Kr_eden
Ex Member
|
Lajte kere.
Im'o bi ja što god kasti i na konto ove vlasti... ali neću Đavo je tu da me tera, ja sam tu da ne pretera... nemaš jeda, odoleću...
Briga mene za poštene što zastrane, za ministre, nadobudne i nastrane Briga me za razne mustre, notaroše, mlade žustre, što zanoće ko hetero, a osvanu na četvero...
Im'o bi ja što god kasti... ej... eeeejjjj, a čerez čega... vidi jarca... slaba vajda od bećarca... ja sam ovde zadnja šuša nema mene ko da posluša... a ni mene... što bi mene, neko zarezivo...
O im'o bi ja što god kasti ne mož' od tog rep izrasti... pa ne može al' opet... al' izvinte... Već sam beg'o preko bašte, ajd' jedared i vi kaž'te... Il' se skin'te...
Marim ja za bezbožnike prve vrste što ćorišu levom dok se desnom krste, baška što za nji' ne vredi nijedna od zapovedi donacije već otvore rajske dveri za zlotvore...
Im'o bi ja što god kasti... ej... eeeejjjj... A s tim ću samo steći neke dušmane i jediveke, beležnike što se mite, činovnike nezasite, načelnike i finanse... Okan'te se nema šanse...
Lajte kere varošanke, kera sam i sam, odlično vas znam, ne dam za vas žute banke, lajte samo znajte da vas ne slušam. Dok je meni moje Ljubice, moje bubice i golubice, man'te me se gradski kerovi kad i niste neki zverovi
Im'o bi ja što god kasti, bilo bi tu da se masti... Al' C... pre bi' ti ja rek'o što šta pa da ne znam kol'ko košta sada... duplo... kol'ko 'oćeš...
Da pominjem te što su nas obrukali i smesta nas žandarima odrukali, dele zemlju i drumove na zaove i kumove, zakunu se pa odaju, prepakuju pa prodaju...
Im'o bi ja što god kasti... ej... eeejjj... Al' nateraću na vrat bedu sve po redu... prefarbane stare kante, promašene muzikante, raznobojne liferante i berzanske špekulante...
Lajte kere varošanke, kera sam i sam, odlično vas znam, ne dam za vas žute banke, lajte samo znajte da vas ne slušam. Dok je meni moje Ljubice, moje bubice i golubice, man'te me se gradski kerovi kad i niste neki zverovi ... malo džeza... džezerica... vadim bricu za džezericu...
Im'o bi ja što god kasti da se čovek zaprepasti... paz' da ne bi... Svi to vide svima jasno, samo ja da kažem glasno... ma dođ'te sebi...
Što bi prič'o o dvoličnim barabama o njima će pisati po tarabama, dok su krali, nisko pali, tuđe snove prokartali, sve spiskali, sve popasli i ispali nedorasli...
Im'o bi ja što god kasti... ej... eeejjj... pa da mene stigne kazna, da crvenim kad se sazna, da su mi pajtaši stari ordinarni šibicari, prevaranti, zlatousti lezilebi jedni pusti...
Lajte kere varošanke, kera sam i sam, odlično vas znam, ne dam za vas žute banke, lajte samo znajte da vas ne slušam. Dok je meni moje Ljubice, moje bubice i golubice, man'te me se gradski kerovi kad i niste neki zverovi
Hm, nek si mi kaz'o... Kaž'te majka... Ne, ne... Lazici sam nešto kaz'la... S tobom ne divanim...
Đorđa Balaševič.
|