jaz sem tud v eni taki stvari...
jasnovidka uleteli in reče ti si konstruktor? a?
jaz? valda ustvarjam okolja, stvari, sam konstruktor to jaz no ja...
sem skor s stola padu tapru, prvič sem reku če in ko bo treba bom pač konstruiral ane...

zdej zadnjič spet uleti in enako pove, pol pa se je en del mene odločil, da vseen prever, kaj je zdej to za ena fora?
evo 14 dni že raziskujem, spoznavam itd...
to so lahko čiste blodnje, če greš v neki kar sploh veš prej recmo in recimo, da si daš predpostavko da je tako, da se soočiš s strahom. Je cela jeba ker od njih ne dobiš spoznanja ampak samo vpogled, sej pravim 14 dni, 20 listu raziskav in trdega dela, da ugotoviš.
se postavlja vprašanje kaj je res in kaj ni, a si res tolk da sam ne spoznaš stavri, nazadnje lahko sam sprašuješ še jasnovidce pol za to kaj je in kaj ni? vse to je v tebi, vse veš, ne rabiš njih, zanesi se nase in sledi sebi, včasih narediš napake pa kaj, sploh nočem vedt vsega naprej.
sem reku ampak vseen igramo igrico, če tega ne spoznam, kaj mi pol vse to kar živim in predavam, če mam prav jaz je to kar počnem prav pot, če ne je prav da grem drugam. Če boljš pomislim je ena lepa igrica to sem full zvedu od sebe.
evo spoznanja so tale:
to kdo si ni tolk težko odkrit, bolj je zanimivo to kaj je dobro da delaš ane? tu je pa mal več prostora, sam če bolj pogledaš veš.
sam v sebi veš vse stvari, duša in Bog ves čas skozi tebe govori in deluje, tudi ti stalno tako deluješ.
zanesi se nase in na svoje občutke, sledi sebi, svet ti itak da jasne znake, če nekaj res narobe narediš, tudi veš da boš naredil narobe. Poskusi se zavezat čisti resnici in jasnim občutkom, če nisi prepričan pol pozabi, ni to.
globoko v sebi prosi za čisto spoznanje, da naj ti Bog in duša povesta kaj je to kar si in kje deluj.
to dvoje je res to kar šteje ostalo so samo delci, na tvoji poti, ki te sestvaljajo in usmerjajo, eni skozi resnico drugi skozi laž, ampak skozi oba je potrbno it, da spoznaš. Je pa tako najprej stabiliziraš sedanjost, nato pa dalje, drugač te namede.
na nič se ne moreš zanest ane, lahko pa zaupaš Bogu.
vesel bom, če se slišiva.