Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 18986 times)
exorcist
Ex Member

Babice in sex
27.10.2003 at 09:16:53

Velikokrat sem prebiral različne članke seksoloških strokovnjakov ala Košiček in se mi je zdelo, da se sicer spoznajo na stvari, kako in kaj, ampak včasih ga pa po mojem osebnem mišljenju tudi krepko "mimo vsekajo".

Recimo, ne morem si predstavljati, da to spada v meje "normale", ko seksata 2 sedemdesetletnika, saj naj bi bilo to baje zelo zdravo, kot trdijo "strokovnjaki" - spolnost v visoko starost. Namreč, po moje ima vse svoj čas, tudi spolnost, niti ne verjamem, da je ženskah v tej starosti za te igrice, neketerim že... Jesen življenja, nikakor ni za te aktivnosti primeren čas, zato je mladost. Ko človek ostareva, se dejansko vrača nazaj v otroštvo, postaja nebogljen otrok. Vemo, da ni normalno, da imajo otroci spolne odnose, ker še ni prišel njihov čas. Za "starce" pa bi trdil obratno, tem pa je že pretekel njihov čas. Za primer, če si predstavljam svojega 72-letnega dedeka in babico v "sumljivih" položajih, mi gre na bruhanje. To jih ne pomladi, pa če bodo seksali dan in noč ter posiljevali mladost in hoteli izsiliti nekaj, kar so že davnaj izgubili - mladostniško vitalnost in elan.
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Re: Babice in sex
Reply #1 - 27.10.2003 at 09:36:31

Samo da je njim FAJN. Naj sexajo če jim je...    Kakšni pa so "sumljivi" položaji ?
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #2 - 27.10.2003 at 09:46:01

DylanDog wrote on 27.10.2003 at 09:36:31:
Samo da je njim FAJN. Naj sexajo če jim je...    Kakšni pa so "sumljivi" položaji ?

Ne gre se toliko, kakšen je ta položaj, ampak kdo je v tem položaju.
Wink
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #3 - 27.10.2003 at 10:14:08

exorcist wrote on 27.10.2003 at 09:16:53:
Za "starce" pa bi trdil obratno, tem pa je že pretekel njihov čas. Za primer, če si predstavljam svojega 72-letnega dedeka in babico v "sumljivih" položajih, mi gre na bruhanje.

Nič ni narobe, če dva starejša seksata, če jima to paše.
Kako moreš trditi, da jima je  čas za te aktivnosti že potekel, če pa onadva pri tem še vedno uživata?

Menim, da se nimaš ne ti, ne kdorkoli drug nobene pravice vtikati v njuna intimna početja.  Če ti gre ob vsem tem neumestnem moraliziranju  še na bruhanje, potem bi se lahko bolj zamislil nad tem, če morda s tabo kaj ne štima ...

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #4 - 27.10.2003 at 10:54:12

Bardo_Thodol wrote on 27.10.2003 at 10:14:08:
Nič ni narobe, če dva starejša seksata, če jima to paše.
Kako moreš trditi, da jima je  čas za te aktivnosti že potekel, če pa onadva pri tem še vedno uživata?

Menim, da se nimaš ne ti, ne kdorkoli drug nobene pravice vtikati v njuna intimna početja.  Če ti gre ob vsem tem neumestnem moraliziranju  še na bruhanje, potem bi se lahko bolj zamislil nad tem, če morda s tabo kaj ne štima ...

Ne gre se za vtikanje, takšno je zgolj moje razmišljanje, isto kot tvoje, ko se ne strinjaš  z mano. Itak pa je  to prepuščeno posameznikom, kaj bodo počeli. Ampak, kot pravim, narava ima 4 letne čase in mislim, da bi te ljudje malo po strani gledali, če bi se pozimi spravil "kurblat" kosilnice za travo, z namero, da bi kosil, če pa je sneg gor na travnik zapadel in trava sploh ne more rasti v takih nizkih temperaturah. Kak bi bilo, če bi zamešali vse te letne čase? Je že pač tako, da pomlad (otroštvo) - ćas odraščanja, poletje (čas zorenja, osamsvajanja, kreativnosti, porok, rojevanja), jesen (čas umiritve, ležernosti, "penzija", skrb za vnuke), zima (odmiranje v naravi, tuhtanje o življenjskih dosežkih, ustalitev).

Si že videl, da bi rožice po zimi cvetele? Pa, če bi jih imel v lončku in dal iz hiše, bi kaj hitroo pomrznile.
Wink
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #5 - 27.10.2003 at 11:02:31

exorcist wrote on 27.10.2003 at 10:54:12:
Je že pač tako, da pomlad (otroštvo) - ćas odraščanja, poletje (čas zorenja, osamsvajanja, kreativnosti, porok, rojevanja), jesen (čas umiritve, ležernosti, "penzija", skrb za vnuke), zima (odmiranje v naravi, tuhtanje o življenjskih dosežkih, ustalitev).  

Si že videl, da bi rožice po zimi cvetele? Pa, če bi jih imel v lončku in dal iz hiše, bi kaj hitroo pomrznile.
Wink

Shocked Grin sam brez panike, exo, saj dedek in babica lahko seskata noter na toplem, celo za pečjo in "cvetita" kakor pač vesta in znata

vem iz izkušnje, da če ti gre na bruhanje ob nečem drugem, je to le znamenje, da je nekaj na tebi ali v tebi, kar te tako moti, da če bi se s tem soočil, bi ti šlo na bruhanje... mal so nas tud učili, da je spolnost packarija, pa da so spolni organi grdi.. kaj meniš? ob tvojem namigu sem si izvolila predstavljat svojo babico in njenega drugega moža...  pa zakaj ne  ??? Wink
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #6 - 27.10.2003 at 11:09:32

Ne mešaj rožic in letnih časov, tam kjer jim ni mesto, čeprav tudi pozimi uspevajo rožice, če so le v dovolj toplem okolju.

