... s tem se strinjam Aleš, pri vseh stvareh je tako. Sem sama tud že prišla do tega, da se lahko tko trezna sprostim in ufuram v dobre feelinge, da folk pol misli, da sem xse jedla.

Edin je pa res, da sem dost občutljiva glede glasbe (a je to tut odvisnost, od dobre glasbe????

), me lahko DJ, če ne rola dobro v trenutku zamori in se mi ne da pol več plesat.
Sem se ga pa maja na eni poroki, po letu in pol mal napila spet. V bistvu sploh nisem čutila nobene pijanosti tko ful. Sem zgleda kljub popiti flaši šampanjca in žblj vodk redbullov, sem ostala v alkoholni fazi št. 1.
Quote: 1. Stopnja zadovoljstva: oseba je klepetava, sproščena, družabna in brezskrbna. Popušča ji nadzor nad vedenjem, pojavijo se napake pri odločanju.
Se pravi moja napaka v odločanju je bla to, da sem nadaljevala z red bull/vodkami in posledično sem imela drug dan večjega mačka, kot bi ga imela.

No pa se mi ni razvila neka potreba po nadaljunem opijanju, čeprav me ima Aryan za celo pijanko, ker sem zadnič, ko je blo 37C enga radlerja pila.

Aleš, pa naredi že prispevek .