Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 7104 times)
Amstel
5
p

Re: ŽENSKE - KDO NAM POSTAVLJA MERILA?
Reply #15 - 14.08.2003 at 21:30:16

Gru Gru wrote on 14.08.2003 at 11:10:38:
Vsak si jemlje pravico do vsega. Ti ne ocenjuješ? Ne ocenjuješ narave okrog sebe? Ne ocenjuješ sončnega zahoda? Ne ocenjuješ viharja, ki odnese streho milijonom ljudi? Ne ocenjuješ požarov, ki pustošijo po svetu? Vse lahko oceniš kakorkoli hočeš. Pomembno je kako se te te stvari dotaknejo in kaj občutiš ob njih.

njihovo telo, njihovo življenje. Če jim paše, why not?

Maš prow. Ja, tudi jaz opazujem, ocenjujem, ljudi, predmete, pojave, procese.. Tudi zgražam se nad kakim procesom  Grin, tudi ocenim za slabo, če se kdo komu posmehuje. itd...
Zgleda, da bo tle nevihta.. bom morala nehat pisat.....!

Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #16 - 14.08.2003 at 22:31:19

natural wrote on 14.08.2003 at 16:11:57:
Jaz sem pa mislil, da si se spokal s foruma gospod gosta črna vibrijajoča sluz z zavestjo.
Daj te kretenizme obdrži zase in ne bodi še bolj beden, kot si si v resnici.
Ali si se vprašal zakaj imaš tako velika ušesa?
Me prav zanima kaj bi tvoja mamica rekla na tvoje izjave, ki jih pogumno pišeš tukaj.Pomoje bi te skloftala kot prasca(in prav bi bilo). Angry

Aha, glej ga ticka, tu sem te cakal, da razkrijes svoj pravi karakter, ki ga tako skrbno skrivas po plahto, koliko nabrane agresije, netolerantnosti, dvolicnosti. Tako je, ti si samo daj samo duska, da te spoznamo poblizje. Zanimivo, potreben je bil le droben kamencek in vsul se je plaz. Samorefleksija samega sebe, kar si napisal o meni, enako ko da, se pogledas v zrcalo se besede kot soncni zarki odbijejo nazaj.... Espresivna raba besede svinja => prasca, joj, joj.... Ni zalostno, da nimas nobene smisla za humor, ironijo, ali globlji vpogled v socloveka, ampak raje vse vzames povrsnisko.
Tale zavest gor, dol, nic mi to ne pomeni. Skratka ne mi treba vec govorit o sebi sem te ze "prokuzil".

Tudi jaz te ljubim, vendar ne v taksnem custvenem afektu, ko ti do mene - SOVRAŠTVU.   Kiss

Ce bi odsel s foruma bi bilo prevec egositicno, ker bi zgubili prevec intelekta. Grin
Back to top

IP Logged

sparkle
Guest

Reply #17 - 15.08.2003 at 00:32:42

Ufff, zj sm pa mal žalostna.... Kaj je to še en Himy pa kreden dvoboj al kaj? Se je spet začel ???  No dej sej vsi vemo pa poznamo tole zrcaljenje, samo se mi zdi, da se tu gor izmenjujejo mnenja, ne pa da ko razbesnel pes samo čakaš kdaj ti bo kdo enako razbesnel prišel na pot... Sej ne gre za prepričevanje in siljenje kogarkoli v karkoli, ampk zdrava, kulturna, mirna diskusija... Probaj, mrbit pa rata... Vaja dela mojstra!!!
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #18 - 15.08.2003 at 11:41:22

Quote:
Ufff, zj sm pa mal žalostna.... Sej ne gre za prepričevanje in siljenje kogarkoli v karkoli, ampk zdrava, kulturna, mirna diskusija... Probaj, mrbit pa rata... Vaja dela mojstra!!!

Maš prav, sparkle. Kaj ne, bolje je, da punčke lepo hvalimo, ko pa da se delamo pametne, pa pri tem še kakšno prav butasto fašemo, zelo upravičeno namreč. Mislim, da vas moški vse premalo tudi pohvalimo, ali pa tudi preveč pričakujemo...  Shocked

Quote:
Amstel:   Ja, tudi jaz opazujem, ocenjujem, ljudi, predmete, pojave, procese.. Tudi zgražam se nad kakim procesom  , tudi ocenim za slabo, če se kdo komu posmehuje. itd...

??? Ajs, pomeni, da sem pod drobnogledom! Se moram bolj pazit, kako se obnašam. Saj imam tudi jaz rad dobro oceno zase, vsaj takšno bi rad, kot jo jaz dajem tebi.

