jaz bom reku takole...
nismo hotel nadzorovat, ja tega nismo niti nameraval, niti tega ni A. nikol delal(ker je njegovo poslanstvo gradnja sistemo vki sami delajo vse) smo pa hotl da je vsak tolk ozaveščen, da ve na kakšen način naj stvar predstavi... (ampak tle sistem mal škripa ker nismo dal gor niti enega resnega opisa o forumu itd...
če bi povzel smo na forumu, usmerjeni smo v iskanje boljše rešitve... tko velja tudi za boruta, ki ni hotel reklame na sončni in v enem topicu dogaja se(kto je sedaj), ampak v 10 topicih an splošno in to še na vrhu...
ampak tle smo se naučil da ne preveč hitet...
se je pa dogodil da je šel... žal... upam da nebomo več delal napak, VSI!
pol je bla težava z moje strani sam k je miro dal sliko in je ni hotu umaknit, na link, kjer nebi bla tolk na udaru...
ampak to je tudi vse kar se je z moje strani urejal, drugač pa ustvarjamo valda sistem, le to nič drugega, enak za vse, v open sourcu.
in smešn se mi zdi da izmed 1000 dobrih in 1 slabe stvari vedno pride eden, ki serje o tej 1 slabi...
jao mu, sam sej nima veze zame...
glede himija , men himi dokaj uredu piše, je bl zamorjen na sekunde ampak, ma tendenco v iskanju, tko da je ok...
glede slikc na splošno smo pa zadnjič rekl oz je gape prosil da ne dajt slik na forum zgleda da je to himi spregledu, sicer bi to upošteval, sej se razume ane? da mamo ostali 56kb/s modeme in da to zaseda procesorki prostor in čas...
torej se strinjam z andresem glede slikic, in se mi zdi da se tudi ostali in kot se spomnim to velja tudi za angleške texte...

love al of you andres, himi and kreden, z vami se tolk ukvarjamo zadnje čase, da vas bom nagradil za najbolj plodovit tim na forumu v vseh pogledih

bom reku vsem skupi(tudi sebi) razumite da je forum postavljen azto da bi lahko nejgovi obiskovalci sodelovali v iskanju znaja in dopolnjevali eden drugega, za priajteljske pogovore in za delo na projektih in skupno ustavrjanje.
držite se tega da pišete samo to kar se v topicu sprašuje ne mešat osebnih zamer in medsebojnih dokazovanj kdo ma prav not, za psihiranje in za razščiščevanje pa smo uredili chat...
to da se poskušamo držat stvari, smo se tudi enkrat dogovoril ane...
zato ker upoštevate ostale in se spoštujete med sabo in hkrati ustvarjate to kar vas zanima, vas mam jaz rad.