Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 12
(Read 44633 times)
t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Re: Potresi II.
Reply #45 - 04.01.2004 at 05:21:45

trga
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Pegasos
4

Human beings are creatures
of awareness
Earth
Reply #46 - 05.01.2004 at 12:07:31

Dragi KreDen,

me veseli, da si se spotaknu ob to temo.
Nisem nč jezna, ne vem, zakaj bi bla, vem pa kaj hočeš rečt.
Dandanes lahko takoj končamo pogovore in misli o vojnah in potresih, vendar ne bo nič boljše, ker to, kar se dogaja sedaj, je bilo že narejeno pred leti, da se tako zgodi.
Naredu pa je človek.

To, da jih napovedujem, je bil dogovor nekaterih tuki na forumu, ker niso verjeli.
Iz mojih lastnih izkušenj, pa vsa videnja moram sporočiti tistim, katerih se gre in v tem primeru se gre nas vseh.

Da o tem govorimo, pa je boljše in naj se trese, ker edino na tak način, da vas opominjam, se bomo mogoče vsi začeli popolno zavedat, kaj nam sledi in je neizbežno.

Kar lahko edino naredimo in TI TUDI je, da prižgemo svečko in sebi in drugim zaželimo in prosimo, da nas bo vodil Duh, na poti, katero moramo prehodit.

Naši vnuki ? Ne boš ušel, tudi ti boš čutil, kar prihaja  Grin

Naša Mama Zemljica odpira svoje rane, ki jih je človek naredu pred leti, vendar pod njeno težo, krvjo in solzo se bo spet vse uredilo, kot bi moglo biti.
Spet bodo zavladali Angeli, Luna, ki je vladala našem času gre v izgon in prihaja novi Vladar Sonce - jeeee  Grin

Hang on  Wink
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #47 - 05.01.2004 at 12:11:23

Sem pozabla povedat, še ni konec, tri dni konstantno. Tale veriga potresov, ki prihaja, prihaja tudi na Slovenijo.

p.s. Ta doba PAY-DAY, bo trajala do max. 30 let, začelo pa se je leta 1991.

Think about it.
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #48 - 05.01.2004 at 15:09:36

Še to sem pozabla povedat:
smer - V-JV
Back to top

IP Logged

Gru Gru
5
p

Reply #49 - 05.01.2004 at 18:13:04

Grin
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #50 - 05.01.2004 at 18:25:54

Smiley
zanimivo, niti vedel nisem, da je tule tale topic,
včeraj sem razmišljal o potresu v iranu pa sem za pozitivke napisal en članek z naslovom:

KDO POTREBUJE POTRES?

ko bo izšel, ga priporočam v branje Wink
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #51 - 05.01.2004 at 18:43:59

Ola stojchi  Grin

me prav zanima, kaj si odgovoril na vprašanje, kdo rabi potres  Wink

Jst bi rekla, da vsi, ga ni na Zemlji, ki ni kriv in ga ni, ki ga ne bi rabu 8)

Vse mora prešejkat, da se bo slika zbistrila.

Pegasos
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #52 - 05.01.2004 at 19:22:55

Smiley
ojla Pegasos občutljiva dušca Wink

stojči se s tabo glih ne strinja Wink

za kaj več boš pa morala prebrati v članku Kiss

je pa zanimivo kakšna slučajnost,

čeprav eni pravijo, da slučajnosti ni.

samo en kratek izseček iz članka:

Jezus je rekel:

Če bi imeli zaupanja vase

za eno samo gorčično seme

in bi rekli tej gori naj se premakne,

bi se ta gora premaknila Kiss

tole ti že kar veliko lahko pove, a ne? Wink
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #53 - 06.01.2004 at 10:24:10

ola Stojchi  Grin

maš prav, nimam kaj rečt in to smo sposobni tudi sedaj, še vedno, ampak folk je zbezlal, nas je le  ŽE peščica, ki pravi tko kot ti, Jesus rules Wink

ampak potresi bodo vseeno, pa če zdele premaknemo najvišje gore stran od tektonskih plošč, ker je tako že bilo narejeno pred leti in leti

Preteklosti se ne da spremeniti, da se skenslat vzorce, ki jih nosimo od takrat in v sedanjosti delujemo pravilno, da si zgradimo, mamici Zemljici prijazno bivanje v prihodnosti.

