exorcist wrote on 24.09.2003 at 11:38:41:Ich spreche nicht Deutch, ich kann dich kaum etwas verstechen was du da fuer dumme Sachen redest? Willeicht Quatsch?
Ne me popravljat, ker je moja gramatika zelo slaba, ampak sem vseeno jaz tole spisal.
Quote: Te nihče ne sili, da to bereš, pa btw, doslej te ni motilo C/P, glede na to, da je tvoj forum sestavljen le iz kopiranja tega foruma.
In to spet pravi tisti, ki non stop biblijo in Jezusa citira.

Mislim, v čem je fora? Verjamem, da ti kronično primankuje pozornosti, da jo lahko pritegneš le na tak vsiljivo provokativen način. Pa btw, skos citiraš neke EGO akademske naslove...bla bla bla... Pa vsaka tvoja druga beseda je, kako je kaj žalostno, kar mi pove le to, da ne znaš uživat v življenju in moraš biti res hudo nesrečen. Pa itak non stop odpriraš topike, ki so že zdavnaj bili odprti na tem forumu, kar spet pove lew to, kar ti je sicer že mnogo forumašev povedalo: DA NE BEREŠ, preveč si vase zavarovan. Jezus je veliko govoril tudi o sprejemanju in spoštovanju.
V bistvu ti sploh ni do tega, da bi se kaj naučil al pa kak konkreten dialog s kom vzpostavil. Sam provociraš, ko pa začneš nazaj kasirat se spremeniš v ubogo žrtev. Res si nam nastavil vsem eno tako mini senčno ogledalo...

HVALA ti Exo, kaj bi le brez tebe!
Pa že odkar si na forum prišel, nas vse skupaj hočem nekam vkalupit, sem se večkrat od srca nakrohotala tvojim paranoidnim mislim, hvala ti za lepe trenutke, vendar si počas dojel, da si nas narobe vkalupljal, in zdaj samo še cepetaš na mestu in se vrtiš v milnem mehurčku, ki je tik pred tem, da se razpoči...
V glavnem s provokacijo se nikamor ne pride, itak pa obstajata , kot vse, 2 provokaciji, bi lahko rekla, zdrava in bolana. In Exo, en iskren nasvet, če bi mal svoje predsodke omejil, in bi si kako od teh šamanskih misli, tudi prebral, bi dojel lepoto teh sporočil, iskrenost in veliko srce, ki se v njih skriva, itak, pa si vabljen, da jih začneš prevajat, ker to več kot očitno čutiš, če te tako moti...