Ziby2 wrote on 30.04.2003 at 10:14:48:Sprašujem se kdaj smo sposobni za spremebe k boljšemu, srečnejšemu življenju.
Tudi jaz se to sprašujem, veliko, skoraj preveč. V bistvu imamo mogoče na tem delu vsi nek zadržek...Ali...
Quote:Kaj nas ovira, da bi živeli življenje kot si ga želimo, zakaj ne začnemo živeti svojih sanj.
Moje mnenje, ki ni Tvoje ; Strah pred Neuspehom, da sanje niso mogoče, Niti ne uresničljive. Sanje so pogosto velik, razkošen cilj, ki ga dodamo k svojemu delu življenja. Moja ovira - prepustiti se uresničitvi sanj in jih Živeti. Živet po njih. Ko pa vem, ali pa joj, si samo mislim, da jih ne bom zmogla uresničiti.
Uresničitev pride sama od Sebe, seveda, ko Začnemo delati na svojem Cilju. A je strah vedno pristoten, vsaj, ko opazimo majhen spodrsljaj - ampak to je Zgolj v Poduk - neka izkušnja, katera nam da še večja krila. Koneckoncev imamo vsi svoje sanje - in jih živimo, kajne.
Quote:Za sprembe je potrebno precej poguma, da se osvobodimo starega življenja, navad, ustaljenega ritma v katerem stagniramo in životarimo.
Pogum je Ena in Edina Smernica, ki nam Kaže pot, pot K uresničitvi sanj. Torej POGUM VELJA, kajne. Seveda ga imaš/imam..

Preteklost delno moramo ohraniti, vsaj en košček, in se na tem Graditi, prepričana sem, da je vso ne smemo pustiti za seboj. Osvobajamo se iz dneva v dan - delimo in Krepimo svoje sposobnosti Po novem in Lepšem - Boljšem.
Quote:Kako postaviti nove temelje za novo življenje?
E - Pogum.... Velja... Vedno....

In seveda Trdne odločitve, da BOMO v VSEM USPELI, kar si bomo zadali. Postavljamo temelj za temeljem in Gradimo na lepši in bolj polni Prihodnosti.
Quote:Problem je predvsem prepoznati lekcijo in jo razumeti.
Se pravi - Dovolj dobro poznati SEBE. Lekcija - nove prepoznave - spoznanja. Življenje nas Uči Iz Dneva v Dan. Vsi pa smo ZA vse Sposobni.

In Okvirje - sami si jih DELAMO. Kar pa bo v njih, je Odvisno od NAS, samih.