Eto
iščemo zapuščeno vas, kjer nihče ne živi, da bi začeli en projekt. če kdo ve za tako vas naj pove, da si jo ogledamo in začnemo s konkretnimi dejanji.
tnx
začelo se bo pa tole kar sm klele napisu
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=risanjezemljevidov;action=display...gape wrote on 08.02.2001 at 00:12:26:Najprej moraš vedet kaj je tvoj CILJ.
Kaj sploh hočeš od svojega lajfa.
Ko si odgovoriš na to vprašanje je samo še tehnika, kako to doseči.
naprimer
Moj CILJ je da pridem v RAJ.
Za velik dosežek bi si štel da ko umrem pridem v raj.
Za največji dosežek pa bi si štel, da bi na zemlji živel (kot) v raju. Da bi mi bilo tako dobro kot bo menda v RAJu.
Ključne besede za moj raj na zemlji: ljubezen, sreča, ...
Ker če dosežem raj na zemlji, sem avtomatsko vpisan za tistega po smrti, in za RAJ vseh.
To je moj cilj. Nekateri pravijo da je previsok cilj. Ampak to je moj CILJ. Raj ni prva stopnička. To je CILJ.
Stopničke so stvari katere delam za to da pridem v raj.
Če hočem priti v RAJ moram izpolniti (verjetno) neke norme.
Če hočem v raj šele po smrti to ni tako zahtevno (mam časa še kr neki).
Če pa hočem živeti v raju že na zemlji, si ga moram ustvariti.
Drugi mi ga ne bodo.
Ali pač?
E in za raj na zemlji lahko delam ZDAJ ta TRENUTEK. Vsak trenutek od sedaj naprej.
ok, nastane problem
Kaj naj delam za raj na zemlji, ki je prvi cilj na moji poti do RAJa.
Najprej moram preživeti. Če umrem in nisem izpolnil norm za raj mi ni uspelo nič v tem življenju. Zatorej moram živeti da lahko živim čimveč trenutkov sreče in ljubezni.
Kako vem da je to edina pot do RAJa?
Vsaj to imajo vse religije skupnega in vsaj to dvoje nam je vsem PRAVI cilj v naših življenjih. Vsi se borimo za to. Zatorej jest VEM ti pa še ne!
To je pa tud vsa razlika!
To je cilj, tak je program če hočeš!
Vsi pravmo:
Enkrat bom pa TAPRAVO deklico najdu s katero bom izkusil TAPRAVO ljubezen.
Enkrat bom pa shujšu in pol bom srečen.
Enkrat k bom starejši (če prašaš starejše ko bom v penziji), si bom pa uzel čas zase in bom meu mer, takrat bom srečen zdej mi dej pa mer.
...
Najažja pot do cilja je taka da cilj poskušam živeti, se vsak trenutek trudim da pristavim še en kamenček k cilju (črko).
En nižjih ciljev je raj na zemlji.
Ta bo izpolnjen takrat ko si ga bom ustvaril sam, in bom živel v njem, na zemlji. To je težko, da jaz živim v raju ostali pa ne.
Da se, je pa težko.
Torej je najlažje, da ustvarimo raj na zemlji vsi skupaj, da bo to naš skupni raj tak kot mora raj bit, ker jaz sam ne vem vsega, VSI pa vemo vse.
Najprej bo raj majhen, npr samo tisti ki ga neposredno ustvarjamo bomo živeli v njem, Potem bo Raj malo zrasel, tja do npr cele Slovenije, Potem ko bo Evropa ugotovila da slovenci živimo v
Raju, bo tudi ona hotela v RAj. In bo RAj. Ko pa bodo amerika in vsi ostali ugotovili (ljudje namreč) da Evropa živi v RAju bodo tudi oni hoteli v RAJ. In bo RAJ.
E in to je zdej v BISTVU CILJ TRENUTNI. Raj na zemlji.
Začne se pa s srečo in ljubeznijo, ki je v meni, tebi v vseh, če le dovolimo da pride na dan.
In končalo se bo v popolni LJUBEZNI in SREČI.
Tak je program.
spet sm se razpisu
ampak tko pač mislim
na začetku sm pa sam mislu napisat kaj nej ljudje počnejo.
LJUBITE (SE) in BODITE SREČNI!!!!!!!