Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 ... 7
(Read 57868 times)
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #15 - 28.12.2003 at 22:10:35
 
Teden, ki bo vsak čas za nami ni slovel po nekem ultra mogočnem pobiranju registracij. Je pa ta teden  na nek poseben način okrasil  naš novi član.
Stane je to, ki mu je uspelo pod streho spraviti vsa portirjeva merila. Merila postov, saj jih je nabral  50  v nekaj dneh in pa merila profila iz česar se vidi, da je Stane neka bolj zrela oseba kot nekati člani iz adolescentne starosti.
Stane, roka portirjeva tu in sedaj. Klap klap, haha čestitam ti torej za vpis in vse dosedanje poste, tako da sedaj, ko si si nekako teren razgladil, upam niti ne bo težko nadaljevati.   Nisem ravno prepričan koga naj ti v sobo hotela Svet pogovorov vtaknem. Upam, da nimaš nič proti, če je to ženska, saj za moškega, ki bi bil pripravljen deliti sobo s teboj niti ne vem.  In mimogrede.  Lahko bi ti res podtaknil moškega, saj tudi portir je pred mnogimi leti spal skupaj z bivšim  poslancem Malteške ambasade in to na zakonski postelji v nekem hotelu v Frankfurtu. Long story Stane je to, kako sem preživel noč s Josieom Coppinijem iz Malte.
No, če vzamem v račun, da za vse nove člane niti ne vemo katerega spola so, metuljčka pa naj bi bila že sama po sebi ženska, oziroma je možno da dva, torej par sedita za računalnikom. Če bi te videl v živo bi ti dal na izbiro če hočeš spati s parom Metuljčkom, oziroma  bi iskal še naprej kakega poslanca ambasade, saj ti grozno smrčijo, a so če naletiš na Maltežana lahko tudi dobri prijatelji.
A vendarle Stane, ker je Lola danes dobre volje ti jo privoščim kot še nikomur.  Lahko si sposodiš tudi Kali,  toda naj te obenem opomnim, da oba nicka veljata tudi kot ime ljubljanskih psičk.  So simple is it.

Torej. Metuljčka od sebe ni dala, nista dala, glasu.  Recimo, da jima portir zaželi dobrodošli, a kdaj bo prvi post še ne vemo, saj se drži/ta zelo za sebe , ker tudi vemo ne odkod prihaja/ta ter starost.
Popolnomoa isto velja za Sweety in CV.  Joj kot bi v prazen vinski sod gledal.  Dlje ko je uporabljan boljše je vino, celo
življenje pa služi samo eni namembnosti. To vsekakor pomeni, da so Metuljčka, Sweety, in CV specializirani v eni stvari medtem, ko za druge so kamni. Ampak bi bilo dorbo vedeti kaj to je in iztržiti od njih to znanje.

Predvsem, vi novi  člani, razen Staneta, ste bržkone takše sorte, kar pomeni, da še seksate ne raznoliko. Zatorej Stane.    Veliko bolje je prespati s malteškim poslancem kot pa z nekom, ki ni ravno široko usmerjeno. Pač otroci ne-usmerjenega izobraževanja.

S 50. posti Stane, ti Portir lepi častni čin decemebrskega 2003, post  generala. Orden, oziroma častni čin lahko prejmeš tako, da vpišeš svoje rojstne podatke, torej rojsti dan na spodnji link.


http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1061731...


Ta čin nekako mora priti do tebe zato je smotrno da  vpišeš besedo dve še v ta link.

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1035972...Dragi novi člani. Protir vam želi veliko prijetnih uric v hotelu Sveta pogovorov.


