Moonlight wrote on 05.06.2003 at 22:49:13:Zakaj se trudiš ali pa tudi " ne " odgovarjati na vsak POST - če ljudi ne " poznaš " ali ne veš " kako in kaj " samo v določenih primerih.
In kaj počneš ti? Ti si že odgovarjala na moje poste prvi dan, ko sem prispel na ta forum. Do what you preach, I say.
Quote:Ne gradijo se vse Izkušnje enako.
Tvoja je bila ENA IZMED MNOGIH...
Zato sem pa imel željo, da jo delim z vami.
Quote:Oh, sedaj sem jaz postala Kreden - tega pa si ne želim.
Zakaj ne? Kaj pa mu manjka? Saj je fejst fant. Pa še poznaš ga ne, pa že tako govoriš o njem. Joj joj, Star12.
Naj ponovim:
Do what you preach. Quote:Razumem zakaj - a še malo boli.
Vsakega mora
Če tebe boli, potem mora vsakega?
KAJ? ??? Vsi moramo čutit, kar čutiš ti? Kljub svojim drugačnim izkušnjam in drugačnemu življenju od nas (mene) zahtevaš, da smo točno taki kot ti? A različnih torej le nisi sposobna sprejemat?
Again:
Do what you preach. Quote:dotakne se nas, kljub temu, da vemo " kam so šli ", nastane praznina " nepopisno velika in globoka" in večno vprašanje - ZAKAJ?
To se ti kar dalje sprašuj ta svoj večni in brezsmiselni "zakaj". Jaz odgovor že vem, in to ni...
Quote:Soočutje.
Ker če bi bilo to res sočutje, potem ne bi imelo smisla. Saj gredo oni na boljši svet brez bolečin in nam je hudo... zaradi sočutja do njih? Temu bi se potem kvečjem lahko reklo
fovšarija, ne pa sočutje. Ampak tudi to ni to. Ni ne eno ne drugo, ampak nekaj tretjega, do česar še nisi uspela priti. Ko enkrat boš nehala spraševat ta otročji "zakaj", boš pa mogoče prišla.
Ima pa veze s tisto praznino, ja. Ampak ta je v nas samih, ne v otroku. Torej nas tudi boli zaradi NAS, ne zaradi umrlega otroka.
Quote:Občutek ki ga imamo vsi, pa četudi si želimo biti TRDNI V SEBi.
A po tvoje je trdnost nasprotje sočutja? O joj prejoj, Star12. Ta je bila pa ena hujših izjav danes. Torej "trden" človek po tvoje ne more sočustvovati... ??? uf. Huda.
Quote:Lep večer ti želim Himi in vsem vam enako...
Tudi jaz tebi, pa lepe sanje.