sem imela že prej zate nekaj sestavljeno, pa sem zbrisala, ker ni izpadlo tko, kot sem hotla, da bi izpadlo. Mogoče je tvoja situacija ista, kot je bla pa moja... zdej me mori to, da bi šla rada hitr spat.. pa si ne bom lepo časa vzela, ampak sej tebe zanima rešitev.., ki je : povedat ji moraš(pač tej, s katero si zdaj največ skupaj).

no kaj sem jest nardila. Najprej sem ji napisala na ta način bolj krut.. pač nisem prevzemala odgovornosti za svoje občutke nase... in sem mutila okrog tega, kako mi je in sem dobila nazaj tisto, kar sem se bala, da bom dobila: kako da sem jo globoko prizadela pa to... saj veš, isto kot si rekla sama, tud ti pričakuješ, da bo ful užaljena, zato raje ne rečeš nič. Potlej sem ji pa napisala kasneje tisto klasično pismo na roko, o tem, kar sem ji prejšnjič napisala, da sem jaz kriva, da tako čutim, utemeljevala in mutila in se bala in se tolažila s tem.. da če ne drugega sem vsaj pogumna, ko ji to pošiljam... in sem sebe pač obdolžila - nardila odgovorno za to.. se en spomnem niti ene razlage več, ker je vse minilo.. odgovora ni blo.. ampak pred kakim mesecem me je obiskala in mi rekla: Hvala za pismo, sej sm bla ful vesela pa to, pa sem ti hotla pisat, pa ni blo časa pa to.. bla bla... v glavnem me to ne mori več.
Problem je TVOJ, zato, ker TEBE mori, ni njen, ker ona ga ne vidi, vidi samo, kolk si ti dobra frendica pa to.
Svoj izziv vidiš sama.
Quote:Jaz rešujem probleme pri sebi, če ne zmorem sama prosim za pomoč in povem težavo zato, da rešim ne zato, da govorim...
eto, točno to sem si jaz v sebi govorila.. pa kaj majo ljudje od tega, da kar naprej jamrajo eno in isto pa nič ne ukrenejo glede tega... in ja - to je bil moj lasten opis, kar naprej sem se pritoževala svojemu partnerju čez njo, naredila pa nisem nič.. nisem ji povedala... saj vem, da ne morta bit najine situacije niti slučajno iste.. sicer pa jutri je še en dan, ko bom mela mal več časa, vprašaj me karkoli...sej sm vedla, da bom zabluzila .. sam boh pomagej, kolk ur naj te še pustim brez odgovora...
najti način, da ji poveš, brez, da bi jo prizadela: kadar govoriš iskreno (to se prav, da moraš sebe spoznat in ugotovit kaj te resnično moti - prej ko ne nekaj v zvezi s tabo), sogovornika ne moreš prizadet. Pa btw, kaj si pa ti po horoskopu, moja je bla rakec - občutljivost, sam kaj, ko sm jest škorpijon in sm ravno tko občutljiva - pa sej ravn to...
dej jutri dalje.. samo bluzim..