Prebrala sem temo o PEDRIH in LEZBIKAH.
Sicer bi dala pripombo na samo besedo " pedri " - ta namreč naj se ne bi uporabljala - ker je predvsem žaljiva za nekateri del ISTOSPOLNO USMERJENIH. Res je, da se nekateri sami kličejo tako, zgolj BITI in sem GEJ, je bolj PRAV.
Zelo lepo ste pripovedovali o vsem, kar se dogaja v njihovem svetu, kako jih sprejemate in kaj vas pri njih najbolj moti, predvsem pa vas veči del NJIH same SPREJEMA, nad čemer sem zelo ponosna - ali pa smo pišete tako...

Ne - saj vam verjamem.
Človek se mora s tako drugačnostno soočiti iz oči v oči. Ko se enkrat to zgodi pa - OPAZI koliko lepega nosijo v sebi - TAKO KOT MI. ČISTO nič niso drugačni, le, da jih bolj privlačijo istosplone osebe.
S tem res ni še nič narobe - slabše je, če to zanikajo in o tem ne spregovore, ker ne vedo, kako JIH bo DRUŽBA sprejela, take kot se bodo predstavili.
Veliko je še zadržkov na tem področju, saj NJIHOV svet še vedno ne priznavamo tako kot bi ga ONI želeli, da ga.
Predvsem pa sem opazila slednje, da JIH v DRUŽBI že takoj prepoznamo, če le znamo dobro opazovati - nekaterim pa to lahko že z obraza preberemo...
Opazi se drugačnost na njih...
In sama;
Že kar nekaj dni spoznavam PRAV ta SVET - prej sem ga samo od daleč opazovala in SPREJEMALA GA takšnega kot je - sedaj pa se mi je ponudila ODKRITA RESNICA - tega sveta.
Pred pol leta sem spoznala prijatelja, zelo čuteča, prijazna oseba, polna energije, vedno pripravljena nuditi pomoč, ko jo nekdo potrebuje, daje SEBE drugim - v nekem delu pa pozablja NASE.
Ob pogovoru sem skušala najti vedno njega samega, takega kot je, da se izrazi po tem, kar nosi na duši in kar mu zapira POT, da se SRČNO izrazi.
V nekem delu Srca je že od samega 8 leta naprej NOSIL to veliko bolečino po DRUGAČNOSTI, da je istospolnik, pa vendar NI BIL vedno takega mišljenja - dva svetova sta ga mučila in še vedno ga.
Vso to bolečino nositi v sebi in je NE DATI VEN. Delati se močnega ko to ni. Tega si niti v sanjah ne morem predstavljati.
No to so samo moja čustva sedaj do njih - ko vedo, kaj sledi, ko bodo priznali.
Sprejemljivost njihove drugačnosti je Predvsem odvisna, kako SMO JIH prej sprejemali, zato se mi zdi, da si vedno nekje želijo vzpostaviti komunikacijo z nasprotno osebo, še predno gredo globje vase in povedo resnico.
Tako sem čutila tudi sama.
No, skratka, da ne dolgovezim.
Veliko lepega je v vsakem človeku tudi v ISTOSPLONO usmerjenih ljudeh...
Imajo čustva tako kot mi ...