Ne gre kar tako povprek nekaj zaznamovati in prekiniti.
Če se dva dobro ujameta v posteljni telovadbi tudi v poznih letih, toliko bolje zanju.
Da pa se to zaradi let ne bi spodobilo, hm... tako najbrž razmišljajo tisti, ki jim to pač ne znese več (ali pa jim nikoli ni), potem pa tega tudi drugim ne privoščijo  8)

Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #7 - 27.10.2003 at 11:10:27

exorcist wrote on 27.10.2003 at 09:46:01:
Ne gre se toliko, kakšen je ta položaj, ampak kdo je v tem položaju.
Wink

Jeap, sej pravim,  ..samo da je njim - fajn. Super! ...
Pa ce je to moja babica al pa moja sestricna,  morda teta?, mene to nic ne moti, naj uzivajo. Zakaj ONI ne bi smeli ...?
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

Jakob_Ostrjan
4

Samo srce
Kranj
Reply #8 - 27.10.2003 at 11:31:45

Za "starce" pa bi trdil obratno, tem pa je že pretekel njihov čas. Za primer, če si predstavljam svojega 72-letnega dedeka in babico v "sumljivih" položajih, mi gre na bruhanje.

Exo, tvoje razmišljanje je butasto!
Back to top

PA BOHLONEJ, K' STE TOLE BRAL...

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #9 - 27.10.2003 at 11:53:56

Za primer, če si predstavljam svojega 72-letnega dedeka in babico v "sumljivih" položajih, mi gre na bruhanje.

Exo, če ti gre na bruhanje, pojdi bruhat, kaj drugega ne pomaga. Z drugimi besedami, problem je v tebi.

Jesen življenja, nikakor ni za te aktivnosti primeren čas, zato je mladost.

Ali nisi ti sedaj mlad? A čakaš na starost?

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #10 - 27.10.2003 at 11:55:09

Jakob_Ostrjan wrote on 27.10.2003 at 11:31:45:
Exo, tvoje razmišljanje je butasto!

Stvar okusa, jaz tudi nimam rad slivove marmelade.
Wink
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #11 - 27.10.2003 at 12:04:36

Valentinaa wrote on 27.10.2003 at 11:53:56:
Ali nisi ti sedaj mlad? A čakaš na starost?

Imava le drugačen miselni pristop. Vsak si pod pojmom mladost in starost predstavlja nekaj drugega, po svoje. Zame ni v tem "kick", da bi si kupil števec, ali da bi si delal črtice na steno, koliko žensk sem podrl, ker to je mahaničen seks brez srca, tega pa ne maram. V končni fazi je itak vse minljivo, kot mi sami, in vem, da bom moral umreti. Če si "nič" je itak vse irelevantno in brezveze.

Mislim, da je smisel življenja v tem, da duhovno rastem, se razvijam, zorim, ker duhovne vrednote so edine , ki jih ne razjedata ne molj ne rja, materializem in (po)svetne želje pa so tako minljive, ko jutranja rosa, s starostjo vse izpuhti, nato še čakaš samo na smrt.
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #12 - 27.10.2003 at 12:10:23

exorcist wrote on 27.10.2003 at 12:04:36:
Zame ni v tem "kick", da bi si kupil števec, ali da bi si delal črtice na steno, koliko žensk sem podrl, ker to je mahaničen seks brez srca, tega pa ne maram.

Torej, odpri srce, ne imej zaprtega, zaklenjenega.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #13 - 27.10.2003 at 12:10:26

Quote:
mal so nas tud učili, da je spolnost packarija, pa da so spolni organi grdi.. kaj meniš? ob tvojem namigu sem si izvolila predstavljat svojo babico in njenega drugega moža...  pa zakaj ne  ??? Wink

Ne, zakaj pa bi bila spolnost nekaj umazanega. No, morda imam res malce preveč predsodkov in nekakšnih nevidnih zavor in je lahko tudi moje razmišljanje odraz moje vzgoje oziroma okolja v katerem sem gor zrasel. Razmišljam tudi v tej smeri, ampak ne najdem objektivnega pojasnila, ker sem smo si pač ljudje različni, eni razmišljamo na tak način, drugi drugače. Ne vem, kaj bi bilo tukaj narobe z mano, ko nekaj sugeriraš?
Back to top

IP Logged

LittleStar
Guest

Reply #14 - 27.10.2003 at 12:25:13

Za primer, če si predstavljam svojega 72-letnega dedeka in babico v "sumljivih" položajih, mi gre na bruhanje.

Mladost oz. starost is a state of mind (btw tvoje se mi  zdi res bolj "penzionistično" Grin...) Ljubezen "takih" omejitev ne pozna.

P.S.: Ti veš, da zmeraj odpiraš svoje topice na teme, ki so že odprte in obdelane (npr. sočutje, egoizem, želje, usoda, smrt, ljubosumje, odpuščanje...? mislim, ful je tega že!) Prebereš sploh kaj nazaj?  

Wink Grin

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3