A se ti zdi tole, kar dogajamo Zemljici pravilno?

Je pa tud res, da ne bi bilo treba trest in ne bi bilo potresov, če se ne bi človek v preteklosti prepustili egoizmu in brezčutnosti
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #54 - 06.01.2004 at 11:11:41

Pri potresih imamo ljudje bolj malo zraven.
Naše lepe Alpe so naprimer nastale zaradi potresov (pomikanje plošče na kateri je italjanski polotok proti evropski celini) že pred stotimi milijoni let, ko človeka še nikjer ni bilo.

Krivde za čisto vse katastrofe na tem svetu pa res ne bi obesili človeku  8)

Back to top

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #55 - 06.01.2004 at 12:17:48

ola  Grin
moram rečt, po eni strani maš prav, vendar,

človek je edina rasa na Zemlji, ki je destruktivna- samodestruktivna

potresov nismo naredili mi, smo jim pa povečali moč z negativnimi mislimi in delovanjem

Že pred stoletji, ko so križali Jesusa, je bilo znano in zapisano, da je človek nevaren.
Dobil je deset božjih zapovedi, ki so zadostne za preživetje, vendar to človeku ni bilo dovolj, hotel je več

Bila je že vnaprej zapisana zgodba prihodnosti človeka, potresi pač sovpadajo s tem, močnejši so zaradi nas in vedelo se je, da bo mogel naravni ciklus poskrbeti (karma) da bo človeka izločil iz okolja, oz. pustil živeti le tistim, ki bodo preživeli od daril matere Zemlje, dovolj, da se lahko spet počasi razmnožuje

Sicer pa, moja naloga je, da delim svoja videnja, komur so pač namenjena, kako pa jih človek vzame, je že njegov problem

zgodilo se bo, pa če še ne vem koliko nasprotujemo in hvala Bogu, sam da bo čimprej mir na Zemlji.
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #56 - 06.01.2004 at 12:36:36

Smiley
včeraj sem bral o potresu v iranu,
kjer so izpod ruševin,
še po desetih dneh,
izkopali eno živo, nepoškodovano,
triindevetdest let staro mamco,
na katero je ob potresu padla
ena odprta omara
in je zato mamca ostala nepoškodovana.

Prve besde, ki jih je izrekla so bile:
"Bog je velik."

p.s. kdor zna molit,
ali se kakorkoli obračat na Boga,
to zanj ne more biti slabo, kajne? Smiley
in kaj ni zdaj že čas, da s tem res že začne?  Smiley Wink Kiss
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #57 - 06.01.2004 at 12:37:04

Pegasos wrote on 06.01.2004 at 12:17:48:
človek je edina rasa na Zemlji, ki je destruktivna- samodestruktivna

potresov nismo naredili mi, smo jim pa povečali moč z negativnimi mislimi in delovanjem

Že pred stoletji, ko so križali Jesusa, je bilo znano in zapisano, da je človek nevaren.

To je pa zame novo, da lahko s svojimi mislimi povečam moč potresov. "Največkrat" z mislimi še papirčka ne morem premakniti, zato me preseneča, kako bi lahko premikal celo gore.

Če se zagledamo v globus in si poskušamo na njem  predstavljati ljudi, nam postane jasno, da lahko s svojim delovanjem v najboljšem (najbolj destruktivnem) primeru praskamo zgolj po površini (stotinko milimetra v globino), medtem ko so  ostale globine in dogajanja v njih za nas povsem nedostopne. Celo vso ozračje z vsemi nevihtami vred na takem globusu velikosti žoge predstavlja le delček milimetra v višino.

Sicer pa drži, da je človek nevaren -  sebi in svojim najbližjim sorodnikom, ne pa Zemlji.

Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #58 - 06.01.2004 at 12:46:33

stoychi wrote on 06.01.2004 at 12:36:36:
Prve besde, ki jih je izrekla so bile:
"Bog je velik."

ce je Bog velik pomeni, da smo mi majhni (v primerjavi z njim) in od Njega odvisni.

ker pa je Resnica vedno v sedanjosti, pomeni da je Bog vedno Bog (velik) mi pa vedno majhni.

