Andres
|
Na tem mestu dragi člani in gosti foruma Svet pogovorov sem se odločil voščit četverčkom, ki danes slavijo rojstni dan. To so: Moj predragi, kot sva se "slučajem okolnosti" priklicala. kum Harry. Harry, pikec mali, častil boš julija, in Julija je lahko poleg, ker julija je toplo:D:D, v zadnje pa, saj se spomniš je bilo kar hladno. brr hahahaha. Želim pa ti to kar bi želel vsakemu drugemu, kot ti ne želim, da bi v naslednjem letu postal še bolj siv. 
IN tudi je slavljenec član BP s katerim sva si izmenjala ogromno informacij v zadnjem letu. BP Sedaj si leto dni starejši, tudi jaz, spremenil se nisem nič prilagajam se pa toliko kot mislim, da je potrebno. Čeravno se tebi prilagajal nisem in tega nimam v načrtu, te kot kurba ne želim zapostavitit. Imaš rojstni dan, zato ti čestitam kot bi to čestital vsakemu drugemu, obenem pa ti želim še veliko srečnih let.
No, kot tretja iz omrežja četvorčkov danes slavi rojstni dan Julija. Julija, Julijana. Ne vem, morda si se rodila przgodaj, saj Julija naj bi predstavljal julij. In lahko obrneva. Rodila si se prepozno. Julija predstavlja Jul kar pomeni Božič po celi Skandinaviji. Vendar danes bom na prvo mesto postavil 4. maj, torej dan, ko si se rodila Julija.
Zadnja iz današnjega grupnega:)-- praznovanja je Maya. Pikica mala, tako lepo ste se v pare tu postavili, da tebe normalno ne smem izpustiti. Nisva bila kaj dosti na liniji, a sem nekako zaključil, da so tile četvorčki vsak za sebe zanimivi. Pač eden ima preveč špeha, drugemu lasje izpadajo, tretji je tečen. Augnablikk!! V katero skupino že spadaš Maya pikica mala? V skupino današnjih slavljencev. Naj ti bo lepo in radostno danes in v celem letu, ki je pred teboj do naslednjega rojstnega dne.
Vsi pa vemo, da nam je nekoč vladal General, presidente Jožef Broz imenovan Tito. Rojen v Kumrovcu, po rodu nekoliko Slovenec in Hrvat, torej kot nuklearka v Krškem, ki nosi zlata jajca in svinjarijo. Jože je umrl davnega leta 1980 in to na vaš rojstni dan 4. maja. Spomnimo se ob tem velikem dnevu Harryja, BPja, Maye in Julije tudi Jožeta, našega Tita, ki v resnici niti ni bil slab vodja.
Andres vam na tem mestu želi še veliko srečnih prihajajočih let, naj vam bo življenje v veselje in seveda, naj vas vsak post portirja ne spravi iz tira, saj nekoč sem že napisal. Nas nešolane so postavili za Portirje, vi pač opravljajte funkcije za one, ki šolani so. Za one, ki ne vedo kje kupiti metlo. :) :D
Andres
|