vilma wrote on 10.12.2003 at 14:49:16:Pri triindvajsetih letih imaš pa res veliko izkušenj... Ne bova se menila, kako si mene ocenil in kako je bilo, ko sva se prvič v živo srečala:) 8) Zato močno dvomim, da znaš res na tak način razlikovat ženske po kategorijah... od očkovih hčeric pa do kaj drugega... Če še 14 letno deklico prepičuješ, da je radodajka...
Pozdravček
Vilma
Jao, Wilma, no, saj veš, da še muhi nebi skrivil lasu?

Ti še me skoz ne poznaš, o kakih 14-letnicah pa to govoriš, za božjo voljo, daj no, nehaj?

Malo pa lahko pičim tele deklice, niso vse tako nedolžne kot zgledajo, vsaj če si predstavljam Gape forumašice v teh rosno mladih letih, so bile vse drugo prej kot "nedolžne" punčke, s kitkami in pegicami na ličkih... To je dvojna morala.

Sem jih samo "kibical", nič več, nič manj. Samo, da ne bo pomote, one so si prve jezike brusle, tukaj izzvzemam Mašo, nisem mogel bit tiho. Res pa je, da včasih ne izbiram besed, ko bi jih moral, me zanese, saj veš, da vsi grešimo. Kako ne moreš zaupat fantu, ki gre skoraj vsako nedeljo k maši, he, he?

Jao, v katero kategorijo me kar ti v prvo uvrstiš, v najnižjo možno. Saj hec je v tem, da me poznaš, pa me tako nizko sodiš in ceniš. Wilma, Wilma..... Darinka ima povsem drugo mnenje o meni, jao, pa še opravičil sem se ti, ker sem te imel za "črno vdovo", dobro veš, da sem se šalil, he, he....