Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 30575 times)
Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Re: Kaj imajo moški najraje?
Reply #30 - 06.10.2004 at 11:21:19

exodus wrote on 06.10.2004 at 09:35:56:
Meni najbolj paše, če me punca žgečka.... hi,hi...  Grin

Od kdaj pa virtualne punce žgečkajo? ??? Tongue Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #31 - 07.10.2004 at 07:52:17

Grin ti jaz odgovorim. od nekdaj.
kibernetična, navidezna resničnost je to. filing si moraš pa samo predstavljat... Grin
žgečkljivo...
lp
Anđi
Back to top

Angel*

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #32 - 07.10.2004 at 07:58:29

moški imajo naraje, da jih ženske:
razvajamo,
ljubimo,
upoštevamo,
da smo ponosne nanje,
žgečkamo,
masiramo,
poljubljamo
in
...včasih
pustimo na miru, da spijo,
gledajo nogomet,
da so mal zanikrni,
neobriti,
srboriti,
želni seksa in ljubezni;
vedno pa:
pustimo jim proste roke pri odločitvah,
ločitvah,
popivanju in zapravljanju časa,
gledanju drugih žensk in
sanjarjenju...
včasih so kot majhni otroci,
občutljivi in nebogljeni,
takrat jim pa pomagamo.
aja, včasih jih tudi poseksamo.

lp
Angel Grin
Back to top

Angel*

IP Logged

Gru Gru
5
p

Reply #33 - 07.10.2004 at 12:45:34

Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #34 - 11.10.2004 at 10:24:32

tks. moški imajo včasih radi tudi mal bolj pametne ženske, ki delujejo odločno in samozavestno. take, ki znajo v človeku zbudit pozornost in so vredne zaupanja. ne putk, pa ne barbik Grin
lp
Angel
Ps.: včasih je potrebno nasut tud mal angelskega prahu, ki deluje kot začimba. neslana juha veste kakšna je, a ne? Grin
Back to top

Angel*

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #35 - 11.10.2004 at 10:46:54

Gru Gru wrote on 07.10.2004 at 12:45:34:

ja in potem se folk čudi, da nataliteta pada. 50% moških je egoistov, ki še vedno pričakuje, da bo ženska tiho, ne bo zahtevala pozornosti in bo prispevala v družinski proračun, za piko na I bo pa še gospodinja.

Grin  Grin  Grin torej, v eni generaciji smo ženske pridobile pravico, da hodimo v službo in nosimo denar domov  Grin  Grin  Grin

(čeprav verjetno rezultati glede ženske populacije verjetno nebi bili dosti bolši)
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #36 - 11.10.2004 at 11:12:01

sinjeoka wrote on 11.10.2004 at 10:46:54:
ja in potem se folk čudi, da nataliteta pada. 50% moških je egoistov, ki še vedno pričakuje, da bo ženska tiho, ne bo zahtevala pozornosti in bo prispevala v družinski proračun, za piko na I bo pa še gospodinja.

Hudič je, da ženske tako dobro vidite. Le kako naj bo moški gospodinja, če pa ne vidi nikjer nobenega prahu, ne moti popolnoma polna košara z umazanim perilom, ne moti ga cela gora nepomite posode...itd, da ne naštevam več.

Je pa med tem časom moški zelo obremenjen z nogometno tekmo, treba je iti na tenis, na partijo taroka...itd, da ne naštevam več.

V končni fazi pa sta zvečer oba tako utrujena, da ni časa za dvig natalitete.

Grin Grin Grin

P.S. Ženske, ne me resno jemat. Kiss
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #37 - 11.10.2004 at 17:12:55

Quote:
na partijo taroka...

Tale vzklik bo izključno za smoter zenske emancipacije in nikakor kot zelja po lastni zabavi:

* Terrania navduseno vklikne "jaz tudi, jaz tudi!"
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #38 - 11.10.2004 at 22:22:03

sinjeoka wrote on 11.10.2004 at 10:46:54:
torej, v eni generaciji smo ženske pridobile pravico, da hodimo v službo in nosimo denar domov  

Če smem biti malce cinična, bi še dodala: "nismo pa se odrekle privilegijem, da smemo opravljati vsa gospodinjska dela kar same".

