Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9
(Read 25337 times)
natural
3

crazy monkey
lj
Re: Bioenergetiki in mazaštvo
Reply #75 - 31.07.2003 at 11:39:25

IZGANJALČEK- KANIBALČEK. Angry
Šel sem malo pogledat kaj si pisal drugje po forumu.Mislim, da si res na nižjem nivoju kot svinjska pečenka ki jo ješ.
Pravzaprav ne morem verjeti, da med nami živijo ljudje ki imajo kanibalska nagnenja. Angry Angry
Stari, pojdi se zdravit, ker si hudo bolan.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #76 - 31.07.2003 at 11:40:48

Ta slikica pa mi je všeč, ha, ha.  Grin
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #77 - 31.07.2003 at 12:07:02

natural wrote on 31.07.2003 at 11:39:25:
IZGANJALČEK- KANIBALČEK. Angry
Šel sem malo pogledat kaj si pisal drugje po forumu.Mislim, da si res na nižjem nivoju kot svinjska pečenka ki jo ješ.
Pravzaprav ne morem verjeti, da med nami živijo ljudje ki imajo kanibalska nagnenja. Angry Angry
Stari, pojdi se zdravit, ker si hudo bolan.

Zakaj pa me ne ozdravis na daljavo? Grin

Jutri grem na koline k dedeku, vsi ste prisrcno vabljeni!
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #78 - 31.07.2003 at 12:17:28

Ko boš gledal kako s krvjo odteka življenje nedolžnemu bitju si želim, da bi ti čutil to kar bo čutil on.In tudi boš.Tvoja energija je nizka, težka in črna.V pekel se toniš izganjalec,v tvoj osebni pekel.
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #79 - 31.07.2003 at 12:25:36

Da niste mogoče malo preveč osebno tega začeli jemat?

Nihče nikamor ne gre, vsi smo tukaj in tu ostanemo.
Fajn je, če znamo živet en z drugim, če si ne podtikamo nizkih in se nehamo pošiljat naokoli.

Drugač pa je tukaj pomoč:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1057244...
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #80 - 31.07.2003 at 12:25:54

natural wrote on 31.07.2003 at 12:17:28:
Ko boš gledal kako s krvjo odteka življenje nedolžnemu bitju si želim, da bi ti čutil to kar bo čutil on.In tudi boš.Tvoja energija je nizka, težka in črna.V pekel se toniš izganjalec,v tvoj osebni pekel.

Ja, kaj pa ti ki pobijajo ljudi, ti pa so OK ali kaj? Vidis, kaksne razseznosti dobi ta tvoja mala malverzacija, ko primerjaš človeško življenje s svinjskim, aja lahko se reinkartiras v svinjo, pardon. Se ze veselim, ko te bomo klali. Grin

Že Jezus pravi:

"Ne bojte se torej! Vi ste vredni več kakor veliko vrabcev.« (Matejev evangelij 10,29-31).

Razmeš, jaz sem 1000000... X več vreden, kot žival! Nehaj no s takimi primerjavami!

Ni ga boljsega, ko domacega ocvirka, kisle juhice, verjemi mi, ko bi enkrat probal bi vedel o cem govorim.

Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #81 - 31.07.2003 at 12:32:11

S takim intelektom si vreden nič.Tako, da se ne primerjaj z živalmi, ker je to žalitev za njih.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #82 - 31.07.2003 at 12:35:13

natural wrote on 31.07.2003 at 12:32:11:
S takim intelektom si vreden nič.Tako, da se ne primerjaj z živalmi, ker je to žalitev za njih.

Ja res je, svinjski mozgani zatepeni z jajcem so res prava poslastica, soglasam s tabo.  Grin
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #83 - 31.07.2003 at 12:38:22

Smiley
Res je kar si napisal,

da nihče ni več niti manj,

ampak je točno toliko kolikor se kdo počuti.

