Solange wrote on 15.04.2007 at 16:40:00:Ta svet je res lep, a malo razdvojen. Obstaja ljubezen in njeno nasprotje. Obstaja dan in noč. Obstaja mir in nemir. Vse se menja in dinamika povzroča spremembe. Tudi na naši Zemlji. Drugače pa je tam (na oni strani), kjer je absolutno, kjer smo bili pred rojstvom. Za opis tistega življenje ne obstajajo besede. Je neizrekljivo lepo. Ne vem, kaj me je gnalo, da sem se rodila. Mislim, da sem želela poiskat odvisnost v tej relativnosti bivanja. Zato sedaj vem. prišla sem po ljubezen in jo dobila. Hkrati pa še odvisnost od nje. Vse v paketu. Ampak odločitev je bila moja. Res je ta svet lep, za onega pa na Zemlji ne ustreza nobena beseda ali opis. Je čudovit, prelep ...' Premalo povedo te besede. Potrebujem močnejše izraze, a jih ni.
Zelo lepo + dobro povedano

.
Morda bi še dodal, da onstran, v duhovnem svetu le ni lepo za vsakogar .

Namreč, vsak bo dobil svoje plačilo , ko pride tja.

In, nekateri zlobneži, bodo morali tudi tam prestajati še marsikake grozne muke + preizkušnje.

In, vidiš, ravno nasprotno od tebe, se jim bo zdelo ( vsaj na začetku, dokler ne napredujejo dovolj ) da je vse slabo + temačno, - analogno ustrezajoče njihovemu notranjemu duhovnemu stanju .

Iz tega pa sklepam, da si ti že dokaj duhovno napredna duša , z dovolj ljubezni v sebi.

Takim bo šlo bolje onstran, če ne že tostran .

Pa dober + lep , nesveten , duhoven dan, vam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

...
by Boštyxz + # spirits + #

#