Vaš portir: AndresBack to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #16 - 05.01.2004 at 02:02:55
 

Prvi teden leta, ki ga pišemo s štiri (4) se je po mnenju začasnega portirja začel relativno dobro. 9 postov je nabralo skupno 7 novih članov od katerih je rekorder Toni_Zamene.   Čestitam k tvojim prispevanim štirim postom v začetku leta 2004.  In še bolj ti čestitam ker si kot prvi v letošnjem letu izpolnil profil, ki se ga nebi branila niti Simona, sicer z dvema postoma, a vendarle iz EPP redakcije. Ampak Simona veš, to je še vedno Toni_Zamene, zato je vsaka reklama o Osteoporozi odveč.  Dokler Bo Toni_Zamene rekorder tule vmes, ima verjamem zdrave kosti, zato ga preizkusi na udu. Seveda kar tule, v hotelu Svet pogovorov, v petem nadrstropju, kjer  je ogledalo na stropu, saj le tako bo Toni_Zamene gledal kako burna je ob erekciji, reakcija iz EPP redakcije, samoreklame.
Adam Watter in St1nKy, ste padli stopnico pod Simono kar pomeni, da imate le en post. Seveda več kot naša nova člana Tomy4 in Marki, a vendarle.  Prve tri bi lahko postavil v vrsto na stopnice v petem nadstropju, le od sreče pa je odvisno kdo bo prvi na hodnik prišel.  Kak star skurjen forumaš, morda Simona, ali celo Toni_Zamene. A vendarle, ker je  Toni_Zamene prebredel prvo oviro, (profil) mu druga  (Simona) ne bo odveč. Lahko pa kričite v hodniku Tony_Zamene, Toni_Zamene, Toni_Zamene, kar bo vzpodbudilo reakcijo tistih dveh ki nista oddala posta, torej Tomyja4 in Markija. Bržkone ta dva fanta napeljete, k nasprotni reakciji saj utegne se zgoditi, da bosta onadva kričala Simona za naju, Simona za naju, Simona za naju..
Dialog vsega tega je, da bo Toni_Zamene ostal pri Simoni, za vas ostale pa velja, da ste se vpisali v tednu ko je samo 14,28% tedenskega članstva ženskega kar pomeni, da si mora 85,72 preostalih članov deliti to isto članico. A vendarle so tu še ovire. Članica mora na to pristati,  obenem pa še potuha, saj ravno v tem  tednu se je vpisal tudi Toni_Zamene.
Kakorkoli koli že.  Od vas novejši, starejši in stari člani pričakujemo nekoliko več aktivnosti in manj EPPja, ker le tako boste lahko ohranili sedanji 1,28 posta na uporabnika.

Vaš portir v začasnem delovnem razmerju: Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Eva
5
p
*****
Offline


Posts: 2677
Kranj
Gender: female
Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #17 - 05.01.2004 at 06:55:05
 
Ker mam en mal zvez in ker že nekaj časa spremljam, kako se tale hotel vedno bolj šibi pod vsemi raznimi uporabniki, sem se odločila, za dogradnjo, itak je vse že v teku, ta teden bo otvoritev, tako da Andres, naslednji teden boš že imel na voljo več manevrskega prostora, na koncu pritlične avle je šest metrov zastekljenega prehoda, po katerem se pride v novi del.. upamo, da vam bo udobno pa da ne bodo vsi starejši uporabniki hotel bit v ta novem delu.. mene kar mika, da bi se spet zbrisala in registrirala  Grin Grin

srečno  Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
vilma
5
*****
Offline

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Posts: 702
Celje, Slovenija
Gender: female
Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #18 - 05.01.2004 at 07:50:59
 
Grin
Back to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #19 - 05.01.2004 at 23:20:42
 
Eva wrote on 05.01.2004 at 06:55:05:
Ker mam en mal zvez in ker že nekaj časa spremljam, kako se tale hotel vedno bolj šibi pod vsemi raznimi uporabniki, sem se odločila, za dogradnjo, itak je vse že v teku, ta teden bo otvoritev, tako da Andres, naslednji teden boš že imel na voljo več manevrskega prostora, na koncu pritlične avle je šest metrov zastekljenega prehoda, po katerem se pride v novi del.. upamo, da vam bo udobno pa da ne bodo vsi starejši uporabniki hotel bit v ta novem delu.. mene kar mika, da bi se spet zbrisala in registrirala  Grin Grin

srečno  Wink


Me veseli, da ob rekonstrukciji nisem s prstom mignil.  Za novi del hotela Svet pogovorov pa imam itak že načrt. Bržkone bomo dobili domnevne prostitutke na forum.

Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #20 - 12.01.2004 at 02:06:03
 

Kot nam je v začetku preteklega tedna sporočila naša administratorka Eva, je s tem tednom, v hotelu Svet pogovorov formalno odprt tudi novi del 6 metrskega kompleksa. Kajpak je to vse res, kompleks je 6 metrski po širini, dolg pa je celih 25 metrov, kar daje več prostora kot so ga imeli Židi v Dachau. Naj potemtakem poudarim, da tu ni židovsko taborišče, temveč pravi hotel z zastekljenim kompleksom za izbrane člane v izmeri 150 kvadratnih metrov.

Čutim se odgovornega za ta sicer še vedno od lesenih obruskov umazan kompleks, zato bi naj na tem mestu pozdravil našo novo članico Katjo 88.  Posta namreč nimaš, kot tudi nikakršen profil, kar pomeni, da boš čistilka v tem novem kompleksu. Vzemi torej metlo, cunjo, lavor, na kolena se postavi pa podn ribaj. No, tako klečečo na kolenih te bo verjetno od zadaj opazil naš novi član Dotore.  Verjetno sta si podobna, ker tudi on kot noben drug ta teden nima posta in vsi povrsti ste nepravilno izpolnili profil.  Grozni kriterji na tem forumu kajneda Katja?.  A vendarle naj te Dotore opazuje od strani, ko boš na kolenih ribala ta nov parket v novem kompleksu, v družbi novih članov na Svetu pogovorov.  Dotore!!!! Tace preč.  Imaš malo kladivo in zabijaj žebljičke. Boš že kakega našel, ki malo ven gleda. Smiley  
Attic in Plato.  Vaju na tem mestu oziroma v novem kompleksu zadolžim za montiranje  lijaka, bideja in wcja. Gradbenikom je sicer v školjko padel izvijač, tako da bosta morala vsak na eni strani pogledat v WC, tisti pa, ki ga dobi v nos, ima ob sebi Dotora.
Maureto.   Recimo, da si Italijanskega porekla kjer imajo dobre keramične ploščice.  No prosim lepo.  Polagaj pikec mali polagaj, to delo ženske cenijo, tam nasproti pa je itak Katja, ki te bo upam opazila.
50 kvadratnih metrov bo zasenčenih s stekleno folijo. Mag in Lado bi bila pravšnja, ki bi se lahko lotila tega dela, saj v ta prostor se naj nebi videlo, ker namen je poseben.   Kajpak, je cilj vseka kompleksa, da tam ne bo individualno scanje, ker videl vas bo itak vsak, bo pa zato za vse, ki bodo oddali več postov kot vi skrit kotiček za masturbacijo.  Seveda vse do takrat, ko na forum ne bo prišel primeren partner s podobnim profilom. Le teh pa je malo kot vemo.  

Torej. Na tem mestu dne 12.1.2004 ob 01:05 GMT  vaš portir v začasnem delovnem razmerju uradno   odpira nov kompleks ki ga bomo imenovali  Lilly Vanili

Vendar vam ne izrekam dobrodošlice v Lilly Vanili.  Morda nekoč, vse je pač odvisno od vas.  Vam pa izrekam dobrodošlico v hotel Svet pogovorov in sicer vas po neobičajno vse razen Katje88 stlačim v eno sobo.  Ah kaj čem, vsem ta novim ne zaupam vi ste pa itak grozni, zgodovinsko grozni, tako da jo bo še najbolje odnesla Katja ker bo sama. Vidite, spet imajo ženske prednost.  Nekateri nestrpno čakamo na naslednje življenje.  


Veliko lepih ur vam želim na Svetu pogovorov.