Pa fajn se imejte, bejbe, vesel sem, da vas končno kakšen plakat prikazuje tudi v bolj naravni obliki. Saj ste tako mnogo bolj prikupne.  Wink

Kiss Kiss Kiss
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #19 - 15.08.2003 at 11:42:59

Ves čas se sprašujem, kje se potika veliki strokovnjak za ženske, Andres. Pa ne, da se je kje zapletel v kakšno žensko krilo, hihi. Wink
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

sparkle
Guest

Reply #20 - 15.08.2003 at 12:37:05

Quote:
ali pa tudi preveč pričakujemo...  

PRIČAKOVANJE USTVARI RAZOČARANJE Tongue

pa hvala k si me nasmejal + podučil
Quote:
Ves čas se sprašujem, kje se potika veliki strokovnjak za ženske, Andres. Pa ne, da se je kje zapletel v kakšno žensko krilo, hihi.  
                      Grin Grin Cheesy
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
:-* ;DRe: ŽENSKE - KDO NAM POSTAVLJA MERILA?
Reply #21 - 15.08.2003 at 19:29:50

exorcist wrote on 14.08.2003 at 22:31:19:
Aha, glej ga ticka, tu sem te cakal, da razkrijes svoj pravi karakter, ki ga tako skrbno skrivas po plahto, koliko nabrane agresije, netolerantnosti, dvolicnosti. Tako je, ti si samo daj samo duska, da te spoznamo poblizje. Zanimivo, potreben je bil le droben kamencek in vsul se je plaz. Samorefleksija samega sebe, kar si napisal o meni, enako ko da, se pogledas v zrcalo se besede kot soncni zarki odbijejo nazaj.... Espresivna raba besede svinja => prasca, joj, joj.... Ni zalostno, da nimas nobene smisla za humor, ironijo, ali globlji vpogled v socloveka, ampak raje vse vzames povrsnisko.
Tale zavest gor, dol, nic mi to ne pomeni. Skratka ne mi treba vec govorit o sebi sem te ze "prokuzil".

Tudi jaz te ljubim, vendar ne v taksnem custvenem afektu, ko ti do mene - SOVRAŠTVU.   Kiss

Ce bi odsel s foruma bi bilo prevec egositicno, ker bi zgubili prevec intelekta. Grin

In kaj bi rad s tem povedal?Da si naj zatiskam oči pred tvojimi primitivizmi ali kaj?Ali misliš da sem jezen?Boli mene uvo za to kaj si misliš o žensakah;ti si ga boš do smrti mencal po rokah ne jaz.Spontani celibat stari  Grin.
Gre se za to, da take izjave niso smešne ampak žalijo.Jaz sem samo opisal kaj si predstavljam, ko mi nekdo piše takšne budalaštine.
Tudi jaz te ljubim-tako močno kot ti mene dragi. Kiss Kiss
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Re:  :-* ;DRe: ŽENSKE - KDO NAM POSTAVLJA MER
Reply #22 - 15.08.2003 at 21:13:43

natural wrote on 15.08.2003 at 19:29:50:
In kaj bi rad s tem povedal?Da si naj zatiskam oči pred tvojimi primitivizmi ali kaj?Ali misliš da sem jezen?Boli mene uvo za to kaj si misliš o žensakah;ti si ga boš do smrti mencal po rokah ne jaz.Spontani celibat stari  Grin.
Gre se za to, da take izjave niso smešne ampak žalijo.Jaz sem samo opisal kaj si predstavljam, ko mi nekdo piše takšne budalaštine.
Tudi jaz te ljubim-tako močno kot ti mene dragi. Kiss Kiss

Pozabi, tak nima smisla, da ti razlagam, se bolj pa mi je vseeno, kar si mislis o meni ali komer koli drugem. Skratka zadeva je pozabljena, ker je ravno v tem vic, da ne razlocis med zalitvijo ali humorjem, takih ljudi pa sploh ne maram, ki ne znajo pozreti tudi kake sale na svoj racun in vidijo v tem nic drugega kot provukacijo. Saj, kot pravim, ni mi, da bi ti karkoli obrazlagal ali utemeljeval, sem si ze naredil vtis o tebi, vse besede so odvec in samo vlivanje olja na ogenj, ki skodijo vsakrsni konstruktivnem dialogu med nama, sploh pa koga zanima najina brezveza debata, ki je off topic? Ja, odgovor je nikogar, niti ni namen foruma za besedne dvoboje, klevetanje, brez veze, nonsense, zato ohrani zase svoje misljenje in podajanju ocen.....