Če se ti počutiš kot v riti, si lahko misliš, da se točno tako počutijo tudi vsi ostali, vendar veš, da to ni res,
eni so potrti, depresivni, drugi žalostni in tretji veseli,
eni so notranje prazni, spet drugi so notranje izpolnjeni. Jaz sem notranje izpolnjen in nisem zaradi tega čisto nič več kot si ti, še vedno sem samo človek. Smiley

LUČ Kiss
Luč, ali notranja svetloba ni neka lanterna, ampak tista sila, ki se sprehaja skozi vsako celico telesa, skozi vsakega človeka,

je tista Luč, ki je Življenje,

vprašanje je le,

koliko se te svetlobe,

ali Boga vsak posameznik znotraj sebe zaveda. Kiss

Sam nisem kristjan, ampak se dobro spomnim, da sem nekje bral, da je Jezus dejal, da je on Luč sveta, kar so trdili tudi vsi mojstri pred njim in za njim in še nekje sem bral, da je bila najprej Beseda in Beseda je bila Luč ljudem.

Jaz poznam to Besedo Kiss in poznam to Luč Kiss,
ti pa meni o majskih muhah. Shocked

in dragi exorcist Shocked Bogeca Shocked se ne da potegniti za jajca, da pa se ga zelo lepo potegniti iz svojega srca Roll Eyes, kamor itak kažejo vse tvoje nabožne slikice doma a ne? Shocked
ali ni Jezus rekel, da je gnusoba, ki prihaja iz ust večja od tiste, ki prihaja vanje? Shocked

V življenju srečujemo ljudi in za nikogar ne vemo, koliko je kdo svet,
vendar so samo moje besde,
ki bodo mene sodile,
kakor so samo tvoje, ki bodo sodile tebe. Shocked

Na svojih straneh, kamor sem enkrat pogledal Shocked, jasno izpričuješ, da si predstavnik RKC saj imaš celo rubriko odgovori duhovnika, zato mi ne nakladaj o blefu. Shocked

glede tvojega piva, pečenke in tvojega exorcizma pa takole:
Tvoj, ali moj Satan je nič drugega kot tvoj ali moj lažni ego, ki ti povzroča sovraštvo jezo in trpljenje o čemer je tu in na pozitivkah napisanega že veliko.

Tvojih lažnih predstav o tebi, ti ne more izbiti iz glave nihče drug, kot ti sam, zato pa se je treba pošteno truditi in pošteno delati na sebi in to vsak dan, vsako uro in vsako minuto, da tudi vsako sekundo.

Alkohola v glavnem ne pijem, mesa že več kot trideset let ne jem, torej s tvojim pivom in pečenko ne bo nič,
ostaneš mi samo še ti, vendar človek, ki je toliko poln samega sebe, kot si zdaj ti, nihče ne more nič dati,
torej bi bila moja pot zdaj zate na štajerski konec povsem zaman.
Ne lažna ponižnost, ampak ponižnost srca,
je velika umetnost in taki se vedno klanjam iz srca
in za njo mi ni težka nobena, prav nobena pot.

Končno je moje poslanstvo pomagati tistim,
ki potrebujejo mojo pomoč,
torej morda, enkrat tudi zate, morda,
če se boš enkrat spustil iz svojega
lažnega miselnega neba Smiley  

Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #84 - 31.07.2003 at 12:40:06

Devi wrote on 31.07.2003 at 12:25:36:

"7. Zlata priporočila foruma

Na forumu smo med seboj vsi enaki, enakovredni in enakopravni – tako admin, moderatorji in administratorji, kot vsi ostali uporabniki in gostje foruma. Za samo organizacijo in delo na forumu skrbijo admin in moderatorji in administratorji. "

devi, ce smo vsi enaki in enakovredni in enakopravni, kako to da jaz (ali kater drug registriran uporabnik, ali guest) nimam pravice do organizacije in dela na forumu? ker nisem admin in moderator? Wink

ce pa me boste "povisali" v admina ali moderatorja, pa bojo se zmeri nekateri ki to ne bojo, in kje smo pol vsi na tem forumu enaki in enakovredni in enakopravni? Wink
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #85 - 31.07.2003 at 12:56:28

stoychi wrote on 31.07.2003 at 12:38:22:
eni so notranje prazni, spet drugi so notranje izpolnjeni. Jaz sem notranje izpolnjen in nisem zaradi tega čisto nič več kot si ti

ok...
Quote:
Končno je moje poslanstvo pomagati tistim,
ki potrebujejo mojo pomoč,
torej morda, enkrat tudi zate, morda,
če se boš enkrat spustil iz svojega
lažnega miselnega neba

zakaj bi on potreboval tvojo pomoc, ce pa ti nisi nic vec kot on, kot si sam zgori napisu? Wink

ce pravis, da je exorcist v laznem miselnem svetu, pol najbrz to lahko opazis le ce si ti v resnicnem, a ne? a si res?

