eh, exooo...
še dobr, da ne veš vsega
a naj povem

ne, ne bom, bi bil preveč fovš, pa še verjel ne bi

se spomnim, kake 6 let nazaj, ko je na tak nočni obisk prišel moj reiki majster, ki je doživljal zelo hudo krizo v življenju in mu je bilo res hudo. In sva se mentalno zgovarjala, jest drugač čist budna, on je kao imel telo, samo bolj šibko, manj prepoznavno, in se je v svoji tugi usedel k meni na posteljo, pa dal glavo v dlani in z glavo nihal naprej in nazaj, kakor počnemo, kadar nam je res hudo... in je bilo še meni hudo in točno vem, kako sem ga hotela mentalno potolažiti, s tem, da me ni nič brigalo, zakaj mu je tako hudo, ker to sploh ni bilo bistveno, saj ponavadi želimo imeti informacijo ZAKAJ samo zato, da potem z našim razumom operiramo in razčlenjujeno in, seveda, obsojamo. No, in sem se dvignila iz ležečega položaja in sem mu hotela položiti roko na ramo in sem bila hudo, ampak zares neverjetno hudo presenečena, ko je šla moja roka gladko skozi njegovo ramo...
to, da je človek preživljal hudo krizo, sem zvedela od njega kak teden po tem dogodku in verjetno ni brezpomemben tudi ta podatek, da je to oseba, s katero se v različnih življenjih stalno srečujeva in sva si čustveno vedno zelo blizu. In, sevede, naj takoj ustavim vaše grešne misli: nikoli (v tem življenju!) nisva bila intimna, se pravi, zares močno povezana...