na svojem področju. Hvala bogu, da smo si različni, da svet ne pade v sivo enoumje in monotonost razmišljanj, kajti iz tega se hitro porodi totalitarizem in konzervatizem, branjenje svojih idej za vsako ceno, pa čeprav so napačne, ali pa obratno, ko se skrajna svoboda idej se enači s tem, da ni treba prevzeti odgovornosti za svoja dejanja, češ saj je vse dovoljeno.

sinjeoka wrote on 16.12.2003 at 12:48:49:
Aja, pa ker si že nova; Andres in Exo sta dve plati iste zgodbe...oba se bojita žensk; vsak na svoj način. En se proti nam bojuje z vero drugi pa s pikrostjo.  

Joj, ne smeš biti tako, kot mimoza, dovzetna na vsako moje malce čustveno podkrepljeno pisarijo. Jaz trdim nasprotno, kar pišeš o meni ti, jaz ženske neizmerno cenim in spoštujem, takorekoč božanske ste. Nikakor ne smeš vseh mojih besed razumet dobesedno, da ti prirastejo k srcu, v negativnem smislu, saj s tem zgrešiš odtenke subtilnejše resničnosti duševnega življenja. Moraš poznat tudi metaforičen jezik svoje lastne psihe, ta se izraža v simbolih, in lahko pomeni marsikaj. Priznam, da se včasih zavlečem v polžjo hišico in je malce težje prodret do mene, predvsem zaradi trde lupine, ampak ne pozabi, znotraj je polž mehak. Še zdaleč nisem sovražen do žensk, zato mi je še toliko bolj nejasno, od kod imaš te predsodke do mene?

Wink
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #20 - 16.12.2003 at 14:56:18

exorcist wrote on 16.12.2003 at 14:18:21:
Saj pravim, svet ne bi mogel obstajati brez teoretikov, niti brez praktikov, oboji so potrebni. Vsak služi k ohranjanju sveta po svojih zmogljivostih, vsak dela po svoji moči, vsak prsipevek je nekaj vreden. Eni težijo bolj k teoriji, drugi bolj k praksi; oboji pa so "profesionalci" na svojem področju.

Exo profesionalec!  Smiley

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Andres
5

Reply #21 - 16.12.2003 at 21:27:19

sinjeoka wrote on 16.12.2003 at 09:47:38:

A tega odstavka pa nisi mogla dati tam kjer so vici?.

Andres

Back to top

IP Logged

kreden.
Guest

Reply #22 - 16.12.2003 at 22:19:02

Ko moški dobi, kar si na ženskem telesu najbolj želi,
takrat odide stran, se oddalji, o ženska ...... ti.

Prilika izgubljena ne vrne se nobena.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #23 - 16.12.2003 at 23:59:14

Zakaj mora biti vse vedno po vašem?
Kaj pravite na to?

Tutifruti ... jest bi ti povedu več al manj to kot jakob, ampak verjetno bolj na izi ... pa naj bo tko zapisano kot je on napisu ...

drgač pa ... spreminjanje je ena bolj zaželenih lastnosti
(sicer ne spreminjanje na temo kot ti pišeš)

verjetno si mlajša in neizkušena ... se reče ... ni to tko ... vedno ... tko je samo dokler to rabiš, dokler tega ne sprejmeš ... karkoli že to pač je ... ko to odpustiš, gre in se te ne dotakne več ... ti te izkušnje več ne rabiš.

po našem ... realnost ni vaša al pa naša, je moja al pa tvoja in to isto bo nekdo tretji videl kot neko tretjo realnost, četrti ...

100 ljudi 100 čudi

načrti za prihodnost ... očitno mu tvoji niso 'sedl' ... al kwa ... premal si napisala ...

telefoniraš ti : hladno - je mogoče kdo v bližini? njegovi? tačas?

kaj pravimo na to ... človek rabi čas za spremembo in uletavanje drugega človeka v nekoga bližino, to je zanj sprememba, če ta sprememba načrtuje prihodnost, ki je po možnosti drugačna od tvoje (če jo sploh maš in ti ni to popolnoma 'zadnja briga' ali celo bav bav) pol nastane štala v notranjosti. praviloma je to bolje direkt spraviti iz sebe, po možnosti na civiliziran način, da 'drugi' - okolica - bližnja+ to čim lažje sprejme, po možnosti z obrazložitvijo tega - ozaveščanjem - zase in za druge.
slabša varjanta tuki je tlačenje (filingov) ...

morš štekat ... 'pogovarjanje o njemu' je terapija ... terapija egu ne sede ... rata razdražen ... issues ...

če me razumeš ... če me ne ... kr praš ...

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #24 - 17.12.2003 at 00:27:04

Zakaj mora biti vse vedno po vašem?
Moja zgodba... spoznam tipa. Preden začneva hodit, se trudi zame, me klicari vsak dan, mi pošilja sms-se, mi piše maile, nonstop je prijazen, nasmejan.
Potem prvi sex in prvi resen pogovor o načrtih za prihodnost. Naslednji dan se že vse spremeni. Mailov je malo manj in malo krajši so. Čez nekaj dni je konec z maili, rekoč, da ima preveč časa in nima časa še za maile. Tudi klicov je vedno manj.
Reče da me ima rad, čez tri ure pa mu je odveč, ko ga pokličem. Vedno je slabe volje, vedno mu je odveč, če bi se rada pogovarjala z njemu. Začel me je žaliti, vse ga moti, takoj dvigne glas ali pa je ves mrk. Večinoma časa je hladen, sploh če ga pokličem jaz, če pokliče on, je včasih (redko) ves sladek in prijazen.
Vidiva pa se čisto normalno - glede na najin prost čas.
Ali mi bo požrl živce, ali pa se bom začela delat norca z njega. Ne enega, ne drugega nočem.
Kaj pravite na to?
Vprašala sem ga že, zakaj je sploh z mano - glede na njegovo obnašanje - pa je spet povzdignil glas in sva se samo skregala.
Moški, vprašanje za vas. Zakaj se tako obnašate? Zakaj raje ne končate vsega, kot pa, da se tako grdo obnašate do svoje punce?

