Quote:gape nared mi smo prpravljen
V sobivanju z naravo in Gajo
stik z materjo Zemljo, naraven način življenja, eko, bio poljedelstvo, zdrava prehrana, zelišča, ekosistemi, rastline, živali, čisto okolje, ekologija, voda, zrak, alternativni viri, akcije,...

hvala vsem ki ste pomagali
Lejga, A. , pa kerga ti to flancaš, ti, mater, dober sem se nasmejal, kakšen stik, kakšen naraven način življenja, pa eko, pa bio poljedelstvo, živali, čisto okolje, ekologija, voda, zrak, alternativni viri, akcije,

česa, pa kaj je tebi ???
Stik odpade, mater zemlja je predaleč, kakšen naraven način, a med smetmi in vso onesnaženostjo, eko je v stečaju, ga ni več, ja bio sam poljedelac samo sad mi je motika crkla, sad sam vremenska neprilika, živali, kaj je to, a misliš tiste po zoo-jih ? , čisto okolje, mater, kje pa je še to tvoje čisto okolje ? , ekologija česa, zasvinjanosti zemlje ? , voda, tu misliš najbrž kemikalije in strupi kateri tečejo po rekah in morjih in na jederske in vsakovrstne odpatke katere mečejo v morja, v vodovje ?, zrak, tu najbrž misliš strupeno plinovje, ki potuje po našem zraku in nam da dihati čisto strupeni zrak, izpušne pline avtomobilov in vseh mogočih prevoznih naprav ?, alternativni viri, gledati kako lepo dušimo našo mater zemljo in se čuditi in ukvarjati sam s sabo, jebeš zemljo, aneda, kreme, šminke, zdravila, pijače, barve, kurjava, izpušni plini, odlaganje odpadkov na vsakem koraku, smeti, kemikalije in še mnogo teh alternativnih virov je.
A akcije bi se šel, ja kakšne pa, grupno prdenje, skupinsko onesnaževanje, denarna podpora uničevalcem narave, itd.

Dober si, ni kaj, vendar je pač tako, da je vse brez haska, dokler bo večina ljudi materialno usmirjenih in se jim bo šlo samo za lažje in bolj denarno polno življenje.
Pa v akcijah ki jih boste izvajali, ne pozabte vzeti brisač s seboj, da si boste brisali nepotreben znoj.
Živele akcije.
Živela svinjarija.
Živeli materialistični koncept življenja.
Naj živijo vsi kateri uničujejo Zemljo.
Smrt okoljevarstvenikom, ti so krivi vsega.

Živela KPJ.