??? Mene pa neki zanima... a tiste, ki kle pravte, da gre za manipulacijo, nič ne moti manipulacija CNN, ki vojno prikazuje kot "nedolžne ognjemete" sredi Bagdada in uničevanje bunkerjev kot neko video igro. To je mnogo hujša manipulacija, kot pa prikaz žrtev (glede na to, da podobne fotke prikazujejo tudi američani, mislim, da žrtve civilov niso manipulacija). Jah, eni so res šli z enim delom telesa v pralni stroj

Kar se vesti tiče, pa vas razen gapeta na demostracijah proti vojni nisem videl, med tem, ko naša vlada sprejema "pomoč" za vojno. Na žalost so demonstracije edina stvar, s katero lahko zaustavimo vojno, pa še za to smo zelo zelo pozni.
Kajti, danes, prav danes, sem videl na TV SLO ameriške (plačane in s strani Bele hiše podprte) pro vojne demostracije (med tem, ko zapirajo nasprotnike vojne). Spomnijale pa so me na mitinge v Srbiji v prejšnjem desetletju, ki so pripeljali do masakrov v Srebrenici, na Kosovu. Na žalost črni dobro izkoriščajo medije (na googleu so tudi uvedli blokade vsaj dela teh slik, saj jih je konec koncev nemogoče najti s tem iskalnikom, med tem ko sem jih s slovenskim najdi.si takoj našel), moč ki jo imajo. Zato predlagam, da z nenasilnimi, Gandhijevskimi demonstracijami nasprotujemo vojni in s tem vršimo pritisk na vlado, da ne popušča USA tam, kjer jim ne sme popuščati - pri podpori vojni.
O tem, kdo je bel in kdo je črn, pa najlepše priča dogodek, ki se je zgodil prejšnjo soboto na koncu demonstracij: Ko smo na koncu demonstracij zaplesali kolo po kongresnem trgu, sta 2 jati golobov nad nami zaokrožili, in to le nekaj sekund za tem, ko sem pomislil, da je čas, da pride angel miru. Bog me je uslišal !!! In upam, da bo pomagal tistim otrokom, ki morajo sedaj živeti pod ameriškimi bombami.