vida wrote on 30.09.2003 at 15:11:47:Veš kaj, sem se že odločila, že zdavnaj.
Sem zaposlena, dela imam tudi v prostem času dovolj, morda več kot ti ki mi tukaj pamet soliš
Eh Vida, če se ti zdi da ti solim pamet pol ti jo zgleda res.
Ni pa to moj namen. Ti odgovarjam na tvoja vprašanja.
Kok je kdo zaposlen pa se tudi odloči vsak sam v to se jest ne bom spuščal.
Da se citiram:
Quote:Odloči se že enkrat, delala bom to in to, po tem principu in se ga drži pol leta, eno leto. Uspeh zagotovljen.
in tvojo interpretacijo:
Quote:Kako pa ti sploh lahko nekoga ocenjuješ, kam bi se v danem trenutku lahko premaknil, pa se ni.
Halo
Bom še jest reku HALOOOOOO. To je čisto izkrivljanje tega kar sem povedal. Bom razširu razlago. Odloči se za pol letno učenje angleščine. Čez pol leta boš vedela več, kot si ta trenutek sedaj prestavljaš. Kot sem povedal že prej:
Quote:Premaknila se boš precej več, kot si upaš dovoliti sedaj ta trenutek.
Torej jaz ne ocenjujem, kam se bi kdo lahko v preteklosti premaknil, da bi bil sedaj. Vem pa da če sedaj začneš nekaj delat pol leta, leto, se boš premaknil če slediš temu - sigurno. Tko kot se otroci v pol leta naučijo črke pisat, kot se naučiš avto vozit, v enem letu že tovornjak, bus....
Quote:Glede te pripombe ... s tem nisem hotla jamrat ampak opozorit, da bi blo fajn če bi to blo urejeno na en vsem dostopen način ...
Ok, potemtakem zate Biblija ni dostopna, Stojčijev Maharadji ni dostopen, aryanove vede niso dostopne, Budova učenja skrivajo, na strani Reiki znanja na internetu prideš s posebno šifro?.?.?.?.?
Ali pa se zopet ne razumeva - zna bit to!
Si mogoče mislila na ta forum, da bi bolj pregledno uredili osebne izkušnje in znanja ki jih ima kdo, in jih posredovali v bolj pregledni obliki.
Ne vem. Si mislila, kaj drugega?