m wrote on 17.09.2003 at 09:42:01:Ne morem da se ne bi spraševala, zakaj si to sem prinesel?
Skoraj verjetno zgolj zato, Marjana, da bo lahko s copy paste na svoj forum nadaljeval, kot običajno.
Quote:stara sm 11 let.grozno rada se samozadovoljujem in ogromno spolno fantaziram, kako mi fant saj veste kaj vse dela.Ne morem in ne morem dočakati da bom dovolj stara.obupno sm potrebna.Svetujte mi-please!
Tole izrazoslovje mi sicer niti slučajno na 11-letnico ne potegne, kar pa ne pomeni, da ne drži, vsebina pa tudi. Pri tej starosti praviloma make-up in stajling odkrivajo, pa za zunanjost bolj skrbet začnejo in na mnenja nedružine pospešeno merkajo in jih umeščajo, spolnost pa ... A ne glede na to, so izjeme. Sicer še vedno neobičajne, a kdo smo drugi, da bi o njihovem prav sodili? Živijo pač svoja iskanja, na svoj način, s svojim tajmingom in tempom.
Še vedno je neobičajno, npr. da ima 13-letnica "resnega" fanta in antibejbi pilule, ter to, da sta pri njenih 14-najstih še vedno skupaj (on jih ima 18-19), pa celo to, da bosta morda šla kmalu skupaj živet, kar čez vikende že itak počneta, povsem neodvisno od staršev ... A da bi rekla, da je to nenaravno ... Ni. Je pa zaprmej drugače, kot takrat, ko smo gor rasli mi. A vse kar naj njihovi starši/odrasli ganjamo, pretresamo in umeščamo, so naši lastni občutki in delovanja, pa njim podporo pri njihovem odraščanju in njihovih iskanjih; predvsem če in ko to oni sami želijo ter po naših prepričanjih in zmožnostih. Ni zmeri izi, je pa pestro in lahko na moč zabavno.
Spreminjamo lahko le sebe, kakovostna družba smo lahko pa tudi ostalim, mar ne?

ARS