Si vec kot jezen, razbesnel si se in pokazal svoj pravi jaz. O zenskah imam zelo pozitivno mnenje, da ti se enkrat razjasnim, da vse pobiras dobesedno, niti ne ves cemu so namenjeni smeskoti, ne ves, kaj je metafora, preneseni pomen, zgeckljivi humor........

Isto ko umetnik narise akt gole zenske, nekdo pa igra moralista in se mu zdi pogorsljiva, ce ne razumes, pac ne razumes...

Na enak nacin kot ti se je odzvala Wilma.

POZABI KOT, DA NE BI NIC NIKOLI BILO.

Back to top

IP Logged

Jakob_Ostrjan
4

Samo srce
Kranj
Reply #23 - 16.08.2003 at 09:47:23

Amstel wrote on 13.08.2003 at 20:32:25:
Kar muzala sem se, ko sem jih opazila. Mislim, da gre za zelo dobrodošel projekt sesuvanja modelov, ki jih narekuje par perfekcionističnih modnih kreatorjev, ki večinoma ljubijo ne-žensko telo.

Ja dobr no...

Če bi se tale tema pojavila na forumu ala Lepota in stil, pol bi vse zastopu... Tko pa...

Ej, babe, pa zakva rabte sploh merila o tem, kaj naj bil bilo lepo? A ne trobimo na takšnihle sajtih kot je tale in v vseh časopisih, ki kaj dajo na resnico, da je zunanji videz samo odraz notranjega počutja oziroma naravnanosti???

Kaj vam je no? Kje imate pamet? In dostojanstvo?

O tem, kaj naj bi bilo lepo obleči, vam komandirajo modni kreatorji, ki so vsi po vrsti geji. Pomeni, da niti za lastnega kurca ne vejo, kam ga morajo vtakniti, kako le bodo potem vedeli, kako naj se ženska uštima, da bo zanimiva za lastnike ozaveščenih kurcev??? Norija od norije!!!

Naj vam zaupam mnenje poznavalca: ženska je zanimiva, lepa, seksi takrat, kadar uživa vsako sekundo bivanja v svojem telesu. Kadar se zaveda, da se v njej lahko utelesijo vse najlepše stvari, ki nam jih je ljubi bogec dal v uživanje: milina, nežnost, lepota, strast, predajanje... Običajna ženska postane Ženska takrat, kadar ve, da je ona tista, ki s svojim sočutjem, sprejemanjem in razumevanjem ustvarja ta naš svet. Če ne bi bilo Ženskosti, ta svet sploh ne bi obstajal.

Zato pravim: vsaka ženska, ki bi bila rada neustavljivo privlačna za prave moške, naj poskrbi samo zato, da bo poslušala svoje srce. V njem bo našla Ženskost. Zraven pa tudi moč, da ne bo obupala nad tem, ker 95% današnjih moških te ženskosti ne samo ne ceni, sploh prepozna je ne! Bog se usmili vseh maminih sinčkov, pedrov, pijancev in čvekačev!

Tok b' jest djav...
Back to top

PA BOHLONEJ, K' STE TOLE BRAL...

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #24 - 16.08.2003 at 10:24:41

Jakob, dobro si tole povedal. Wink

Naj dodam še tole.

Ženska, kateri so merila za obliko telesa tiste deklice, ki se sprehajajo po modnih pistah, ta nima razčiščeno v svoji glavi. Tista, ki zna realno gledat okoli sebe, lahko vidi, da se po ulicah ne sprehajajo same manekenke. Potrebno je samo pogledati okoli sebe v realnem življenju. Vse tiste, ki to zmorejo, ne rabijo takšnih plakatov, čeprav se meni zdijo prav luštni.

Večji problem se pojavlja pri najstnicah, ki še ne znajo realno razmišljat in vidijo le podobe iz TV-ja. Tu se jim potem lahko zasidra ta vzorec o svojem izgledu. In potem marsikatera mladenka hujša do skrajnosti. To pa ni gut.

Sicer pa drage deklice, če pogledate okoli sebe, a smo moški sami manekeni? ??? Tongue Grin Kiss
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #25 - 19.08.2003 at 21:14:44

Jakob_Ostrjan wrote on 16.08.2003 at 09:47:23:
Ej, babe, pa zakva rabte sploh merila o tem, kaj naj bil bilo lepo?

Ej, dec. Poglej okrog sebe, kaj je realnost.

Realnost je, da marsikdo, lapa v nedogled o tem, da je pomembna notranja lepota. A ko gre za konkretne situacije, ta velika resnica izgine.
Ravno zato je tu ta debata. Clear enough?
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Pages: 1 2