Gledam meljem, razmišljam, downloadam, skratka, udba.net še vedno trdim ni prišla iz slovenske zemlje.
To sem napisal, takoj, ko sem za to afero izvedel tistemu ki me je o tem obvestil.
Sam vidim potek dogodkov takšen.
1. Slovenija: Naredi spiske ljudi in jim s tem odvzame vse pravice. 9 marca 2003 je bila vest o izbrisanih že zelo zrela in na ta dan je potekla v New Yorku tudi registracija za Udba.net. In ker imamo tako močno, jako močno policijo:D naj mi rečejo da niso vedeli, za to registracijo. Seveda so. Samo čakali so da minejo volitve, sicer še v NATO nebi šli.
2. Udba svojih sodržavljanov, četudi udbašev ali ne, ne pusti osramotiti in se upre na način afere udba.net.
2. Lajovic ki naj bi bil domnevni krivec je normalno nedolžen, glavni krivci pa niso le v centrali UDBE so tudi v Sloveniji. Četudi Lajovic delno kriv je bo ostal zaščiten ravno tako kot Grubelič.
3. Nekaj dni po tistem crkne oziroma prenavljajo pri največjem ponudniku emailov v Sloveniji, Email si. Ja normalno filtrov pravih za odvajanje kisline v pdf formatu niso imeli.
No, to pod tretjo točko ne bo priznal nihče, zanika pa lahko vsakdo, zato še vedno ostajam pri možnosti, da tako tudi je. Velja tudi možnost, da tako absolutno ni, saj email si naj bi bil kot vsak drug server potreben prenove. A vendarle, če nekdo nadzira email.si oziroma na katere acounte prihajajo pdfji, potem je nadzor že pred tem opravljen tudi na Siolu in Arnesu. Nova udba?
Andres
right mouse to save
http://www.umaknjenfile.com