sem odprl nov topic, da bomo dirket not pisal...
marjana pravi kdo bo organiziral ???
sem mislil da bi si mal razdelil delo

najprej je sploh treba vedt kaj želimo kaj hočemo met za rojstnga, al bi blo to bl na izico v lokalu?
al bl zabavno v kakšnem štuku al pa pekarni?
majbe bi bil jazz za nas

a bo kaj programa...? kaj hočmo met?
no jaz bi recmo rad da je en pozdravni govor( ne nujno da ga tud jaz povem...

), pa branje najboljših 5 prispevkov(zgodb) iz pozitivk, pa podelitev nagrad, pa banket, pa pol dogajanje + zabava do jutra, pa pol ms v mb pa tam nagovor...
mislm

vsekakor sem se zdej spomnu da bomo težk, organiziral glasovanje za najbl pozitivno osebnost, pa dogodek,.. lahko pa za najbl pozitivno dejanje v sklopu foruma, cahta, pozitivk...
pa 5 recmo najboljših prispevkov v pozitivkah ki bi jih pol prebral
pa avtorjuem podelimo simbolične nagrade...
vse to bi lahk združl z predstavitvijo vodnika če bo izšel, sam mislim da zdej bo.
torej kot iz tega razbiram, je potrebno sam plac določt pa rezervirat, po možnosti kjer ni vstopnine... in da bi blo za ostale tud odprto, sam kao pozitivke bi mele rojstnga tud tam not ...
pol narest plakate pa polept in obvestit javnost, prek mailov neta, medijev...
pol pa program sestavt, un uradni del ob 19 da nebo preveč folka za žur že takrat, pol pa zabava ob 22 h...
tko da dela ni prav velik, programa pa tud ne bi prav velik mel...
banket ostaja želja, razn če bi punce in kakšen oliver(gb)... pršu pa kaj od doma prnesu, napr gibanico, takose, štrudl, potico...
pa kašen bio eko pridelovalc sok dal...
to bi blo gud...
zdej me sam zanima kako bi se lokal odzval na idejo o brez alko in cigaretih dogodku

torej se kdo pridruži