Andres wrote on 23.05.2003 at 01:40:44:Ravnokar sem se bril in med pogledom v ogledalo in zvoki žuboreče vode mi je nekako padlo v glavo kako hudo so ženske naivne, ki več ur na teden stojijo pred ogledalom.
Ženske so naivne.
In kje vi prepoznate moško naivnost? Deklice prosim.
Andres
Moški niste toliko naivni. Sploh bi si bol inteligentne igrice lahko sami še prej izmislili.
Ta dogodek verjetno ni znan. Gre za dialog dveh kitaristov vlatko&miroslava, ko je prvi prišel na obisk pred turnejo, ga je zanimalo, kaj se v svetu, L.A.ju torej dogaja, sledni mu odgovori "pa, mi se dogajamo, čoveče". Pri tem je mislin na cd, ki je takrat ven prihajal.
Imate še eno drugo slabost, Andres. Kar je prej kot ne ogledalo. Tukaj se verjetno Rugelj ne moti, ko pravi, da je vse na svetu ustvarjenega od moških. Za svoje krajšanje časa e kontrolorate to, kar se vidi. Pretežno se na vsaki najde še kakšna napaka, ki pa je tudi v naših glavah, žal. Nas pa tako ene in druge le špegu prikaže kot žive, na fotografijah in ostalih tehnikah smo od vsega žitja še bolj tihe.

Na našo srečo pač ogledalo še ni živo, morda bi si katrer v nasprotnem čas prej s skokom na glavo skrajšal.
Ne vem če je kaj reči, ki govori o naivnosti obeh, moških kot žensk torej. Ima tukaj predvsem "otroška industrija" mmočno mašinerijo še zraven.
Ker gre v večji meri za onesnaževanje, ki pa kot tolikokrat udari po buči le najbolj aktivni faktor v njej, otroka torej. Sama zase sem, ravno zadno nedeljo opazovala eno družinico, ob vodi, lepo v naravi in to daleč stran od dnevnega prometa. Mali nagic se je kobacal, ob tem ga kamenčki niso špikali??, mama in oče sta zraven, normalno oblečena. Če se je oče prestopil za pol koraka, jih je mali naredil 5 za njim. A vendarle, sledi kot običajno mama s plenico, očisti vse packe najprvo z desinfekcijskimi robčki, brez napora natakne pampersko,, da se mali ne bi polulal v oprane hlače, hlače potem zato, da ne bi ušel kakšen kakec v čevlje. Kako se jim je moralo goditi, pomislim ob tem, našim stricem in staršem se ve, ker so revni bosonogi skakali vse dni v srajčkah pa brez plenic. Lahko si predstavljate, da so starejše sestre pazile mlajše, ker so mame v številnih družinah težko dovolj hrane pridelala. Taka vzgoja nam daje danes predvsem mislit.
Sem zgoraj opisani slučaj zabeležila kot ´povratek v civilizacijo´, verjetno za nas vse naravnost predrag špas.
Karmen