tomi wrote on 15.05.2003 at 21:27:51: 
Ej, pri nas tudi v parkih počnemo vse vrste takšnih "grozot", še seksajo včasih, tak da EU vseeno ne rabimo v tem pogledu...

Vsaj dokler nas ne bodo hotli razni b1-5 nagnat in nas stlačit še v manjši akvarij, kot smo že itak...
Sa verom u boga, sloboda ili smrt! Nagnat?' Gape je napisal:
Quote:... kdor pa bi rad bil 'varen' naj gre u ameriko, kjer so jih polna usta varnosti in podobnih izrazov
Prvo za enkrat obstaja sa samo b5.
Bogi revež, ka misliš da te tlačm v še manjši akvarij. Dej se mal pred računalnik vsed in še enkrat dobr preglej moje poste.

. A ni paranoja še ena od posledic , ki se včasih zgodijo nekaterim po uporabi določenih. substanc...
Quote:b5, daj povej z enim samim argumentom zakaj tebi škodi videti nekoga, ki kadi ganđo (al pa cigaret po tej logiki..)?
Kje sem pa napisal da mi škodi videti? Sem dosti star. To fazo sem deal čes, vem kaj je kajenje ganje....Osebno me ne moti, dokler ne posega v mojo svobodo.
Podnevi v parku, valda da me moti. Ob tem času pride v park tudi veliko otrok.
V zaprtih javnih prostorih pa vem da mi (posledic ne bom razlagal, poglej topic o temu, nekje na forumu je), ker če se hočeš sam zakajat ok, drugi bi ra radi vdihovali zrak brez primesi ganje.
Kar se mene tiče lahko kadiš ganjo na vrhu nebotičnika,
sam pazi, da ne bo ta zadnja v tem lifu.
Svoboda posameznika je omejena s svobodo drugega. Ne mormo delat, glih kar nam na pamet pade. To ni ravno dober zgled za mladino. Kajti če bi bilo to res tako dobro, bi jim lahko že v inkubatorju dovajali ganjo.
Ne hodi čez rdečo, ciciban te gleda.