Res je kar si napisal,
da nihče ni več niti manj,
ampak je točno toliko kolikor se kdo počuti.
Če se ti počutiš kot v riti, si lahko misliš, da se točno tako počutijo tudi vsi ostali, vendar veš, da to ni res,
eni so potrti, depresivni, drugi žalostni in tretji veseli,
eni so notranje prazni, spet drugi so notranje izpolnjeni. Jaz sem notranje izpolnjen in nisem zaradi tega čisto nič več kot si ti, še vedno sem samo človek.

LUČ

Luč, ali notranja svetloba ni neka lanterna, ampak tista sila, ki se sprehaja skozi vsako celico telesa, skozi vsakega človeka,
je tista Luč, ki je Življenje,
vprašanje je le,
koliko se te svetlobe,
ali Boga vsak posameznik znotraj sebe zaveda.

Sam nisem kristjan, ampak se dobro spomnim, da sem nekje bral, da je Jezus dejal, da je on Luč sveta, kar so trdili tudi vsi mojstri pred njim in za njim in še nekje sem bral, da je bila najprej Beseda in Beseda je bila Luč ljudem.
Jaz poznam to Besedo

in poznam to Luč

,
ti pa meni o majskih muhah.

in dragi exorcist

Bogeca

se ne da potegniti za jajca, da pa se ga zelo lepo potegniti iz svojega srca

, kamor itak kažejo vse tvoje nabožne slikice doma a ne?

ali ni Jezus rekel, da je gnusoba, ki prihaja iz ust večja od tiste, ki prihaja vanje?

V življenju srečujemo ljudi in za nikogar ne vemo, koliko je kdo svet,
vendar so samo moje besde,
ki bodo mene sodile,
kakor so samo tvoje, ki bodo sodile tebe.
Na svojih straneh, kamor sem enkrat pogledal

, jasno izpričuješ, da si predstavnik RKC saj imaš celo rubriko odgovori duhovnika, zato mi ne nakladaj o blefu.

glede tvojega piva, pečenke in tvojega exorcizma pa takole:
Tvoj, ali moj Satan je nič drugega kot tvoj ali moj lažni ego, ki ti povzroča sovraštvo jezo in trpljenje o čemer je tu in na pozitivkah napisanega že veliko.
Tvojih lažnih predstav o tebi, ti ne more izbiti iz glave nihče drug, kot ti sam, zato pa se je treba pošteno truditi in pošteno delati na sebi in to vsak dan, vsako uro in vsako minuto, da tudi vsako sekundo.
Alkohola v glavnem ne pijem, mesa že več kot trideset let ne jem, torej s tvojim pivom in pečenko ne bo nič,
ostaneš mi samo še ti, vendar človek, ki je toliko poln samega sebe, kot si zdaj ti, nihče ne more nič dati,
torej bi bila moja pot zdaj zate na štajerski konec povsem zaman.
Ne lažna ponižnost, ampak ponižnost srca,
je velika umetnost in taki se vedno klanjam iz srca
in za njo mi ni težka nobena, prav nobena pot.
Končno je moje poslanstvo pomagati tistim,
ki potrebujejo mojo pomoč,
torej morda, enkrat tudi zate, morda,
če se boš enkrat spustil iz svojega
lažnega miselnega neba