Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 4430 times)
DylanDog
5

somewhere in space..
The Bike
12.03.2003 at 20:46:31

Danes sem bil drugic na predavanju na Rdecem Krizu, delam izpit za avto. Torej bom se jaz podpiral naftno mafio kot veliko drugih. Pa se mi je porodilo vprasanje, da ce pogledam kaj dela in kaj vse lahko se pricakujemo od Mr.Grma ce ne bi bilo pametneje teh 150.000sit vlozit v nakup dobrega bajka?? Grin    A?    

Dylan Dog
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

miriam
4

jutri je nov dan
Varazdin
Re: The Bike
Reply #1 - 12.03.2003 at 20:49:52

Ali pa kupiš avto na elektriko, tisti na sončni pogon po so še vedno malo čudnih oblik.
Back to top

miriam

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #2 - 12.03.2003 at 21:03:11

Grin sej tisti na sun niso tak grozni, tu pa tam je kaksen videt boljsi kot to kar vidis zdaj na cestah.  Pa tiiihiiiiiii so...

Ne, mislil sem v tej smeri, nafta kot nafta ni ravno vav blagodejna, pa tud cena bo zdaj zdaj, vav...
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #3 - 13.03.2003 at 10:11:20

Ja po mojem čist dnar preč mečeš.

Bi blo bolj se nam priključit (to zahteva dobršno mero prilagajanja, obenem osebno rast  Grin Grin Grin), mamo že sami forumovci tok avtov, da se vedno lahko komu priključiš ---> seveda navadno v že določeni smeri...

Z bikeom, pa itak lahko prideš povsod, in še uživaš lahko, ker si vedno na meji cestišča, ko te ne-sramni vozniki vztrajno rinejo na pesek.

Poleg tega ti omogočajo direktno Fakirsko tehniko - preživi ob izpušnih plinih..... Grin Grin Grin

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4 - 13.03.2003 at 12:51:45

Mah, dokler človek nima otrok ali psov, vsaj jst nisem prej potrebovala avta. Mela sem kolo za po LJ, drugam sem hodila s štopom (nikol mela problemov s tem). Sicer pa jst še vedno kar ekološko uporabljam avto, glede na to, da na mesec porabim za ene 3000 sit benza...

Drgač pa nameravam, da čimprej pridejo na trg kake poceni eko varijante avtov. Bi bil že čas, pa še vojn za nafto ne bo več.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #5 - 13.03.2003 at 14:08:39

Dokler kapitalizem stoji, ne boste videli nobenih poceni eko-varijant. Bilo je že ogromno vrst boljših (ekološko in ekonomsko) goriv, pa so vsi izumitelji nekako izginili.
Naftne družbe imajo itak v rokah ves svet...
Bajk še je najboljša protestniška varijanta menda...
Samo gonit se je pol treba, pa len ne smeš bit... Za daljše ture je pa podpora sl.železnicam dobrodošla..
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #6 - 13.03.2003 at 18:54:00

Huh, len nisem, kar se gonjenja tice  Wink otrok nimam, tak da.....        ja ne, zacel se bom prikljucevat  Grin

No, vseeno delam dalje izpit za car, upam da mi ne bo zal .....   dober bajk bo pa treba tak al tak nabavit....  Wink

Tnx za predloge/povabilo........

LP
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #7 - 14.03.2003 at 08:59:59

Za 150k dobis kr prijeten bajk. Sam da si se za avto odloco je pomojem tud vredu. Sej ga v bistvu rabis v vsakdanjem zivljenju vec kot bajk. Pozimi sploh, pa tud poleti. Lepo da delas izpit, drzim pesti zate!  Wink

Ce si bos pa premislo pa povej da ti zrihtamo en ornk bajk za 150k  Grin
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #8 - 14.03.2003 at 09:43:30

Če si nauš premislu, si lahko še vedno kupš avto, in bajk v Salomoncu za 5.ooo SIT. Jest sem si ga pred 3 leti in še dons dela.....
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #9 - 14.03.2003 at 12:40:59

...čeprav po drugi strani, kolo za 150 kosov... boš moral res paziti, da ti ga ne ukradejo. Jst imam kolo, ki sem ga kupila v Rogu, kjer tudi stara kolesa prodajajo, za 3000 sit in je najboljši. Čim je kolo lepo, novo, ti ga seveda takoj ukradejo, ne glede na število in debelost ključavnic. Roll Eyes

Če si boš kupil avto za taisti denar, ga lahko odklenjenega puščaš, pa ti ga nihče ne bo ukradel...

