Slučajno sem prišel na to stran in prebiral vaša mnenja o vojni v Iraku. Ne vem zakaj tolk tolčete po Ameriki, saj je v bistvu o.k., da je nekdo tak, da dela mir na tem svetu. Saj so naredili mir tudi na Balkanu in preprečili še več nasilja. Vsi si seveda želimo, da bi bil v svetu mir, vendar pa v primeru Iraka ni debil BUSH, kot pravite temveč je debil Sadam, ki 100% zatira svojo ljudstvo, iz nizkotnih nagnjen grozi vsem svojim sosednjim državam, v enem samem dnevu pobije 150.000 ljudi- celotno mesto,s prstom kaže na ljudi, ki jih je potrebno postreliti, jih zapira v privatne zapore in redke srečneže spušča samo zaradi tega, da lahko drugem povedo kakšno grozo so doživljali. Ljudje na cestah se ne upajo pogovarjat,ker jih je strah napačne besede.
Si ti ljudje želijo svobodnega življenja? Zagovarjajo idejo o tem, da zadeve pustit takšne kot so in da je Bush debil, ker hoče odstraniti Sadama. So pripravljeni v zamenjavo svobodno življenje - nafta. Vsekakor so.
Definitivno sem na strani mirovnikov, vendar le do takrat, ko bo jasno, da teh ljudi ni moč rešiti brez vojne. Nato sem bom umaknil.
Žal je realnost takšna, da se vsako spremembo plača. Tudi mi smo jo.
Mogoče to potrebujejo. Tudi v Bosno je bilo rojenih ogromno duš, ki so porebovale trpljenje.
Težko je vedet. Prosim ne sesujte me.

Lep pozdrav.