Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 
(Read 35460 times)
lola
5

Maribor
Re: Punce, tahometer ne laže
Reply #105 - 09.12.2003 at 19:26:03

Daj, Exo, pusti jabke, pa se drži topica!
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #106 - 09.12.2003 at 21:56:06

lola wrote on 09.12.2003 at 19:26:03:
Daj, Exo, pusti jabke, pa se drži topica!

Se držim mize, ko se mi zavrti, zakaj bi se še topika, ni potrebno, lahko pa se nate naslonim, če že tu stojiš kot lipov bogec, prokleti alkohol.  Grin

Nimam rad jabolk, imam pa rad punč iz njih. Dobre so tudi potrošene s cimetom ali pa na drobno nasekljane.
Wink
Back to top

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #107 - 09.12.2003 at 21:57:57

NERA wrote on 09.12.2003 at 14:57:29:
JOJ, EXO, ti furja. Roll Eyes

Ves čas prav ti govoriš o ženskem spolu in menjavanju partnerjev.
Če sam nisi tak, torej o temu nič ne veš in govoriš samo o tistem, kar so ti drugi povedali.

Je to logični zaključek ali ne ?

Ooo, ženska z izrednim logičnim sklepanjem in moram reči tudi dobro intuicijo.  Cheesy

NERA wrote on 09.12.2003 at 10:16:32:
p.s. Svečke? Kaj pa diesel?  Tongue

...pa tudi motoroznanstvom.  Shocked

Glede na to, da še nisi en teden na forumu, si našega Exota kar prečitala.  Wink

Exo, bo treba od besed k dejanjem. Takrat boš komaj videl, kako ti lahko ženska glavo zmeša (mišljeno v pozitivnem smislu).

Tahometer gor ali dol. Obstajajo tudi take, ki imajo po tahometru kar nekaj ''kilometrine'' in so super punce, tako po osebnostni, kot sexualni plati,  in obstajajo ''nevožene'' ali ''malo vožene'', ki pa so lahko tudi drugače nula.

Želim ti, da bi se našla z deklico, ki ima podobno število izkušenj kot ti in bi raziskovala skupaj.
Ne sodi pa, če te bo v roke dobila ena malo bolj izkušena.  Grin

Tahometer ne sme biti merilo. Vzami ga raje kot povabilo, da se potrudiš žensko bolje spoznati - v dušo.

Back to top

IP Logged

titanic
2
**

love just love

Reply #108 - 10.12.2003 at 10:43:47

[quote author=exorcist link=board=spolnost;num=1070453603;start=90#100 date=12/09/03 at 12:29:19]

Ljudje smo si različni in to moraš sprejeti, hočeš ali nočeš, tako pač je. Nikakor pa me ni sram, prej sem ponosen, da spadam morda med tistih 10% ljudi, ki ne podpiramo konvencionalne miselnosti (šablone, klišeje, uniformiranost). To pa nikakor ne pomeni, da sem brez napak, ali da se ne rabim spremenit, ravno nasprotno, pripravljen sem, da tudi drugim prisluhnem in se od njih kaj naučim. Kaj je dobrega, to vzamem, kaj pa slabega, to pa ignoriram.

kaj si mislim o ljubezni:

"Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva, ni nevoščljiva,
ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče
svojega, se ne da razdražiti, ne misli hudega.
Ne veseli se krivice, veseli se pa resnice.
Vse opraviči, vse veruje, vse upa, vse prenese.
Ljubezen nikoli ne mine."
(1 Kor 13,4-13,8)

quote]
Provuciraš ljudi, da se jezijo, ker vidiš, da so jezni, če nekdo misli drugače kot oni sami. O ljubezni, kot si napisal, mislim, da veš kar veliko, ampak ne razumem pa, zakaj se sploh ukvarjaš s tem koliko ima kakšna punca kirometrine? Ne štekam. Morda ne poznaš nobene take, ki jo ima veliko, pa je šele potem pogruntala smisel ljubezni, seksa, odnosa... eni pač rabijo več časa, da dojamejo, kot drugi. Razmisli  Wink

Back to top

Živi in pusti živeti.

IP Logged

NERA
1
*

Reply #109 - 10.12.2003 at 13:51:16

exorcist wrote on 09.12.2003 at 16:37:13:
Tvoja hčerka mi je še posebaj všeč, ker se ni vrgla po materi, je bolj mirna, ha, ha, ha.... Grin

O, a ti poznaš mojo hčer? Shocked

lp
NERA

P.S. Pa kar ti je Lance v zadnjih štirih odstavkih napisal preberi za domačo nalogo vsaj 20x.  Smiley
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #110 - 10.12.2003 at 14:03:58

NERA wrote on 10.12.2003 at 13:51:16:
O, a ti poznaš mojo hčer? Shocked

Ja, baje še nima dosti prevoženih, v nasprotju s tabo? He, he... Samo če mož zve, kaj delaš, potem, ha, ha...  Grin Kaj, da bi lahko preteklost eliminirali, kaj?  Wink

Grin
Back to top

IP Logged

NERA
1
*

Reply #111 - 10.12.2003 at 14:17:44

exorcist wrote on 10.12.2003 at 14:03:58:
Ja, baje še nima dosti prevoženih, v nasprotju s tabo? He, he... Samo če mož zve, kaj delaš, potem, ha, ha...  Grin Kaj, da bi lahko preteklost eliminirali, kaj?  Wink

Grin

OH, moj nežni borec EXO.