sicer pa med laznim in resnicnim, med njim in tabo tko ni nbene razlike, a ne? Wink
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #86 - 31.07.2003 at 13:03:26

Smiley
razlika je le v notranji praznini, ali notranji izpolnjenosti, Smiley
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #87 - 31.07.2003 at 13:09:09

Quote:
devi, ce smo vsi enaki in enakovredni in enakopravni, kako to da jaz (ali kater drug registriran uporabnik, ali guest) nimam pravice do organizacije in dela na forumu? ker nisem admin in moderator? Wink

ce pa me boste "povisali" v admina ali moderatorja, pa bojo se zmeri nekateri ki to ne bojo, in kje smo pol vsi na tem forumu enaki in enakovredni in enakopravni? Wink

aryan, kaj naj ti rečem na to?
Provuciraš nalašč, spodbujaš debato zaradi debate ali ker bi res rad nekaj pokazal? Kritiziraš ali poskušaš pomagat? Kaj bi rad slišal? Se ne počutiš enakovrednega in enakopravnega al kako? Bi bil rad moderator? Bi rad nekaj organiziral pa nimaš možnosti?

"Če veš več, daj več."

Predlagaj, če te kaj moti, v retorične razprave pa se mi ni za spuščat, se ti opravičujem zaradi tega.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #88 - 31.07.2003 at 13:15:23

stoychi wrote on 31.07.2003 at 13:03:26:
Smiley
razlika je le v notranji praznini, ali notranji izpolnjenosti, Smiley

ja sam v koncni fazi zgleda ni nbene razlike, kot si sam prej gor napisu...

stoychi wrote on 31.07.2003 at 12:38:22:
Res je kar si napisal,
da nihče ni več niti manj,

eni so notranje prazni, spet drugi so notranje izpolnjeni. Jaz sem notranje izpolnjen in nisem zaradi tega čisto nič več kot si ti

torej zakaj mu hoces pol pomagat, oz. se postavljas v vlogo ucitelja nekomu (ali komurkoli) ce pa sta ista?
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #89 - 31.07.2003 at 13:23:38

Devi wrote on 31.07.2003 at 13:09:09:
aryan, kaj naj ti rečem na to?

tist kar mislis in cutis, kar si tud spodi nardila... a je blo tole eno izmed tistih retoricnih razprav za katere spodi pravis, da jih jaz izsiljujem? projeciranje?

Quote:
Provuciraš nalašč, spodbujaš debato zaradi debate ali ker bi res rad nekaj pokazal? Kritiziraš ali poskušaš pomagat? Kaj bi rad slišal? Se ne počutiš enakovrednega in enakopravnega al kako? Bi bil rad moderator? Bi rad nekaj organiziral pa nimaš možnosti?

ti si ponudila pomoc, jaz sem sel pogledat kaksno pomoc nudis in sem tist opazil kar sem zgori napisu. vcasih bi blo dobr, da preden komu ponudis "pomoc" najprej preveris kaj ponujas in kako lahko tisto nekomu pomaga, ce sploh. al je teb vazno samo to,  da se postavis v vlogo "pomagalca" nekomu "pomoci potrebnem" in ob tem uzivas v "visjem" polozaju. tak umetno vspostavljen polozaj se pod vplivom casa scasoma skrha in ni sposoben vec opravljat svoje funckije, filanje ponosa.  

Quote:
"Če veš več, daj več."

si preverla najprej, ce bos sploh lahko poslusala se koga drugega, razen sebe?

Quote:
Predlagaj, če te kaj moti, v retorične razprave pa se mi ni za spuščat, se ti opravičujem zaradi tega.

moti me ta koncept "izkljucne enosti" iz katere vecina oseb na tem forumu izhaja, pa se sami ne opazjo da mislijo, govorijo in tudi delujejo ciz v nasprotju s tem. sam cim jim kdo to "pokaze" postanejo jezni itd. pac tko je.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9