exorcist wrote on 06.08.2003 at 18:16:11:Aha, sem vedel, da imas predsodke glede moskih, ze Freud pravi, da nam zenske zavidate thingy in ste zenske v glavnem kastriranci, iz tega se kasneje razvijejo frustracije, histerije in manjvrednostni kompleksi ter latentno sovrastvo do nasprotnega spola, posebaj ce ostanete samske in vasa bioloska ura od tik-taka, pocutite se zavrzeno, nepomembne. To sovrastvo pravkar projeciras - stepas name in na druge moske.
Pred sabo imas ziv primer - mene, ki sem strucko za vse.

Ne gre se Devi toliko za to, kdo je sposobnejsi, ampak za enakovrednost spolov in obojestrasnko odlocanje. To bi bilo samovoljna odlocitev zenske, ce gre delat abortusa brez privoljenja moskega.
Mislim, da ti je ta tvoj pijani fajmošter natrosil tolko neumnosti v to tvojo glavo, da ti že kar hudo seka.
Men se pa le zdi, da imaš manjvrednostni kompleks in vse frustacije ti, ker ti menda nobena ne da lule za matrat in stresaš takšne neumne tukaj gori po formu o ženskah.
Navsezadnje si še bogi.
Ali se res počutiš tako zavrženega in nepomembnega, da moraš s takimi gnilimi stavki lovit vsako pozornost, samo, da te nekdo opazi.
Ali te je vse te lepe besede katere izpisuješ tukaj gori in vsega sovraštva do žensk naučil ta tvoj fajmošter ???
Men se pa le zdi, da ti stepaš ves svoj neumni drek, ki je v tebi na ženske, le kaj so se ti tolko zasrale ženske, da jih imaš tok rad ???
Ha, stručko za vse, in kaj je to vse ???
Mislim, da ta samohvala pove vse o tebi, res si bogi, stručko za vse.
Men se pa le zdi, da ti in tvoj fajmošter ne morta več, ups, on tako ali tako ne sme, mu cerkev prepoveduje, in na koncu projecirata vso svojo sovraštvo do žensk na vse ljudi, katere srečata.
Bogi farani, a še sploh kdo hodi v cerkev ?
Še enkrat : vsaka ženska je človeško bitje in je enakopravni član družbe in lahko svobodno odloča kaj bo počela s svojim telesom.
Tudi aborus je njena popolnoma svobodna odločitev.
Vse ostale stvari zoper ženske se pa nahajajo samo v bolanih neumnih moških glavah kateri še vedno mislijo, da se svet vrti samo zaradi njih, vendar hvala bogu, vse manj je takšnih herojev neumja.