Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 1129 times)
kreden
Ex Member

Smrt, umiranje, življenje.
09.06.2003 at 21:15:25

Človek umira.
V največji šibkosti sliši, kako ga razglašajo za mrtvega, do njega prihaja neugoden hrup, zvonenje ali brnenje.
Obenem čuti, da se giblje po mračnem kanalu, predoru ali cevi.
Nenadoma z nepopisnim olajšanjem in prijetnostjo začuti, kot, da je izven lastnega telesa, vendar, v še nespremenjeni obliki, okolici.
Običajno gleda svoje telo iz odaljenosti, največkrat od zgoraj kot zunanji obiskovalec.
Na poskuse reanimacije in tistega, ki se ukvarja z njegovim telesom gleda iz neobičajno prijetnega položaja, čustveno vzburjen
Postopno se privaja na neobičajno stanje, > vidi <, da še vedno ima > telo <  vendar se to razlikuje od materialnega telesa, ki ga je ravnokrat zapustil.
Nasproti mu prihajajo drugi v pomoč.
V njih prepozna sorodnike, prijatelje in znance, ki so umrli pred njim.
Pojavlja se svetloba, ki dobiva obliko bitja, toplega, prisrčnega duha, polnega ljubezni.
To bitje mu brez besed z neposrednim prenosom misli ukaže naj oceni svojo preteklost in mu kaže panoramo trenutkov iz življenja.
Vse to se odvija v trenutku.
Občuti, kot, da se prebližuje meji, ki jo razume kot mejo med zemelskim in drugim življenjem.
Nastopi dilema, prekoračiti jo, ali se vrniti.
Sproščen brez bolečin in težav v stanju nepopisne blaženosti in prevzet z občutkom, radosti, umirjenosti in nenavadnimi doživljaji se ne želi vrniti.
Občuti vznemirjenost in kljub želji, da bi šel, se vendar naenkrat znajde v svojem materialnem telesu in nadaljuje dotedanje življenje.
Taka izkušnja temeljito spremeni njegovo življenje in odnos do smrti, spremeni pa tudi njegov odnos do življenja.
Back to top

IP Logged

miriam
4

jutri je nov dan
Varazdin
Re: Smrt, umiranje, življenje.
Reply #1 - 20.07.2003 at 18:17:26

Smrt postane del najinega života z najinim rojstvom, je pač nekaj čemu se ne moremo izognit. Čeprav sam je zato sprejela kot nekaj normalnega in kot nekaj kaj lahko prileti vsakega od nas v vsakem trenutku, me je danes smrt fanta ki se je vtopil prizadela, čeprav ga nisam poznala. Prvič v življenju sam gledala poskus oživitve in skozi upala da bo konec srečen, takšen kakšen ponavadi vidimo v tistih trapastih ameriških nadeljevankah. In ko sam opazovala od daleč sam skozi v sebi ponavljanja in prosila fanta naj udahne ...pa ni ............  Cry
Back to top

miriam

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #2 - 13.07.2004 at 03:06:44

Smrt je življenje, življenje je smrt.

Ali.........

Vsak konec ima svoj začetek in vsak začetek ima svoj konec.

Ali........

Okrog naokrog........
Back to top

IP Logged

Alex.je.posranec
Guest

Reply #3 - 14.08.2004 at 08:18:59

Quote:
Moja zadnja celica v glavi umira.
V največji šibkosti slišim, kako me razglašajo za debilneža, do mene prihaja neugoden hrup, zvonenje ali brnenje v glavi.
Obenem čutim, da se gibljem po mračnem kanalu, predoru ali cevi, ko porivam koze v hlevu.
Nenadoma z nepopisnim olajšanjem in prijetnostjo začutim, kot, da sem izven lastnega telesa, vendar, v še nespremenjeni obliki, okolici.
Običajno gledam kozje riti iz odaljenosti, največkrat od zgoraj kot zunanji obiskovalec.
Na poskuse orale in tistega, ki se ukvarja z kozjim analingusom gledam iz neobičajno prijetnega položaja, čustveno vzburjen
Postopno se privajam na neobičajno stanje, > vidim <, da še vedno imam > čivavo <  vendar se ta razlikuje od pokončnega kurca, ki sem ga ravnokrat popušil očetu.
Nasproti mi prihajajo fantje drugi v pomoč.
V njih prepoznam potencialne porivače, prijatelje in znance, ki so me porivali v rit.
Pojavlja se svetloba v mojih ustih, ki dobiva obliko bitja, toplega, prisrčnega duha, polnega ljubezni.
To bitje mi brez besed z neposrednim prenosom misli ukaže naj ležem na tla in mi kaže panoramo očetove riti v obraz.
Vse to se odvija v trenutku.
Občutim, kot, da se prebližujem meji, ki jo razumem kot mejo med zemelskim in drugim življenjem.
Nastopi dilema, prekoračiti jo, ali se vrniti.
Sproščen brez bolečin in težav v stanju nepopisne blaženosti in prevzet z občutkom, radosti, umirjenosti in nenavadnimi doživljaji se ne želim vrniti.
Občutim vznemirjenost in kljub želji, da bi šel, se vendar naenkrat znajdem v svojem smrdljivem telesu in nadaljujem dotedanje iskanje homoseksualcev.
Taka izkušnja temeljito spremeni moje življenje in odnos do smrti, spremeni pa tudi moj odnos do življenja.

Back to top

IP Logged

Alex
Ex Member

Reply #4 - 14.08.2004 at 15:13:05

Lepo, kar nadaljuj, dobro ti gre.
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1