Vaš portir v začasnem delovnem razmerju:  AndresBack to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #21 - 18.01.2004 at 23:53:55
 
S tednom, ki je za nami smo pridobili 5 novih članov.  Mag, Lado in Jančica so z vpisom pohiteli, a še do danes nimajo nobenega posta, kar ne pomeni, da tudi za ureditev profila ni bilo časa.  Kajpak je portir mnenja, da so najslabši hotelski  gosti tisti ki ne pijejo in ne jedo pri nas, kar za vas tri zagotovo velja. To seveda ne pomeni, da vas odtod podim. Nasprotno.  Čakam da se boste oglasili iz svojega kotička. In mimogrede, naj vas opozorim, da forum ni zvočno opremljem, zato vam mikrofoni in webcami ne koristijo. Tu se tipamo drugače.  Grin
Zadnji dve vpisani sta bili Shelly in Kailly. Ne morem mimo opazka, da sta to v bistvu isti članici, saj Kaily, ki je tudi nosilka postov v preteklem tednu se je vpisala dvakrat. Obenem ima Kaily tudi soliden profil, ker manjka ji le starost in kraj prebivališča.  Joj, če nam izdaš še to  Kaily te priporočam za večerjo z enim od naših članov, ki je najbližje tvoji lokaciji.   Upam, da nisi iz Istanbula, ker od tam kot vem, forum člana še nima.  No, za to priložnost bi vama ponudil nov kompleks hotela  Svet pogovorov, saj dva sta ravno nehala seksat in vidva bi bila pravšnja ki jima prepustim naliti drugačno atmosfero.

Tvojih 33 postov je Kaily, je obenem več, kot jih je ta teden napisal Portir, si pa verjetno blizu Exca.  Naredila si torej 6,6 postov na uporabnika vpisanega pretekli teden, številki pa ti že same govorijo, da boš tu pri nas ne le na večerjo povabljena, morda si prislužiš nagrado, ali kaj vem kaj.  

Ostali štirje (trije) člani, torej Lado, Mag, Jančica in seveda Shelly (če ne gre za Kaily) ste vabljeni v drugo nadstropje kjer so sicer na razpolago le enoposteljne sobe brez tuša, toda razumeti morate da niti ne vemo, če ste tu ali v kakem drugem hotelu:D Grin Grin

Veliko lepega na Svetu pogovorov vam želim.


Vaš Portir: Andres

 
Back to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #22 - 25.01.2004 at 21:40:47
 

Venera, Orna, Siaj, Gnosis so naše nove članice preteklega tedna. To so torej deklice, ki so se želele približati, vstopiti v nov sex kompleks hotela Svet pogovorov, imenovan Lilly Vanili.
Kljub vsemu je Portir trdno odločen, da vstopnice nobena od vaše skupine ne dobi, saj so kriteriji višji kot ste ve dale od sebe.  
Siaj, oziroma naša Ranljiva članica, pravila novih članov pozna že dlje časa, z novim nickom in največ posti (9) pa se ti ni uspelo prebiti v ta sex kompleks Lily Vanili.  Žal nisi bila dovolj razločna v profilu, kar te uvršča v sobo za samske ženske v drugem nadstropju.  Sorry Siaj, poskusi z novim nickom.  Andresa bi ti pasalo. Grin Grin

No, Gnosis druga po ševilu postov (3) očitno ne spravi več kot en stavek v posameznem postu kar pomeni, da ji Portir zaželi dobrodošlico, kot rečeno pa tudi ona ni prišla v kompleks Lily vanili, zato Gnosis izvoli v tretje nadstropje, soba na koncu levo, kjer se zbirajo redkobesedne.

Venera s svojim živalskim  postom http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=narava;action=display;num=1074509... brez poudarka pravi, da ne gre za nekoga pač. Gre za žensko, ki je še najbližje Lily vanili komplesku. Razlog je seveda plemenit nick erotike  Venera.   Ampak veš, tudi do tebe Portir ne bo usmiljen, zato ti priporočan namestitev v sobi 305 v tretjem nadstropju.  V sobi torej, kjer se je doslej nabralo največ dlak. In mimogrede Venera.  Profil profil ti manjka.