Ok, joke, ampak če dobro razmislim, je tolikanj opevana emanicipacija (ženske smejo v službo) ob nespremenjeni mentaliteti moških ženskim prinesla dvojno delo.
Se je za vprašati.

Če bi jaz naletela na moškega, ki ne zna čisto nič skuhati, zlikati ali oprati, bi zbežala kot veter. Grin
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #39 - 13.10.2004 at 08:27:17

jaz tudi. zbežala bi k drugemu, ki vsaj malo zna poskrbet zase. se pravi, bi me mogu tud mal pedenat. to temo pa smo že mel. pedenanje.
lp
spedenani Angel Grin
Back to top

Angel*

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #40 - 13.10.2004 at 09:27:06

Lilith wrote on 11.10.2004 at 22:22:03:
Če smem biti malce cinična, bi še dodala: "nismo pa se odrekle privilegijem, da smemo opravljati vsa gospodinjska dela kar same".

Če bi jaz naletela na moškega, ki ne zna čisto nič skuhati, zlikati ali oprati, bi zbežala kot veter. Grin

Najboljši garant za emancipacijo ženske je, da  ne zna niti kuhat niti prat niti peglat.  Ker če se  njena emancipiranost meri po (ne)opravljanju teh del, pol je dejansko emnacipirana, če ne zna nč od tega, ne pa,  če noče delat tega. Ker če zna, pol je brez veze, da tega ne dela, ker bo dedec to naredu dost slabš, ker on tega zarad svoje patrirahalne vzgoje zihr  ne zna delat in če se bo tega lotu delat ga bo punca sam jebala, kolk je nesposoben to delat.  Jest mam okrog tega  čist osebno izkušnjo, ker živim z emanciprano žensko v tem  smilsu, da  tko kot jest ni imela pojma o kuhanju, pranju, peglanju in pospravljanju /čiščenju sploh, tko da sva se sprot navadla delat te stvari tko, da jih  počne  tist, ki ma s temi stvarmi večje veselje al pa ma zanje več  cajta. Če ni ne enga ne drugega, jih pač ne počne  noben ne da bi zarad take nemarnosti  kdo  kaj trpel na 'emancipiranosti'.
Back to top

IP Logged

Gru Gru
5
p

Reply #41 - 13.10.2004 at 09:44:20

titud wrote on 13.10.2004 at 09:27:06:
 Jest mam okrog tega  čist osebno izkušnjo, ker živim z emanciprano žensko v tem  smilsu, da  tko kot jest ni imela pojma o kuhanju, pranju, peglanju in pospravljanju /čiščenju sploh, tko da sva se sprot navadla delat te stvari tko, da jih  počne  tist, ki ma s temi stvarmi večje veselje al pa ma zanje več  cajta. Če ni ne enga ne drugega, jih pač ne počne  noben ne da bi zarad take nemarnosti  kdo  kaj trpel na 'emancipiranosti'.

EEEEEEEEEeeeeeeeeeee, točno to sem hotel povedat,

bravo titud.

Predvsem je pomemben ODNOS !!! To kar dva čutita med seboj, vse ostalo se da premagat.

---------------------
Če greš v odnos že z vnaprejšnimi zahtevami, se ti kot po pravilu dogaja, da ugotoviš, da po lastno določenih pravilih, skorajda ne obstaja partner zate. Dejstvo in resnica je, da ko se začne odnos vzpostavljat, ne moreš tako po kmečko rečt, ajde fant ne zna zlikat, ko ga jebe.