Saj ne morem verjeti.  Roll Eyes

Ti tiček.

Ni ti dovolj, da poznaš mojo hčer (baje), zdaj bi hotel še mojega moža spoznati.  Shocked
 A boš tudi njegov tahograf morebiti rabu?   ???
Ga naj s sabo prinese? 8)

Naj te onesrečim.  Ve kaj delam in pa še jaz, kot "zrelo jabolko", visim le na njegovi čvrsti veji.   Grin

lp

NERA

p.s. A si naredu domačo nalogo?
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #112 - 10.12.2003 at 14:22:20

NERA wrote on 10.12.2003 at 14:17:44:
OH, moj nežni borec EXO.

Saj ne morem verjeti.  Roll Eyes

Ti tiček.

Ni ti dovolj, da poznaš mojo hčer (baje), zdaj bi hotel še mojega moža spoznati.  Shocked
 A boš tudi njegov tahograf morebiti rabu?   ???
Ga naj s sabo prinese? 8)

Naj te onesrečim.  Ve kaj delam in pa še jaz, kot "zrelo jabolko", visim le na njegovi čvrsti veji.   Grin

lp

NERA

p.s. A si naredu domačo nalogo?

Kdaj si ti nazadnjič dobila, mož te preveč šona, predober je s tabo, nič ga ni v hlačah, pa še sosed je zanič, odkar je prišel v leta, pa mu več ne zda. Ne smeš biti zaradi tega zafrustrirana in jezna na ves moški svet!

???
Kaj te muči, Nera, lahko se meni zaupaš, mlademu fantu, če rabiš preudarni življenjski nasvet? Grin

PS: Nekje sem bral, da ženskam paše, če jih od časa do časa dobijo, deluje terapevtsko. Zbudiš se kot prerojena, samo sončna očala si je treba nadeti gor, če ne uporabljaš make-upa.
Smiley
Back to top

IP Logged

NERA
1
*

Reply #113 - 10.12.2003 at 14:34:53

Ej, Exo hvala, k si me v dobro voljo spravu. Kiss

Zdej grem lohk z novo energijo naprej delat.  8)

Pa še možička bom ful zljubčkala k pridem domov, da mi bo nov make-up kupu.  Grin

bay
NERA

p.s. Domača naloga?
Back to top

IP Logged

vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Reply #114 - 10.12.2003 at 14:49:16

exorcist wrote on 04.12.2003 at 17:01:56:
Sanja svinja o koruzi! Wink

Ne, me basat no, da bi me ženska obračala okoli malega prsteka, nisem jaz "včerajšnji", niti nisem priplaval po kisli juhi. Samo, da jo vidim, spregovorima par besed in že vem koliko je ura, kam "cajgari" kažejo in kam se vrtijo, v katero smer. Imam tak fealing (intuicijo) za določanje karakterja človeka, da jo hitro prokužim, "zaštekam", čeprav se nekaj napravlja in igra "nedolžno" in pridno očkovo hčerkico. V očeh vidiš celotno človekovo zgodovino, tudi besede dosti povedo. Če nisi preveč površen človek, se da marsikaj razbrati. Ženske ste itak vse transparentne, prozorne, moraš imeti posluh za vas in pravo žilico, da vas lahko razkrinkaš, ter da se ne pustiš voditi v kozji rog.

Vem, da je nekaj tudi takih moških, t.i. cot za gor brisanje, copat, postrežčekov, delajo po direktivah žensk, saj so zmanipulirani in še samim ni prav jasno, ne vedo kaj je zgoraj in kaj spodaj. Na srečo, jaz ne spadam med te in vem kam pes taco moli, koliko stanejo jabolke na trgu, pa tudi hruške in ostalo "eksotično" sadje. Tu me ni mogoče prevarat, mene, starega lisjaka.

Sorry, jaz nisem naivnež in lahkovernež! Mogoče je tvoj očka? Jih dobi kaj od mamice, ko ni priden, ali pa ga že ti kaj "skomandiraš"?  Grin

Pri triindvajsetih letih imaš pa res veliko izkušenj... Ne bova se menila, kako si mene ocenil in kako je bilo, ko sva se prvič v živo srečala:) 8) Zato močno dvomim, da znaš res na tak način razlikovat ženske po kategorijah... od očkovih hčeric pa do kaj drugega... Če še 14 letno deklico prepičuješ, da je radodajka...