Dala si naslov topica Labilni moški.  Če bi dala naslov Potrebni moški, bi bilo bolj smiselno, ker tale tvoj je očitno samo potreben, ti pa tudi, kar je normalno, torej smo že trije.  Še kdo?
Zakaj se moški spreminjamo?  Spreminjamo se ljudje in full enih bab sem spoznal, ki so bile danes cvetlice, jutri koprive.  So tudi sončnice, tiste ta lene, ki se sam nastavljajo,  vrtnic pa tudi ne dobiš več kar tako, saj v Holandiji je suša Cheesy:D

In mimogrede Tuti fruti?  Kaj pa če je s tabo kaj narobe? Morda pa si ti taka do njega, da se njemu niti smsa ne splača napisat.  Boli njega, ima še dva joška rezerve, ki ga ne črpata energijsko, kar za tebe ne morem trditi, saj ne moremo izključiti popolnoma nič, ker nisi šla v detajle.

Andres
Back to top

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #25 - 17.12.2003 at 06:37:22

Jakob_Ostrjan wrote on 16.12.2003 at 12:22:12:
Kot drugo: zakaj postavljaš vprašanja nam, oziroma sebi? Pravilno vprašanje se glasi: zakaj se sploh ukvarjam z njim? Se zavedaš, da ženska, ki ima pri sebi razčiščeno, zakaj so moški na svetu, takega dedca niti povohala ne bi?

Moj nasvet: pusti tipa pri miru in začni preminjati sebe. To je vse, kar sploh lahko narediš. Vse ostalo je psihično nasilje, največkrat v zelo prefinjeni in zakrinkani obliki.

Well said.  Smiley
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #26 - 17.12.2003 at 11:28:12

Zdaj moram pa jaz eno par vprašanj zastavit  Roll Eyes

Torej zakaj so moški na svetu? (a ima kdo kakšno idejo  Embarrassed) Ostrijan? Recimo en teaser; zakaj vas ne bi zamenjali za sperm bank, dildote in hišne ljubljenče ala mucki, kužki, zlate ribice... ???

In pa Andres;

pri tebi imam večen občutek, da dobim odgovor brez odgovora. Recimo pri tebi imajo ženske cel kup pridevnikov; ženske-ženske, ženske-moški, vrtnice, sončnice, koprive.
Ker ne dvomim, da ti veš o čem govoriš, bi tudi jaz rada vedela, kaj bi rad povedal s tem. Veš ni umetnost  samo dokopati se do spoznanja, ampak svoje spoznanje prenesti naprej v obliki, da te še kdo razume. Zato bi te lepooo prosila, če kdaj pa kdaj kak post prevedeš tudi v telebanščino  Cheesy.

Quote:
Well said.  Smiley

Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #27 - 17.12.2003 at 11:38:29

sinjeoka wrote on 17.12.2003 at 11:28:12:
Zdaj moram pa jaz eno par vprašanj zastavit  Roll Eyes

Torej zakaj so moški na svetu?

zaradi žensk - predvsem zaradi žensk

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Jakob_Ostrjan
4

Samo srce
Kranj
Reply #28 - 17.12.2003 at 14:26:59

Torej zakaj so moški na svetu? (a ima kdo kakšno idejo  Embarrassed) Ostrijan? Recimo en teaser; zakaj vas ne bi zamenjali za sperm bank, dildote in hišne ljubljenče ala mucki, kužki, zlate ribice... ???

Moram reči, da se mi tega že po naravi ni treba spraševati, ker sem moški, a ne...

Iščem odgovore na vprašanji: zakaj sem jaz na svetu in zakaj so ženske na svetu.

Zase lahko rečem, da vse kaže na to, da sem tukaj zato, da bi se kaj naučil, da mi v naslednjem utelešenju ne bo treba delat stvati, ki imajo vzroke stalno v enih in istih pizdarijah...

Ženske ste menda na svetu zato, da bi z eno od vas delil vse, kar premorem. Menda, take še nisem srečal...

Če pa tebi paše, da si namesto enga oreng dedca omisliš vibrator, plišastega medveda in živega psa, pa kar izvoli! Meni kaj takega sploh na misel ne pride; še več, kaj sploh je ekvivalent za moškega? Gumijasta ančka in kaj še? Mama?

Oziroma, če se bo res izkazalo, da me nobena ženska ne more sprejeti, bi pa znalo to pomeniti, da bo treba med geje prešaltat...
Back to top

PA BOHLONEJ, K' STE TOLE BRAL...

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #29 - 17.12.2003 at 16:20:55

Torej zakaj so moški na svetu?

ker jin pol preprosto ne more obstajat brez jang pola ... imho ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 7