Zakaj? Mogoče je pa fant tok predan šraufanju avtov, tehniki, da ni mel časa fineso potegovanja preko srajc se naučit, niti tega ni potreboval, če nosi take vrste oblačil, torej da je nek tehnični maher. Po drugi strani, pa ti likalnik, ko se pokvari, razstavi na prafaktorje in ga popravi.. Pomembno je to, da ko se pojavi potreba, da ZLIKA, da je voljan se to naučit in prevzet to delo in vse ostalo velja za tisto kar pač po predstavi prevzetne deklice še ne ve.

Zato je kot prvo pomemben odnos in medsebojni filingi in pripravljenost naučiti se vedno kaj novega. Najprej odnos potem pa gremo dalje.
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #42 - 13.10.2004 at 10:21:39

Gru Gru wrote on 13.10.2004 at 09:44:20:
Zato je kot prvo pomemben odnos in medsebojni filingi in pripravljenost naučiti se vedno kaj novega. Najprej odnos potem pa gremo dalje.

Odnos se  gradi dalje predvsem na tem, s kakšnimi pričakovanji se gre vanjga. Če  punca tipa očara s kuhanjem, speglanostjo, čistočo oz. če tip  če tip pade na to,  pol mu je v njuni skupnosti brez veze pod nos metat, zakaj on ni tega pripravljen vzdrževat, saj je  blo očitno, da ga bil pri punci očaran nad  tem, kar je blo njemu nedoslegljivo. V tem smsilu se mi zdi  občutek  opehrjenjosti, če mu punca očita, da ne opravlja gospodinskih del oziroma če je prisljen  ta ideal  vzdrževat z lastno aktivnostjo,  čist upravičen... Ne trdim, da ga je opeharla punca, saj je vanjo precej verjetno projeciral lastna pričakovanja, ampak občutek opeharjenosti ne  bo zato nč manjši...
Back to top

IP Logged

exodus
Ex Member

Reply #43 - 13.10.2004 at 10:34:05

titud wrote on 13.10.2004 at 09:27:06:
Najboljši garant za emancipacijo ženske je, da  ne zna niti kuhat niti prat niti peglat.  Ker če se  njena emancipiranost meri po (ne)opravljanju teh del, pol je dejansko emnacipirana, če ne zna nč od tega, ne pa,  če noče delat tega. Ker če zna, pol je brez veze, da tega ne dela, ker bo dedec to naredu dost slabš, ker on tega zarad svoje patrirahalne vzgoje zihr  ne zna delat in če se bo tega lotu delat ga bo punca sam jebala, kolk je nesposoben to delat.  Jest mam okrog tega  čist osebno izkušnjo, ker živim z emanciprano žensko v tem  smilsu, da  tko kot jest ni imela pojma o kuhanju, pranju, peglanju in pospravljanju /čiščenju sploh, tko da sva se sprot navadla delat te stvari tko, da jih  počne  tist, ki ma s temi stvarmi večje veselje al pa ma zanje več  cajta. Če ni ne enga ne drugega, jih pač ne počne  noben ne da bi zarad take nemarnosti  kdo  kaj trpel na 'emancipiranosti'.

ja, čakaj malo, ne da bi žalil tebe ali tvojo ženo, ampak zdiš se mi, da si v neenakovrednem položaju z njo, ker dela niso deljena 50:50. To je tudi odvisno od tega, kaj kateri počne, se pravi od dela...
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #44 - 13.10.2004 at 10:44:35

exodus wrote on 13.10.2004 at 10:34:05:
ja, čakaj malo, ne da bi žalil tebe ali tvojo ženo, ampak zdiš se mi, da si v neenakovrednem položaju z njo, ker dela niso deljena 50:50. To je tudi odvisno od tega, kaj kateri počne, se pravi od dela...

glede na to, da titud sploh ni omenil koliko in kaj imata z ženo razdeljeno delo, bi jaz exo res rada izvedela od kod ti predpostavka, da je njuna delitev neenakovredna?

in čist btw.   ali misliš, da je 50:50 edina možna enakovredna delitev, oziroma ali se ti res zdi, da je v praksi sploh možna?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4