Pozdravček

Vilma
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #115 - 10.12.2003 at 16:06:08

vilma wrote on 10.12.2003 at 14:49:16:
Pri triindvajsetih letih imaš pa res veliko izkušenj... Ne bova se menila, kako si mene ocenil in kako je bilo, ko sva se prvič v živo srečala:) 8) Zato močno dvomim, da znaš res na tak način razlikovat ženske po kategorijah... od očkovih hčeric pa do kaj drugega... Če še 14 letno deklico prepičuješ, da je radodajka...

Pozdravček

Vilma

Jao, Wilma, no, saj veš, da še muhi nebi skrivil lasu?  Grin

Ti še me skoz ne poznaš, o kakih 14-letnicah pa to govoriš, za božjo voljo, daj no, nehaj? TongueMalo pa lahko pičim tele deklice, niso vse tako nedolžne kot zgledajo, vsaj če si predstavljam Gape forumašice v teh rosno mladih letih, so bile vse drugo prej kot "nedolžne" punčke, s kitkami in pegicami na ličkih... To je dvojna morala.  Grin

Sem jih samo "kibical", nič več, nič manj. Samo, da ne bo pomote, one so si prve jezike brusle, tukaj izzvzemam Mašo, nisem mogel bit tiho. Res pa je, da včasih ne izbiram besed, ko bi jih moral, me zanese, saj veš, da vsi grešimo. Kako ne moreš zaupat fantu, ki gre skoraj vsako nedeljo k maši, he, he?Wink

Jao, v katero kategorijo me kar ti v prvo uvrstiš, v najnižjo možno. Saj hec je v tem, da me poznaš, pa me tako nizko sodiš in ceniš. Wilma, Wilma..... Darinka ima povsem drugo mnenje o meni, jao, pa še opravičil sem se ti, ker sem te imel za "črno vdovo", dobro veš, da sem se šalil, he, he....   Grin

Wink

Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #116 - 10.12.2003 at 16:37:00

exorcist wrote on 10.12.2003 at 16:06:08:
vsaj če si predstavljam Gape forumašice v teh rosno mladih letih, so bile vse drugo prej kot "nedolžne" punčke, s kitkami in pegicami na ličkih...

Domišljija ti res dela s polno paro, Exo.

Tu se tudi neha, prakse  pa niiiii...
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #117 - 10.12.2003 at 16:39:27

lola wrote on 10.12.2003 at 16:37:00:
Domišljija ti res dela s polno paro, Exo.

Tu se tudi neha, prakse  pa niiiii...

joj, lola, ne bom ti več ponudil našega "klecenbrota".  Grin
Back to top

IP Logged

vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Reply #118 - 10.12.2003 at 16:39:56

Ekso, lepo, da si se oglasil:) In mislim, da ga še več lomiš po čatu... resno... ne sam po topikih;)
V bistvu sploh ni pomembno, če si me imel za črno vdovo ali ne, dejstvo je, da te dejansko ne morem kategorizirat nikamor v pravi nivo, ker je dejstvo, da ti ni videt 23 let po videzu, po duši jih pa imaš itak manj;) ( malo šale  Wink ) Bi rekla, da veliko veš, si načitan, ampak vse kar bereš je zgolj teorija, praksa je drugačna. Vsekakor, pa velja pohvala Darinki, ker se je zavzela zate na drugačen način, kot sem se v začetku jaz. Zame si kot osebnost, sicer zanimiva, a kot sem si rekla, se ne spača tratit besed v veter... Sorry... si pač tudi človek, ki zbuja pozornost povsod, kjer  pojaviš...Smiley

Vsekakor ti želim veliko veselja na gape forumu.

Pozdravček,

Vilma
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #119 - 10.12.2003 at 16:46:56

vilma wrote on 10.12.2003 at 16:39:56:
Ekso, lepo, da si se oglasil:) In mislim, da ga še več lomiš po čatu... resno... ne sam po topikih;)
V bistvu sploh ni pomembno, če si me imel za črno vdovo ali ne, dejstvo je, da te dejansko ne morem kategorizirat nikamor v pravi nivo, ker je dejstvo, da ti ni videt 23 let po videzu, po duši jih pa imaš itak manj;) ( malo šale  Wink ) Bi rekla, da veliko veš, si načitan, ampak vse kar bereš je zgolj teorija, praksa je drugačna. Vsekakor, pa velja pohvala Darinki, ker se je zavzela zate na drugačen način, kot sem se v začetku jaz. Zame si kot osebnost, sicer zanimiva, a kot sem si rekla, se ne spača tratit besed v veter... Sorry... si pač tudi človek, ki zbuja pozornost povsod, kjer  pojaviš...Smiley

Vsekakor ti želim veliko veselja na gape forumu.

Pozdravček,

Vilma

Ja, jaz sem tudi mnenja, da moraš hčerko bolj trdo prijeti, ne smeš ji vsega dovoljevati. Grin

Ah, Wilma, saj  vem, da si poštena in dobra ženska. Hec, Wilma. Želim ti, da boš opazla tudi pozitivne lastnosti v meni, ne samo vidiš črno, pa kje imam napake. Wink

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9