Orna je bržkone članica, ki je padla med nas kot novoletni okras iz jelke. Čakamo torej, da se deklica pobere, iz začarenega kroga v hotelu Svet pogovorov.  Verjamem da to ne bo prej, kot po slabem  spancu nasproti  sobe, kjer še vedno poslušamo nočne more masturbacijske dejavnosti rednih članov.  Na voljo ti je torej drugo nadstropje tik poleg Siaje.  In seveda Orna.  Profil, kot ostalim članicam preteklega tedna, ti še vedno manjka.

Kljub vsemu imate skupno 3,25 posta na uporabnico kar pomeni, da je to tudi do 300% več kot neka druga skupina vpisana pred časom, oziroma je to tudi 600% manj kot zopet neka druga skupina vpisana nekoč pred vami.

Portir vam želi veliko lepega na Svetu pogovorov. Andres


Back to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #23 - 26.01.2004 at 22:00:21
 

Nova članica Ninamokra z drugim vpisom Mokranina!!
Vidim, da imaš težave pri registraciji.   Vpisati moraš veljaven, četudi hotmail naslov.  
Upam, da boš še vedno mokra, ko prideš semle.

Tvoj Portir:  Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #24 - 01.02.2004 at 23:13:05
 

Teden dni je za nami, Svet pogovorov pa je tako v relativno burnem času dobil še dva nova člana. Bila sta to Ninamokra, ki se je kasneje  neuspešno vpisala kot Mokranina in pa za njo še Surla17. Za Nino kajpak spola ni potrebno navajati, Surla zopet,  bi bila lahko ravno tako ženska, a vendarle je na svetu država kjer je to tudi moško ime. Obenem vidim, da sta oba nova uporabnika na profil pozabila. Kaj čem, sta se vsaj oglasila semle med nas, kar je v primerjavi z množico drugih  več kot zadostno.  Surla s svojimi šestimi posti nosi rekord tedna, Nina pač nekoliko zaostaja, a se jima je vidno dvignilo povprečje, glede na tiste, ki so se vpisali tedne ali mesece pred njima. Vse to pomeni, da imata 3,5 posta na uporabnika. Zadovoljivo seveda, zato iz tega razloga Portir meni da bi vama za nočitev odstopil sobo v željenem nadstropju hotela svet pogovorov. Željeno nadstropje je kajpak tisti del kjer bosta našla svoj "notranji mir," zato obema priporočam 9 nadstropje, ki tako hudo spominja na pentagram.  
No, že tretjič se je, v ne ravno daljšem času, vpisal tudi član Kr_eden.  Njegove registracije Portir ne upošteva enako kot tisto ki jo nosijo resnično novi člani.   Kr_eden je tudi znan po brisanju svojih postov, zato hitreje ko ga bom pozdravil, prej bo za sabo pometal.

Obema, Mokrinini in Surli zelim veliko lepega na Svetu pogovorov.

Vajin Portir: Andres
Back to top
 
 
IP Logged
 
Kr_eden
Ex Member
Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #25 - 02.02.2004 at 11:12:39
 
Slabo šteješ.  Grin

Pa od tebe tako ali tako človek ne more pričakovat nič dobrega  Cheesy
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5471
Dolenjska
Gender: female
Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #26 - 02.02.2004 at 11:41:21
 
oooooo Kr_eden, wb Cheesy Cheesy Cheesy Kiss Kiss
(((((Wink Grin Kiss Kiss Kiss)))))
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
Kr_eden
Ex Member
Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #27 - 02.02.2004 at 11:52:26
 
Devi wrote on 02.02.2004 at 11:41:21:
oooooo Kr_eden, wb Cheesy Cheesy Cheesy Kiss Kiss
(((((Wink Grin Kiss Kiss Kiss)))))
...


