zdej vidm tole, morm napisat, k je po svoje blo ful smešno
včeri sm se odpravla z gajo v mesto, gajo v eni roki, košaro od vozička v drugi, nahbrtnik čez rame, grem dol skoz težka kletna vrata v garažo mim svojga kolesa, ki stoji zravn voza od vozička na kar položim košaro, ki je z eno roko seveda nism dobr nacentrirala in jo poskušam še dvignt in naravnat, pa se je tko čudno zagozdla (to se mi ni še nikol zgodil!!) da ej sploh nism mogla več dvignit, pri vsem rukanju sm z ruzakom butnila otroški sedež na svojem kolesu ki se je samo še prevrnil po tleh, stopim okrog vozička, rukam tisto košaro da bi padla kamor hoče, sam da se premakne ,đe precej nakurjena, položim gajo na tla zravn kolesa, grem spet za voziček trikrat jezno brcnem v košaro, da se sesuje dol z ogrodaj, jo pol dvignem in namontiram z obema rokama.. pol sm mogla spet gajo prjet valjda rtakratgrem skoz en etrenutek zavedanja.. jao Eva kako si se lahk tkole spozabla.. pa tale concordance pa tole, a sm to izbrala alora...

zapeljem gajo z vozičkom iz garaže, grem sama naokrog skoz glavni vhod, po dvorišču in že slišim sosedovga fanta, ko se dere na psa.. nič videla, samo ful slišala, res tisto grlo zategnjeno do konca, res je biu čist nakurjen, od psa niti glasu,, valjda si je kuža mislu svoje in jest sam oo fak planeti so krivi no.. kul.. no, pol sm se mal boljš počutila, da nism samo jaz, čeprav mi ni blo ravn všeč, da se tko pustim tem planetm name vplivat.. sm pozabila na vse skupaj šla v mesto, se vračam proti domu mimo vrtca, kjer en ati nekaj jezno meče nazaj punčki: če ne greš hitreje, te bom tuki pustu... in si mislim, ok... sej nam zmanjka živcev včasih in pol zagledam punčko, k je šla počas ampak tko namenoma, in je gledala nekam stran in pogled je mela, ko da je trideset let stara, ne tri... sm mela filing, da ful razumem, kaj se v njej dogaja in ful sm v glavi začela tej punčki glasno pred njenim očijem razlagat, kako da ma neki slab dan in da niti slučajno ni ona kriva... in šele potlej doma, ko sm Mihu razlagala kako sm obrcala voziček, sem poklopila, da sm se tko projicirala in da je bil un ata tud pod vplivom planetov najbrž.. fak kr dost hudo
sam zdele proti večeru se je pa pomiril to, a je možno, da bliži, ko bo mrk, boljš bo? .. no sej morm res že mal na balkon prečekirat, kakšno je vreme