Quote:
p.s. kdor zna molit,
ali se kakorkoli obračat na Boga,
to zanj ne more biti slabo, kajne? Smiley
in kaj ni zdaj že čas, da s tem res že začne?  Smiley Wink Kiss

ja, treba je zacet in nikol koncat. ker ce kdaj koncamo pomeni, da mislimo (se nam zdi), da smo bodisi Bog postali, al pa spoznali da Boga sploh ni.

a ne stojchi?
Back to top

IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #59 - 06.01.2004 at 13:04:06

E Bardo, tukaj se pa motiš, na celi frontni črti.
zdej misliš, če ti ne moreš premakniti papirčka, da ga nobeden ne more ???

Poglej en lep primer, ki se je resnično dogajal v Velenju v enem stanovanju kjer sem sodeloval tudi sam.

En Gospod, rečmo mu Vojko, ki je na duhovni poti že od malih nog, kateri se je šolal po raznih samostanih Indije in tudi po Evropskih samostanih, sedaj je nekje v Švici v enem Hindujskem samostanu, je skrbno izbral devetnajst ljudi, med njimi sem bil tudi jaz, saj sem imel to srečo, da sem poznal zelo vplivnega človeka, njega osebno, spoznala sva se pa preko enega drugega prijatelja kateri mi je enkrat prej z njim dogovoril sestanek zaradi enih manter, katere sem pač potreboval na svoji poti.

In tako smo se dobili pri temu Vojkutu na dan Novega leta nekaj krepkih let nazaj, dvajset nas je bilo vse skupaj plus njegova partnerica katera pa ni sodelovala saj je bila močno prehlajena in je ležala v svoji sobi.
Ko sva z kolegom vstopila v stanovanje so že bili skoraj vsi tam.
Tisti čas sem bil zelo substilen za energije in pretok čiste energije je bil tako močan, da se to ne da napisat z besedami.
Ko smo bili vsi zbrani smo dobili mantro, katere pomen nismo vedeli, sej takrat še nisem znal Sanskrtski jezik.
Bolj ko se je bližala polnoč bolj smo mantrali, Vojko pa je vse skupaj vodil, vendar ni sodeloval v mantranju, ampak sem videl, da mrmlja zelo počasi nekaj drugega kot mi in zgodilo se je.
Vse v stanovanju se je streslo, kot potres, sedeli smo na tleh v dvojnem polkrogu Vojko pa je bil na sredini.
Streslo se je za cirka pet do deset sekund in med tem je vojko vstal in začel mrmljati še močneje mantro katero je skoz mrmljal, vsi smo za trenutek obstali in potem začeli mrmljati drugo mantro katero nam je dal Vojko ob prihodu.

Seveda, ko se je končalo vse skupaj smo navalili na njega z vprašanji in povedal nam je, da obstaja mantra tudi za potres, vendar nam je ni zaupal, On je mantral tisto mantro, mi smo pa mantrali spremenjeno mantro, da ni bilo takega učinka, seveda je tudi vse prilagajal, da se le nebi vse preveč streslo.

Ker sem pa jaz po naravi nezaupljiva oseba in se vedno hočem še naknadno kaj prepričati sem drugi dan odšel v ta isti blok sej tam živita moja boter in botra, na obisk sem šel, za Novo Leto  Cheesy Cheesy ala sem baraba in tako smo se pogovarjali in sem vprašal botro, če je včeraj kaj čutila, kako tresenje in je rekla, da ona ne, da mož je pa nekaj čutil, seveda sem odpeketal do njega in ga povprašal, odgovoril mi je pritrdilno, da je čutil nekaj kot neki rahel potresič.

Zdej si pa misli, kar hočeš.

Pa to niso edine stvari katere smo počeli, tudi pri premikanju predmetov in pri odganjaju duhov sem sodeloval. pa še pri drugih stvareh, katere ti pa nažalost ne morem tukaj gori napisati.

Bo še kdo pomislil, da sem nor, sej veš, si ne želim elektro šokov v svojo glavco.  Cheesy Cheesy Cheesy

Interesantno.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 12