Gru Gru wrote on 01.04.2003 at 11:15:42:Ja tuki moram še mal dodat.
ARS, ja sami izbiramo katere slike bomo gledali katere pac ne. Zato obstaja neka politika in ker se do sedaj ni ravno veliko takih ali drugacnih slik leplo, je problem nastal.
...
Ja je res, IZBIRAMO. In vecinska izbira je, da takih slik na tem forumu, NE. Ce sploh kaj slik, ker je to forum, tekstovna oblika. In jest si izbiram sam svoje slike.
Lahko debato zapeljemo v to smer, da se odpre še ena luknja na forumu, in se tam notri to dogaja. Ampak si predstavljaš kaj boš dobila notr. Slike seksualnih sprevrženosti, slike nasilja, dark side. Pa želiš to gledat in si govort:"Je usoda mi pokazala sliko. "
Poleti si izberem sliko morja, borovcev. Cez vikende si kdaj izberem sliko forumašev, se srecam z njimi. Zaenkrat imam še to možnost. Nekdo izbere obisk koncentracijskih taborišc za svoj dopust. Vsak ima svojo izbiro, kake slike bo gledal s svojimi ocmi. Seveda nekaterim je ta izbira že izvzeta.
Jasno. O izbiri tukaj se nekako odlocamo skupaj.
se ve
Edi,
Hmm, do sedaj je bila edina politika na tem forumu, ki jo poznam gapetova, ki je bila: ne brišem, ne da se mi, pa še nocem povrh. Žaljivih tekstov en lep kupcek (za koga tudi morda kakšen moj vmes) pa noben ni bil zbrisan.
No gapeta se je dalo celo prepricat, da je kaj zbrisal, ce je opazil, da nekomu to res kaj pomeni in se mu je povrh še dalo to naredit. Kar je zame tudi ok.
Izjema je bila, kot je to Gape povedal, ce bi se vas najmanj polovica certificiranih bedakov

odlocilo za nekaj, ali pa pol registriranih clanov.
No politika, ki jo sedaj uvajate je pa cisto drugacna. Nekomu nekaj ni všec, pritegneta mu še dva prijateljcka in nakljucni obiskovalec in ck, škarje. Vsaj tako to zgleda. Ce je ena od tu omenjenih oseb A. seveda, sicer pa verjetno ne.
Zdaj jest ne vidim neke bistvene razlike med tekstom, recimo napisanim z namenom, da izzove mocno custveno reakcijo in pa sliko, da bi bila tu potrebna drugacna politika.
lp bp