Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11
(Read 40453 times)
tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Re: Iraq; pomagati tako in drugače
Reply #90 - 07.03.2003 at 19:42:26

Quote:
A bodo cel planet okupirali?, seveda v imenu demokracije....

Quote:
Začeli so kar v Holywoodu. Včeraj sem slišal, da hočejo odstraniti iz javnosti vse pomembne holywoodske igralce, ki so se zavzeli za mir.  

Itak, holiwud kot glavni vir poneumljanja in pokapitaliziranja prebivalstva je bilo njihovo glavno orožje... Ko vidijo da muslimanov ne gre limat na takšne neumnosti bodo pa veselo vžgali po njih. Tudi z jederskim sranjem... Ni si za delat iluzij, da ne bo Zemlja le še ožgani pecelj v Osončju čez deset let...
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #91 - 12.03.2003 at 12:38:48

Bush Orders Iraq To Disarm Before Start Of War

WASHINGTON, DC—Maintaining his hardline stance against Saddam Hussein, President Bush ordered Iraq to fully dismantle its military before the U.S. begins its invasion next week. "U.S. intelligence confirms that, even as we speak, Saddam is preparing tanks and guns and other weapons of deadly force for use in our upcoming war against him," Bush said Sunday during his weekly radio address. "This madman has every intention of firing back at our troops when we attack his country." Bush warned the Iraqi dictator to "lay down [his] weapons and enter battle unarmed, or suffer the consequences."

Grin Grin Grin Grin Grin 8) 8)
http://www.theonion.com/onion3909/index.html
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #92 - 12.03.2003 at 14:57:40

??? A je to resna novica, al je to kao prvoaprilska al kaj?  Embarrassedmislm, tv-ja nimam, pa me sam skrbi, a je res tak al je to fora?
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #93 - 12.03.2003 at 15:07:28

Mislim da so Onion novice neke vrste parodija na prave novice, ki pa jih obenem vsebujejo. Sej veš: "1. Veruj v 1 grm!" Wink Grin
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #94 - 12.03.2003 at 15:19:01

aha!  Wink
2. Ne skruni Amerike
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #95 - 12.03.2003 at 15:38:40

3. every day is a good day to die for a first bush Grin
Back to top

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #96 - 12.03.2003 at 16:51:59

4. If US accidentaly attack you just turn you other cheek, they will probably find a good justifying reason for it in the next few centuries...

To je res neverjetno, kaj se toti grejo  Shocked
Upam, da se kakim Korejcem res vtrga, pa da jim začnejo z istimi..."Zdaj vas bomo napadli z 30 atomskimi, prosim dvignite roke in pridite ven, da vas bomo lažje zadeli..."

.....................

.....................

Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

Lucky
Guest

Reply #97 - 17.03.2003 at 12:07:49

Slučajno sem prišel na to stran in prebiral  vaša mnenja o vojni v Iraku. Ne vem zakaj tolk tolčete po Ameriki, saj je v bistvu o.k., da je nekdo tak, da dela mir na tem svetu. Saj so naredili mir tudi na Balkanu in preprečili še več nasilja.  Vsi si seveda želimo, da bi bil v svetu mir, vendar pa v primeru Iraka ni debil BUSH, kot pravite temveč je debil Sadam, ki 100% zatira svojo ljudstvo, iz nizkotnih nagnjen grozi vsem svojim sosednjim državam, v enem samem dnevu pobije 150.000 ljudi- celotno mesto,s prstom kaže na ljudi, ki jih je potrebno postreliti, jih zapira v privatne zapore in redke srečneže spušča samo zaradi tega, da lahko drugem povedo kakšno grozo so doživljali. Ljudje na cestah se ne upajo pogovarjat,ker jih je strah napačne besede.  

Si ti ljudje želijo svobodnega življenja? Zagovarjajo idejo o tem, da zadeve pustit takšne kot so in da je Bush debil, ker hoče odstraniti Sadama. So pripravljeni v zamenjavo svobodno življenje - nafta. Vsekakor so.  

