No, da mi ne bo kdo očital, da sem prej začel pisat enovrstične poste preden sem se sploh opisal in povedal čemu sem tu (čemur je pač namenjena ta tema).
Sem sem prišel brez posebnega razloga, če pa pomislim malo bolje, pa so razlogi naslednji:
- spoznavanje novih osebnosti in raziskovanje novih ogledal, kjer imam možnost delat na sebi in sproti tudi pomagat drugim;
- včasih le za kratek čas, sprostitev in malo smeha;
- nabiranje ega ob trdih™ osebkih;
Sem kar sem in do nedavnega sem se precej sekiral kaj si drugi mislijo o meni. Kasneje pa sem spoznal, da je le glavno kaj o sebi mislim jaz, saj iz tega izhaja vsa filozofija. Tako me danes niti malo ne zanima več, kaj si drugi mislijo o meni, saj me niti 1% toliko ne poznajo, kot se poznam jaz sam.
What you see is what you get.V duhovnostni larifari™ načeloma ne verjamem. Verjamem le v tisto kar lahko resnično vidim in čutim. Tudi vse to bluzenje o višjih stanjih, Bogu, namenu, itd. se mi zdi brez vezno sanjarjenje in beg pred realnostjo.
There are no answers, only choices.Vedno povem kar čutim, ker se imam za čustveno bitje. Preziram vsa lažna izražanja čustev, kar človek v resnici ne čuti in se le dela, da je nekaj, kar ni.
Speak what you feel, not what you ought to say.Ljudem ne sodim in jih ne obtožujem, dokler nisem žrtev tega sam; potem to tudi vrnem. Povem pa tudi takrat, ko se glede česa lažejo in na tej podlagi frajarijo ter to jasno zaznam.
Judge not, lest ya be judged.In še replika na to, kolk se mamo radi. Radi se imamo le toliko, kolikor izkažemo spoštovanja in iskrenosti do posameznika. Kdor tega ne izpolnjuje, nima pravice trditi, da ima nekoga rad, ker je spet le utvara/laž.
Toliko o tem.