Quote:Ne to. Bila je tema in ogledalo pod takim kotom, da sem notri videl le neke sence in začutil sem neko grozo. In pojma nimam, kaj me je tako prestrašilo takrat. Čudna zadeva.
Po Harryjevem pripovedovanju sem se spomnil enega svojega dogodka. Bilo je eno noč, nekje ob 3.h. Iz spanja me vrže en grozen steklen zvok. Panika! Nekaj časa nisem vedel kje sem, tudi luči nisem našel takoj, da bi jo prižgal.
Edina stvar, ki mi je šla po glavi je bila: tako, zdaj se je nekaj groznega zgodilo.
Končno mi uspe prižgati luč in pogledam na mesto, kjer je bilo ogledalo. Nisem videl odseva, samo nekaj motnega. Oh, groza, sem pomislil, to je neko sporočilo iz drugih svetov.
No, trajalo je ene parminut, da sem ugotovil, da se je ogledalo, ki je bilo zalepljeno na leseni podlagi, odlepilo in zgrmelo na tla. In v tisto,kar sem gledal, ni bilo ogledalo, temveč kvadratna deska, ki mi ni vračala odseva.

No, ogledalo se kljub ''skoku'' iz višine 1m ni razbilo in tako sem se rešil 7 let nesreče, ali kako že pravijo. Jaz pa sem z adrenalinsko dozo v telesu gledal kot sova do jutra.