Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6294 times)
Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Atlantida?
28.04.2002 at 11:40:57

Precesala sem celi forum, da bi nasla kako mnenje o Atlantidi, pa ni nic o tem ali pa se je meni skrilo Wink
Par dni nazaj sem koncno dobila svojo razlago karmicnega horoskopa. Med drugim pa je v njem pisalo, da sem bila verjetno v enem od prejsnjih zivljenj ucitelj na Atlantidi.
Zdaj me je horoskop spravil k razmisljanju, na kaki osnovi lahko nekomu dolocijo, da prihajajo dolocene njegove moci ali sposobnosti z Atlantide. Torej vejo nekaj o tem? Oz ocitno so na nek nacin raziskali precej preteklosti, da lahko govorijo, kar govorijo in obstajajo tudi neke informacije o tej preteklosti, na katero se sklicujejo.
Veste kaj o tem?
Pa tudi vase mnenje me zanima, ceprav cisto splosno.  
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Miška
Guest

Re: Atlantida?
Reply #1 - 28.04.2002 at 13:18:44

Devi, poskusi tu, morda najdeš kaj uporabnega:

http://www.atlan.org/

http://miha77.tripod.com/atlantida/

drugače pa obstaja knjiga z naslovom Atlantida, avtor: Mihela Podnebšek.

Upam, da sem ti kaj pomagala!
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #2 - 28.04.2002 at 13:22:44

To z Atlantide je bilo pač eno izmed tvojih življenj. Preberi si zadnji odstavek s tega horoskopa, Past Cayce Life, ko ti govori o sončevih življenjih/intelekt in luninih življenj/kreativnost, čustva.
O Atlantidi malo pobrskaj po internetu, lahko si prebereš tudi na spletni strani društva Vir, kjer v slovenskem jeziku opisuje to Bono Baršak, lahko si pa še več tekstov poiščeš na svetovnem spletu o tem in malo preštudiraj te stvari.
Ker si učitelj, ni panike, ti bojo prave stvari prekrižale pot, da obnoviš svoja starodavna znanja, ki so vedno v tebi, samo spomnit se je treba! Smiley
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #3 - 01.05.2002 at 11:47:41

Mi je pomagalo, pa tudi na forumu sem se par stvari nasla. Kake podrobno opisane zgodovine sicer ni, je pa niti pricakovala nisem.
Hvala obema.  Smiley
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4 - 18.04.2003 at 02:29:24

Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #5 - 18.04.2003 at 02:46:11

Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #6 - 18.04.2003 at 02:57:52

Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #7 - 18.04.2003 at 08:25:15

Atlantido je itak Platon izumil Wink

užživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #8 - 18.04.2003 at 08:38:00

Devi, se spomniš kako je Shirley M. v Caminu lepo podoživela življenje v Lemuriji (pa duša dvojčica in to..) Po tem tudi jaz hrepenim.. Mi je blo ful fajn, da nisem edina, ki bluzim o tem Grin

Lemurija bi naj bila mati Atlantide, le-ta pa bi jo naj uničila.

http://www.lemuria.net/

http://www.crystalinks.com/lemuria.html

Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Re: Atlantida
Reply #9 - 18.04.2003 at 14:06:28

Ja, Shirley je v Caminu marsikaj o Lemuriji in Atlantidi povedala, sem pa to bolj kot zanimivost vzela... bi blo treba it mogoče na to pot pa kaj za sebe odkrit Roll Eyes

Linki so pa prima Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #10 - 18.04.2003 at 15:00:08

Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #11 - 21.04.2003 at 15:45:06

Evo  - ena Tekoča Informacijo Ob tem, danes je bilo objavljeno!

Vrnitev v izgubljeno mesto Atlantida
Znanstveniki se bodo vrnili na eno izmed najbolj znamenitih in zanimivih mest na našem planetu - na t.i. izgubljeno mesto Atlantida.

...

Odprava strokovnjakov iz univerze v Washingtonu(http://www.washington.edu/) namerava s pomočjo podmornice Alvin vzeti prvi vzorec iz formacije 18-nadstropnih hidrotermičnih odprtin srednjega Atlantika.

Zanimivo oblikovane strukture so nastale na drugačen način kot druge hidrotermične odprtine. Ustvarila jih je izredno vroča voda, ki je pronicala skozi morsko dno.

Strokovnjaki predvidevajo, da so na območju Atlantide nove nepoznane oblike življenja, s pomočjo katerih bi lahko bolje razumeli izvor življenja na Zemlji in drugih planetih.

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #12 - 21.04.2003 at 23:08:00

Quote:
Devi, se spomniš kako je Shirley M. v Caminu lepo podoživela življenje v Lemuriji (pa duša dvojčica in to..) Po tem tudi jaz hrepenim.. Mi je blo ful fajn, da nisem edina, ki bluzim o tem Grin

Kaj pa je povedla? Vidve sta to gledale?

Civilizacije bogov naj bi šle tako nekako... Mu--Hiperboreja--Lemurija--Atlantida...
Ena bolj neverjetna kot druga.. Ve kdo, kje bi se našli kakšni bolj konkretni podatke o njih, ker na netu je toliko klobasanja, da nimam niti časa poiskat kaj "vrednega"..

Priporočam Riplove obnove "skritih knjig", je dosti tudi o teh civilizacijah napisanih iz ene lepe perspektive.. Naslov se mi zdi da je "Zvezdna magija" ali pa je v "Ognjena zvezda"-i...

Quote:
Strokovnjaki predvidevajo, da so na območju Atlantide nove nepoznane oblike življenja, s pomočjo katerih bi lahko bolje razumeli izvor življenja na Zemlji in drugih planetih.

Strokovnjaki radi rečejo vsaki malo "čudni" tvorbi na Zemlji Atlantida, da bi le čimbolj demistificirali ta pojem..
Če je ne bi Platon "slučajno" omenil bi čez Atlantido že zdavnaj naredili križ..
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #13 - 22.04.2003 at 11:09:30

tomi wrote on 21.04.2003 at 23:08:00:
Kaj pa je povedla? Vidve sta to gledale?

Camino je knjiga, mislim da tretja, od Shirley.

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=knjige_filmi;action=display;num=1...

Govori pa o tem, kaj ona doživlja na tem romanju, kako je v stiku s svojim vodnikom, ki jo vodi nazaj v pretekla življenja, v katerih razpoznava ljudi, s katerimi je že živela in nadaljevala odnose v sedanjem življenju... čisto proti koncu pa dobi uvid tudi v tisto daljno preteklost, ko je živela še v Lemuriji, kot obojespolnik... njihov način življenja, kaj se je tedaj dogajalo, postopek ločevanje ženske in moške polovice (duše) na dva človeka - spola, duše dvojčice, počasen razkroj tedanje družbe in vrednot...
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #14 - 05.05.2003 at 03:27:51

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2