Definitivno sem na strani mirovnikov, vendar le do takrat, ko bo jasno, da teh ljudi ni moč rešiti brez vojne. Nato sem bom umaknil.

Žal je realnost takšna, da se vsako spremembo plača. Tudi mi smo jo.

Mogoče to potrebujejo. Tudi v Bosno je bilo rojenih ogromno duš, ki so porebovale trpljenje.

Težko je vedet. Prosim ne sesujte me.   Smiley

Lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #98 - 17.03.2003 at 12:13:42

S stališča (pogovor z bogom 2) bi znal imeti prav. Tudi sam ne podpiram vojne, ampak kar se gospoda Grma  malega tiče... (raje ne komentiram). Grin
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #99 - 17.03.2003 at 20:17:26

Ja, Bush je vsekakor tak hud vernik v Boga, da bo zanj ubijal. Še en dokaz, kako se da vero izkrivit v svojo korist in zakaj bi bilo bolje brez nje.
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #100 - 17.03.2003 at 20:44:30

AMERIKA DA JE KDAJ KAJ NAREDILA ZA MIR?!!!
Poznaš vsaj eno vojno v zadnjih 200 letih, ki je ni zrežirala ZDA?
Če Amerike ne bi bilo, bi morda mir celo obstajal...

Glede Sadama pa so te tudi lepo naučili recitirat cnn in ameriške politike...

O reševanju...: kaj če bi se jaz enkrat odločil, da bom vse uboge na duhu rešil njihovih muk in jih vse postrelil...?! Verjetno bi to bilo vseeno dosti bolj plemenito dejanje, kot pa "reševanje" Iračanov z isto metodo..

Gledam tv, slišim govnanje amerov, cnn o vojni ... pridem sem, da se pomirim pa me še tu gre nekdo fopat z govnom  Angry

Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #101 - 17.03.2003 at 20:48:48

tomi wrote on 17.03.2003 at 20:44:30:
Poznaš vsaj eno vojno v zadnjih 200 letih, ki je ni zrežirala ZDA?

Kako je Amerika zrežirala WWI in WWII?
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #102 - 17.03.2003 at 20:58:37

Kakor koli kritiziramo Busha, bo danes povlekel pametno potezo, da s sebe spere krivdo. Danes bo pozval Sadama in mu dal ultimat, da zapusti Irak. In valjda Sadam tega ne bo storil. In Bush bo lepo napadel. Kasneje se bo izgovarjal, da je Sadam kriv za vso prelito kri svojih ljudi, ker ni hotel zapustiti Iraka. Ker, če bi Sadam imel rad svoje ljudstvo, bi pristal v tak kompromis.

Me pa zanima, kaj bi se zgodilo, če bi Sadam pristal na ultimat? Kaj bi bil potem izgovor? ???

Pa še menda gre zdaj zares. Nekaj umikajo inšpektorje, vse vlade pozivajo svoje ljudi, naj se umaknejo iz Iraka. Iraški kurdi množično bežijo. Angry

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #103 - 17.03.2003 at 21:02:48

Ne smeš pa tu pozabit, da je Sadam pobil ogromno svojih ljudi, družin in otrok. Kar je huje od tega, kar danes počne Bush... ali pa tudi ne, umor je navsezadnje umor, tako da sta kar oba z Bushem na enaki ravni inteligence in grozodejstev (pod pogojem, da Bush svoj načrt enkrat izpelje).
Back to top

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #104 - 17.03.2003 at 21:26:14

Himezyz: Evo ti lep povzetek od DylanDoga, se mi ne da nakladat, ker itak ni haska...
Samo še to.. Sadam ne bi pobil toliko otrok kot ZDA tudi če bi še imel 100 inkarnacij za ponucat. Že zdaj planirajo vsaj 30% Iraških otrok speštat menda..

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=slovenija;action=display;num=1005...

Ja jutri zjutraj Buševa vojna napoved ob 2.00 am
Zgodoviska Neumnost, ki je ne smete zamuditi...

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11