Dlyan, Zdaj pa še enkrat dobro premisli! Tongue
Back to top

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #10 - 14.03.2003 at 16:15:43

Kolo za 150kosov ti vkradejo ce ga ne pazis. Zakaj bi pa blo treba puscat kolo samo stat? Moje kolo je stalo priblizno tolko, brez opreme. Pa ma ze tolk kilometrine, da se je, preracunano v avtobusne kilometre v eni sezoni ta kes povrno. Res pa je da se pozimi ne mores vozit. Ni pa da bi ti ga vkradli ce ga pazis.

Stara kolesa so uzitek ker so udobna. Sama sem 2leti nazaj trdila da je stari pony najboljsi bajk na svetu. Sam za daljse ture ni in to je dejstvo, pa po malo vecjem bregu tud ne prides. NA koncu ugotovis da se kdaj splaca dat kak tolar vec pa mas pol spica bajk. Moje izkusnje.

Ce pa je kak kandidat za kolesarjenje po Stajersi pa kr veselo PM. Poleti me lahko vsak dan povozite na Stajersih cestah. (cardriver's hater)
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #11 - 14.03.2003 at 16:20:33

Letos si že zaštartala s kolesom, Terry?
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #12 - 14.03.2003 at 16:41:14

Jaz sem dobil dober pecikl preko križanke neke (vredn kakih 100 000), pa so mi ga po dveh mesecih vkradli izpred gostilne, ko je bil priheftan še na dva druga!
Če si tak bajk kupiš ga moraš res vlačit s sabo v posteljo, da ti ga ne ukradejo.

Kali: Kje je ta Rog? Jaz nujno rabim bajka, pa me že grozno mika, da bi kakega sunil  Wink
Reši me greha...
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #13 - 14.03.2003 at 16:47:10

btw Največ koles kradejo verjetno ravno v LJ, skoraj ne poznam človeka, ki mu ga ne bi kdaj že ukradli. Jih ni varno puščati na dvorišču niti doma, niti v blokih v kolesarnicah, ker vse slej ko prej izgine Roll Eyes.

Rog, je tam kjer je v LJ stara tovarna Rog (pejt po Trubarjevi do konca, proti Taboru, in pol takoj desno, vidiš trgovinico Rog, na notranjem dvorišču pa imajo servis in prodajo starih koles.

Druga varijanta je pa ta, da se pozanimaš kdaj je kje v bližini kaka javna dražba najdenih stvari, tudi tam se da priti čisto poceni do marsičesa. Tko sem slišala. Wink Cheesy
Back to top

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #14 - 14.03.2003 at 17:56:39

Letos še ne, konc aprila upam da bo ze dovolj toplo zame. Rabim dovoljsno temperaturo. Call me crazy ampak najrajs kolesarim na vroc poletni dan (over30°C) ob 14h po razgretem asfaltu. Najvecji uzitek.

Drugace mamo hiso, izpred hise mi ga nihce ne more ukrast, ko grem kam ga pa ne puscam nikjer. V vsako trgovino so mi do zdaj se pustili ga prinest do blagajne pa tam pustit, vcasih lahk grem s kolesom not. Ce pa grem kam za dalj casa pa se 2sraufeka losata pa ga lahk pospravim na 1kubicni meter prostora. Tak da resnicno ni problema. Pa v vsak kuferam ga lahk vtaknem, tud od najmanjsih avtov.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2