Gape, zdej se pa pazi, zdej si pa prekoracu limito, sicer pa me bos kmalu najbrz sutiral iz tega pogovarjanja

)
No, da odgovorim na tisto: TVOJE mnenje je samo tvoje mnenje.
Mogoce sem se nerodno izrazil, nisem pac filozofskopsiholoskoparanormalno solan clovek in mi vcasih zmanka besed za pravilen opis mojega udejstvovanja tukaj.
No da se povrnem. Tvoje mnenje ne more biti nikoli kolektivno mnenje, posebej pa ne KOLEKTIVNA RESNICA!
Vsaj jaz tako mislim, In zakaj???
Če jast ljubim DXeYjZaXnYo, jo lahko ljubi se nekdo drug, vendar s tem ne morem stopit z njim ali komurkoli drugem v kolektivno resnico. In za to gre, pri tem mnenju o poroki.
Kaj pa je sploh poroka?
Poroka je v bistvu-osebno priznanje nekomu drugemu, in pa navadno se tistim ki jih povabimo zraven, da bomo: bla, bla, bla..... si stali ob strani na veke vekov. V zozenem smislu, je poroka v Sloveniji nekaj drugega kot v Tanzaniji, Avstraliji, zato ker poroka sloni na zakonih države kjer jo sklepaš.
V krutem pomenu besede je to pogodba dveh oseb!
Ja pogodba dveh oseb!
Sem bil ze na tolkih porokah, pa mi nije svanulo, in evo mi je zdej. Pa nej kdo to zanika!
Me zanima, ce lahko.
MIKE flike
P.S. Dejana ce ljubis, potem gremo v poroko ali pa ne, ti bo cisto vseeno! Gre samo za fino javno izvedbo.
Itak pa ti jaz cestitam, kakorkoli ti bo padlo na koncu! Cmok na levo in desno lice.