kreden.
Guest
|
DylanDog wrote on 12.11.2003 at 20:30:32:Prvo kot prvo me moti način kako se ta mapa "izsiljuje", drugo ne štekam še vedno ne zakaj je en areligija nekaj več kot druge?, sam ok, bo kot bo, kot bo večina ali kdo odločil, Dylan bo šel s tokom, najmanjša linija odpora?  Drugače, do tega trenutka sem bil proti, iz 1000 in enega razloga, posebej po včerajšnjem chatu kjer slišim od samsona, da bo forum picolo ko ga bodo oni porihtali. Kdo ONI? +? No, miki spusti ročno in ..... just watch Uživajte.... LP, Dylan Dog Dylan Dog, no, spet moram malo stopiti v akcijo in ti razbistriti misli. Sprašuješ se, KDO ONI ? Jaz vem, da ti veš, kdo do ti oni, če pa ne veš ti bom moral pač jaz povedati, to so Samson in krščanske dušice kateri bodo forum preuredili po krščanski miselni logiki, ja, ja, nič več šamanizma, budalizma, idiotizma, komunizma, fašizma, ups, zdej sem mal predaleč zapisal, no, nič več čirul čarul, ampak, lepo pridno brat in odgovarjat na krščansko svetopisemska vprašanja. Seveda bo učitelj Dragi Samson z dobro palico v roki, ahtaj se Dylan, njegovi somišljeniki pa bodo psi čuvaji in napadalci razgrajačev ali drugače mislečih.
Psi že tulijo v nebo.
Obgrizeni Kreden.
|