...   Devi, trkam da ti dam rožice   Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5471
Dolenjska
Gender: female
Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #28 - 02.02.2004 at 14:00:29
 
...  

Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
Andres
5
*****
Offline


Posts: 3724

Re: Pozdrav novim članom IV.
Reply #29 - 09.02.2004 at 00:27:52
 


Ponovno, kot že toliko tednov zapored je Portir naredil bilanco novic članov, članic, skratka vseh tistih, ki tvorite 6. teden v letu 2004. Teden v katerem je forum praznoval 4. leto obstoja, teden v katerem je nastala na forumu črna lista, teden ko se nam je v prevedenem pomenu pridružil član pička.
   A naj grem po vrsti. Papalaga se je kot prvi v tem tednu vpisal, takoj za njim Masa, nakar je prišla Mashy, toda vse kaže, da sta to isti uporabnici, zato, če ni tako, bi bilo dobro, če nam pove Masa sama. No, Masa je v tem prvem tednu oddala 7 postov kar  ji prinaša super chair na terasi hotela Svet pogovor. Zakaj Super chair?  Predvsem zato, ker njen profil odstopa od tistega, ki ste ga izpolnili drugi, pogoji za to, pa kot vemo so za vse isti, zato dragi novi člani, portir vas je le za osebno izkaznico prosil. Wink Wink
No, za Maso se je  vpisali Laian, vendar Portir opaža, da posta fant še ni oddal. S svojim plemenitim nickom in težko rito,   SheetBrains iz naslova driska@hotmail.com ni uspel oddati posta. Hmm
Enako se je zgodilo Sfingi, a Portir upa, da si le ta še vedno forum samo ogleduje.  Sfing je malo, verjamem, da boš tudi ti oddala svoj prvi post, kot verjamem, da profil ne bo več dolgo tako pust kot je to sedaj.
Z ravno takšnim profilom se je za njo vpisala Arelena, toda punca je oddala dva posta ki sta bila kot blažena vodica, ob krstu na njeno nežno telo.
Fatamorgana in LII sta verjetno ena in ista uporabnica, točnost tega pa lahko potrdi ali ovrže le LII sama, saj  kot opažam, si svojima dvema postoma prisotna.
Naj se na koncu spotaknem ob pičko.  Pač kot Portir sem se naučil govoriti več jezikov kot materinega, več kot mi jih je nudila šola, zato naj ob tem omenim, da ima naš član . (pika), jedigovno@hotmail.com  13 postov, a kljub vsemu nikakršen profil.   Pač v nekem starem evropskem jeziku bi mu rekli pička, ker tudi podpiše se tako.  A vendarle gre za fanta pičko, zato Portir ne upa tvegati in v hotelu Svet pogovorov tak fant ni dobrodošel.  Tudi zunaj v vrtnarjevi hiši nočem da nadleguje vrtnarja, sicer homoseksulaco z dvema Buldogoma.   Lahko pa ti odstopim (do nadaljnega) drvarnico, ki si jo za 200 EUR na uro lahko deliš s ShitBrains. Upam, da te ne bo preveč stalo to prenočevanje, sicer pa dokler imaš kot član pičko na mestu, izhodi so. Glavni izhod so kajpak vrata.
Obenem za celotno statistiko tega tedna ne bom upošteval tvojih postov, kot tudi ne bom kot člana foruma vštel  ShitBrainsa kar pomeni, da je tokrat na prvem mestu Masa s sedmimi posti. Ravno ona je največ prispevala za vse tiste, ki ste tu zaželjeni, (2 posta na uporbanika) kar pomeni, da vam tistim s posti omogočam namestitev v višjih nadstropjih, medtem ko tisti brez posta in ustreznega profila... Prosim lepo. Samski in osameljeni se zbirajo v tetjem nadstropju.  

Vsi novi poudarjeni člani.  Portir vam želi veliko prijetnih ur na forumu Svet pogovorov.

Ostanite še naprej z nami.   by  Tomaž Terček.


Vaš portir:  Andres

Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 ... 7