dragi moji,
ko me ni bilo vidim

ste bili kar pridni

, posebej natural se je trudil

.
Morda si bom vzel čas in odgovoril na kaka vprašanja ali trditve.
Ampak najprej bi vas vse skupaj vprašal, če je kdo do vas bil v Maleziji?
Jaz sem.
Je kdo od vas jedel sadež durian?
Ve kako izgleda,
diši ??? in kakšnega je okusa

?
Približno podobna je stvar s tem Spoznanjem, ki ga ponuja Gospod Prem Rawat.
Natural poglej ti mečeš v isti koš kar vse mojstre

, vendar sam dobro veš, če pogledamo recimo učitelje glasbe, vemo, da so dobri in slabi, taki ki znajo instrument, ki ga učijo in taki, ki tega instrumenta sploh ne znajo ???
Če to spoznanje Prem Rawata primerjam z učenjem inštrumenta bi izgledalo tvoje prakticiranje samo dveh tehnik približno tako, kot bi odprl škatlo z instrumentom in instrument vzel v roke, ga dal spet nazaj v škatlo, zaprl škatlo in to ponavlajl do nezavesti.

Pa saj ja veš, da gre pri modrosti za poglobljen stik sam s sabo ne za neke teorije.

Gre za absolut, kakor lepo pravi aryan, ko ga doživljaš znotraj sebe to veš. Intenzivnost pa je lahko različna

Drugače pa prijateljice in prijatelji, kot sem že rekel, mojster prihaja v Ljubljano 19. in dvajsetega julija in ga vsak, katerokoli vprašanje lahko vpraša sam na eni od prireditev, če ima seveda dovolj korajže za to.

Ker v ljubljano prihajajo tudi avstrijci, nemci italijani francozi, bo dvorana že zdavnaj pred prireditvijo popolnoma razprodana.

Sam sem ti pripravljen rezervirati karto, dokler to še lahko storim, vendar se mi boš moral(a) prijaviti sam(a).

Ne glede na to, kar nekdo piše, ali govori o stvari, ki je ne pozna, je dejstvo, da je pred kratkim v New Delhiju na največjem štadionu prišlo na prireditev poslušat
enega samega govornika in to mojstra Prem Rawata
preko 200 000 ljudi. Od tega jih je veliko ljudi prvič slišalo za njega. Le kaj bi utegnil imeti ta gospod, da je s svojo prisotnostjo sposoben držati koncentracijo tolikih ljudi?

Če te zanima, si dobrodošel, če pa ne, pa tudi v redu.

vsem en lep pozdrav