Moonlight wrote on 21.04.2003 at 10:51:40:Živimo Na planetu, ki se Imenuje - Zemlja.
Naj si še kdo Govori, da so še lepši svetovi od TEGA, a verjamem, da Je tukaj - Sedaj - Najlepše.
Kaj pravite Vi, Ta naš mali Planet? Kakšen se vam Zdi?
Jaz bom napisala Takole.
Veliko lepote je na njem. Tiste, ki te Notranje Pomiri in tiste, ki Te Poživi.
Narava ima svoje čare in Zasluge, da je temu Resnično tako. Vsak dan nas obdari s čim NOVIM. Mi potem S temi Čari Bogatimo sami SEBE, kar Je Bistvo Življenja - TUKAJ.
Moja Ideja Za ta Svet je;
DA SE S SKUPNIMI MOČMI TRUDIMO, DA BI BIL ŠE LEPŠI. Podaj Prijatelju Roko - Skupaj se odpravita na kakšno Lepo mesto in Občudujta in Negujta vse kar Opazita Okoli sebe.
Svet VAMA bo Hvaležen, za vse BESEDE, ki jih oddajata VANJ. 
GRADIMO Svet V Harmoniji - TAK BO LEPŠI... 
www.tamilkidz.com/index_files/images/planet-earth.jpg
NAŠ- TVOJ in MOJ Planet - Zemlja!
http://www.globetech.com/images/contact%20-%20Planet%20Earth.jpgTa svet je lep,
če nekomu nekaj daš,
ta svet je lep, če nekoga rad imaš,
če roko stisneš komu, ki ga kaj boli,
ta svet je lep, če si človek do ljudi.
Ta svet je resnično lep....Vsa mogočnost energije, ki nam je dana....Ustvarjati lepo....Videti lepo....Čutiti notranji mir in lepoto povezanosti z energijo vesolja... Zmožnost notranje moči, da človek v življenjskih preizkušnjah še vedno ne podleže množici, a bije svojo pot, z vero v skupno jačanje pozitivne energije. Vsaka stvar rabi svoj čas...In ravno tega imamo na tem kratkem času, ki ga imenujemo življenje...
Ali obstajajo prejšnja in naslednja življenja....Ne vem, niti ne razmišljam in se ne obremenjujem, čeprav mi občutek narekuje mnenje, da sm bila in bom....
Edino kar mi je sedaj pomembno je dati čimveč ljudem....Ljubezni, Topline, pa naj si bo to v obliki preproste tople besede ali širjenja osebnega miru na druge ljudi... Spremljati in sprejemati življenje in *vesolja*, *stvarnika*, ali *angela varuha*, ali kakorkoli ga že imenujete.... Njegovo zaščito in prisotnost ter vodstvo v določenih trenutkih v življenju...
Možnost iz razbitin ustvariti in čutiti lepo skulpturo... Imeti materialno in nematerialno nič.... a hkrati imeti polnost, mir in vero v energijo.... kaj iskati v drugih svetovih? Verjetno, ko bo prišel čas za to, bo vse jasno.... Imamo vse....
Zjutraj zvok ptičjega petja, katerega čaz dan preglasi zvok pločevine na cesti...
Prelepe barve in energije sončnega vzhoda, ko se vse prebuja in zahoda, ko se narava umirja...
Občutek, ko se nekoga dotakneš z toplo besedo...pogledom....
Občutek sreče, ko spoznaš nekoga, s katerim v mislih zjutraj pričneš dan... In samo domišljam si, kako lep šele more biti občutek materinske ljubezni... Ko opazujem matere z otroci... Toliko topline....Topline, miru in ljubezni.....Zaščitništva.... Že samo ta energija....Neizmerno močna...
Starejši parček, ki se z roko pod roko sprehaja v naravi....Prav občuti se njuna energija in ljubezen...Umirjenost...
Razigranos ptic v poletnem jutru in zvok dežnih kapljic po tleh in vodi....
Šepet listja v vetru...
Vse možnosti in življenjske izkušnje...
Ta svet je res lep...
Sončka in mir v srcu vsem