Itak, da sem mislila, da naj piše s takim odnosom in take besede in način, ki ga uporablja do drugih ljudi, na forumu, Divine Intervention, kjer je Kreden MODERATOR!!!
In za tem stojim. Nisem nikol igrala mati Tereze in Kreden ne me ne krivit za lastno zmedenost. Tokrat je že drugič, da brišeš svojih 1000 postov, prvič si jih po tem, ko si imel besedno vojno s Himijem, sedaj jo imaš z Exotom (ki te nič ne mešam v to, upam, da si toliko razsoden, da to razumeš).
Skratka, še enkrat ti povem javno, kar sem ti včeraj 3x privat: PREBERI VSE SVOJE POSTE ŠE ENKRAT!!! In potem malo premeditiraj. Itak si vedno bil vabljen na srečanja, kjer bi se lahko vse zmenili, a tebi do tega ni. Sami izgovori so te, pa tako fajn, pozitivne prebliske si že imel.
Skratka, ko boš videl, da piše namesto Kali POPOLNA, takrat me pa še naprej napadaj. Do takrat pa nameravam, da hodiva po različnih poteh. Jst te ne podim s foruma, se bom pa potrudila govorit z Io, ker me res zanima ozadje teh izpadov. Tko, da sam si si svojo jamo skopal, in sedaj smo ti vsio drugi krivi.
Skratka, KREDEN, ZBOGOM IN HVALA ZA VSE LEKCIJE in POJDI V MIRU!!!

S tem je zame tema zaključena. Hvala za razumevanje!